Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 470 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Dzięki Bogu. Sceny batalistyczne z Avengers momentami przypominały film telewizyjny z wysokim budżetem :/

Opublikowano

Edyta: można prosić moda o przeniesienie do tematu o X-menach :) Dziękuję

8c9xKTg.jpg

8DZgucG.jpg

ba8Ut9K.jpg

iCq8EqP.jpg

ob8NjEe.jpg

RuTXu2P-1024x602.jpg

vB9VnBM.jpg

zellkQo.jpg

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
  • Autor

ale temat o xmenach niżej... to jest swoja drogą otwierająca film sekwencja na autostradzie, która jeśli uda im się uchwycić chociaż ułamek tego co jest w scenariuszu, rozpie.rdoli system.

Opublikowano

Ale burdel robicie w temacie o MCU. Ten Deadpool wygląda zaskakująco dobrze, rating R też nastraja optymistycznie, ale mimo wszystko byłbym spokojniejszy, gdyby za sterami stał Marvel. Tylko oni mają odpowiedni szacunek do tych postaci.

Opublikowano

Czuję w kościach nowy trailer :)

Opublikowano
  • Autor

spływają pierwsze opinie i wygląda na to, że pomimo ogromnej ilości postaci i wątków udało się zachować spójność. wygląda też na to, że hawkeye kradnie film.

Opublikowano

Czuję w kościach nowy trailer :)

Ile niby tych trailerow mieliby wypuscic?

Ja ogladalem chyba tylko pierwszy i reszta w kinie. :cool:

Opublikowano
  • Autor

trzeci obejrzyj bo chyba lepszy nawet od tego z piosenką Pinokia. chociaż to epickie ujęcie całego składu w slo-mo cyba wolałbym zobaczyć dopiero w kinie :/.

Opublikowano

Nie chce juz wiecej ogladac. Pierwszego juz praktycznie nie pamietam. Jednak lubie byc zaskoczony w kinie a nie widziec juz wszystko co fajne.

Tak mialem z jedynka, jeden trailer katowalem masakrycznie, nawet dzien przed seansem a potem po seansie zrozumialem ze wszystko fajne widzialem w trialerze.

No i mam cos takiego ze jak wlasnie obejrze trailer i go pamietam to te najfajniejsze sceny chce zobaczyc od razu gdy siedze na sali, a nie chlonac film od poczatku do konca. Zmienilem podejscie i jestem zadowolony. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Yellowjacket już nie concept art, a foto 

Entertainment-Weekly-Ant-Man-fights-Yell

No wyrąbisty ma ten kombinezon 

Opublikowano
  • Autor

z alter-ego pyma zrobili całkiem ciekawie zapowiadającego się villaina. oby tego nie spierdo.lili bo ze strony stolla to jestem pewien, że robota będzie pierwsza klasa.

Opublikowano
  • Autor

:obama:

dzisiaj też nowy trailer człowieka-mrówy:

Opublikowano
  • Autor

stwierdzam bekę dodatnią.

Opublikowano

Nie wiem co mam o tym myśleć. :/

Opublikowano

Kurde nie wiem co myśleć.

Bardzo to nie standardowe i faktycznie jest obawa o najgorszy film Marvela.

Jakieś takie to 'mało atrakcyjne' IMHO.

Opublikowano

Nie jest źle. Przynajmniej na trailerze. W sumie to gdy zapowiadali Avengersów to myślałem, że będzie kumulacja gófna, bo pojedyncze filmy z superbohaterami średnio mi się podobały, a jednak zostałem mile zaskoczony.