Gość DonSterydo Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) Producentem ma być babka, która do tej pory "nadzorowała" markę Spidermana w Sony. Wychodzi na to, że ma być dwóch producentów - jeden z Marvela, który do tej pory zajmował się ich filmami i ta babka z Sony. Jak dla mnie to zły pomysł żeby ten sam film, jeszcze po takich przejściach, miał dwóch producentów. Sony powinno pozostawić to w rękach Marvela. Edytowane 10 lutego 2015 przez DonSterydo Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Ah, a mogli uniknąć tyl problemów z ciągłością http://www.firstshowing.net/2012/amazing-spider-man-almost-tied-into-avengers-and-now-venom/ Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 No Kevin Feige już wcześniej mówił, że żadnych origin story, tylko Spidey będzie już aktywnym herosem a i wszelkie family/love drama zejdą na 3ci plan. I dobrze curwa! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Trzeciego zgonu Bena nikt by chyba nie zdzierżył Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Garfield mógłby zostać. Był dobrym Spodermanem,ale słabym Parkerem i jak mają odsunąć dramę to będzie git. Toby był dużo lepszym Parkerem. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Jakby Garfield został, to tym samym połączyliby starannie pielęgnowane MCU z uniwersum The Amazing Spider-Man, co byłoby prze-chjuowe. Mam nadzieję, że producent z Sony przy nowym Pająku będzie tylko figurantem, a wszystkim zajmie się Marvel. Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Niech Marvel zrobi trzeciego reboota ale tym razem porządnego. Garfield był ok, film nie. Tak samo (pipi)owi byli Electro, Green Goblin i Rhino. Chciałbym o tym szicie zapomnieć. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) Wyobrażacie sobie scenę po napisach w Age of Ultron, gdzie widzimy Avengers Tower, odjazd kamery, ujęcie na Nowy Jork i nagle YEB! wyskakuje Spider-Man? Przecież to skończyłoby się co najmniej zbiorowym nerdgazmem. Edytowane 10 lutego 2015 przez Hejas 1 Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Nerdgasm to ja bym miał gdyby mi ktos TO kupił na urodziny https://www.sideshowtoy.com/collectibles/marvel-thanos-hot-toys-902322/ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) Wyobrażacie sobie scenę po napisach w Age of Ultron, gdzie widzimy Avengers Tower, odjazd kamery, ujęcie na Nowy Jork i nagle YEB! wyskakuje Spider-Man? Przecież to skończyłoby się co najmniej zbiorowym nerdgazmem. Edytowane 10 lutego 2015 przez suteq Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 lutego 2015 Autor Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) Wyobrażacie sobie scenę po napisach w Age of Ultron, gdzie widzimy Avengers Tower, odjazd kamery, ujęcie na Nowy Jork i nagle YEB! wyskakuje Spider-Man? Przecież to skończyłoby się co najmniej zbiorowym nerdgazmem. hehe właśnie miałem to pisać - wyobraźcie sobie taką scenkę: jest 1 maja roku pańskiego 2015, sale kinowe na całym świecie powoli opuszczają już miliony ludzi po niemal trzygodzinnym widowisku jakim było age of ultron, garstka niedobitków spragnionych jeszcze chociaż małej dawki marvelowej dobroci zostaje w fotelach. napisy powoli dobiegają końca, oczom widzów ukazuje się panorama nowego jorku o zachodzie słońca, po chwili zdajemy sobie sprawę że obserwujemy widok z tarasu avengers tower gdzie stoją steve rogers i tony stark dyskutując o burzliwych wydarzeniach ostatnich kilku tygodni/miesięcy (zakładam, że akcja avengerów będzie tak rozciągnieta w czasie), wyraźnie da się wyczuć zalążki tworzącego się konfliktu pomiędzy tymi dwoma silnymi osobistościami, atmosferę można by ciać nożem. nagle w oddali słyszymy dźwięk syren, cap już żbiera się do drogi żeby zainterweniować, ale przerywa mu dobiegające zza kadru charakterystyczne THWIP i w kadrze chuśtając się swobodnie na pajęczynach pojawia się znana wszystkim postać w czerwono-niebieskim kostiumie od niechcenia rzucając w stronę naszych bohaterów krótkie "don't worry guys, I got this !". KURTYNA ZBIOROWY NERDGAZM a amy pascal to pewnie figurantka, feigie nie zgodziłby się żeby mu się ci partacze wpier.dalali więc spokojna wasza poczochrana. Edytowane 10 lutego 2015 przez tk___tk 6 Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) A wiecie, że mogą dać Moralesa... edit: czujecie akcje? NERDGASM na sali. Nagle Spajdermen zdejmuje maskę a tu...murzyn... Edytowane 10 lutego 2015 przez ornit Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 lutego 2015 Autor Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) nie miałbym nic przeciwko. albo peter po dzwudziestce już na studiach może pracujący nad doktoratem u connorsa albo morales. w każdym razie nie chce widzieć trzeciego originu parkera. Edytowane 10 lutego 2015 przez tk___tk Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Zadnego murzyna geja. Tylko origin niech sobie daruja, dzieciak nie pasuje do civil war, pajeczak w komiksie juz byl po niezlych przejsciach. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) Kogo byście brali? http://naekranie.pl/artykuly/nowy-spider-man-oto-nasi-kandydaci-do-roli Ja chyba Co do samego faktu łączenia Spidermana z Marvelem,to jednak plotki się sprawdziły Edytowane 10 lutego 2015 przez Ader Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Garfield byl dobry, ale teraz bym wolal kogos kto wyglada na starszego. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 lutego 2015 Autor Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) Zadnego murzyna geja. Tylko origin niech sobie daruja, dzieciak nie pasuje do civil war, pajeczak w komiksie juz byl po niezlych przejsciach. ale poczytaj ty komiksy, a nie powtarzasz dawno zdementowane plotki. miles od niedawna ma dziewczynę . Edytowane 10 lutego 2015 przez tk___tk Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Na słowa Peter Parker zawsze mam w głowie tą postać Kreskówka jest stara i aktor wyglądający jak tamten Parker wyglądałby obecnie śmiesznie, ale chudy, pedałowaty Garfield też mi nie pasował do tej roli. Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 To byłby najlepszy Peter Parker A jak mają dać czarnego to wołałbym Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Potwierdzili już, że to będzie Parker. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) Jak dla mnie nowego Petera mógłby zagrać Richard Madden (Rob Stark z Gry o Tron) Edytowane 11 lutego 2015 przez Shankor 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Na upartego dałoby radę połączyć MCU z ASM. W trackie Avengers 1, Peter nie miałby jeszcze mocy, a w trakcie AoU mógłby po prostu ratować cywili i być świeżo po śmierci Gwen. Zamknęli się "Amazing" w takim momencie że po prosty aż żal mi że nie będzie kontynuacji. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 http://variety.com/2015/film/news/details-spider-man-appear-in-sony-and-marvel-movies-1201429039/ Czyli jednak młodszy Peter i jakieś highschool story Liczyłem jednak na coś odmiennego i już trochę starszego Spider-Man'a. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 No nieee, ileż można I mimo tego chcą dalej zrobić Sinister Six i Venoma? Bez sensu... Czy każde nowe pokolenie gimbazy musi na nowo odkrywać kim był wujek Ben? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Super, ciekawe kto tym razem zagra wujka Bena Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi