Opublikowano 18 marca 201510 l Autor Myślicie, że Marvel szarpnie się jednak na film z Hulkiem i Ruffalo? na pewno nie w trzeciej fazie.
Opublikowano 18 marca 201510 l Hulk im nie wychodził do tej pory Szkoda,bo chętnie bym obczaił planet hulk i potem world war hulk.
Opublikowano 18 marca 201510 l Mnie strasznie szkoda, że zabrakło Nortona w Avengers. Po Incredible marzyłem by zobaczyć przekomarzania Bannera ze Starkiem zwieńczone zielonymi oczami tego pierwszego i kroplą potu na czole tego drugiego. Ruffalo na razie nie pokazał mi takiego Bruce'a na jakiego liczyłem. Mam nadzieję, że naprawi to w maju.
Opublikowano 24 marca 201510 l Ten w takim komediowym tonie Tak na marginesie, to aż ciężko uwierzyć jak zmiana fryzury i koloru włosów może wpłynąć na zmianę odbioru konkretnej osoby. Mówię to mając w pamięci aktora z Kick Ass, który gra teraz Quick Silver Edytowane 24 marca 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 24 marca 201510 l Autor w ogóle ten typ jest dziwny jakiś. ozenil się z taka stara rura podchodząca pod 60tke, rezyserka "50 shades of Grey" .
Opublikowano 24 marca 201510 l Autor potwierdzilo się to co bylo prawie pewne od jakiegoś czasu: "infinity war 1&2" nakreca bracia russo, twórcy "the Winter soldier" i "civil war" dzieki czemu po odsunięciu się wheadona w cień to oni rosną powoli do miana głównych architektów MCU. zaje.biscie. Edytowane 24 marca 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 24 marca 201510 l A Whedon do czego się odsuwa? Bo od paru dni jestem w tyle z newsami Marvela.
Opublikowano 24 marca 201510 l Autor A Whedon do czego się odsuwa? Bo od paru dni jestem w tyle z newsami Marvela. podobno dlatego, ze to najbardziej wyniszczajacy psychicznie projekt w jego karierze i chce poświęcić się przez jakiś czas rodzinie. jednocześnie pracowal nad niezalezna adaptacja "much ado about nothing" Szekspira i jednym z najlepszych horrorów XXIw wiec to dla mnie calkowicie zrozumiale.
Opublikowano 24 marca 201510 l potwierdzilo się to co bylo prawie pewne od jakiegoś czasu: "infinity war 1&2" nakreca bracia russo, twórcy "the Winter soldier" i "civil war" dzieki czemu po odsunięciu się wheadona w cień to oni rosną powoli do miana głównych architektów MCU. zaje.biscie. Super news. Winter Soldier był kapitalny.
Opublikowano 29 marca 201510 l http://www.filmweb.pl/news/Koniec+epoki+Hugh+Jackman+żegna+się+z+rolą+Wolverine%27a-110605 W takim razie śmierć Rosomaka na końcu filmu była by dobrym rozwiązaniem.
Opublikowano 5 kwietnia 20159 l Czy tylko mnie w(pipi)ia to: http://www.imdb.com/title/tt2395427/releaseinfo?mode=desktop? ;/
Opublikowano 5 kwietnia 20159 l Autor nie tylko. u nas niby siódmego, ale trzymam rękę na pulsie czy nie dałoby jakoś wcześniej. może multikino będzie robić maraton faza 2 + AoU.