Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 19.04.2015 o 19:14, Guernica napisał(a):

Nigdy nie lubilem F4, no i znowu na sile wcisniety murzyn.

+1

Powinni z Human Torch zrobić Human Coal i wcisnąć czarnego. Jak mnie ta wszechobecna "poprawność polityczna" wkurwia niemożebnie. 

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 473,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

w ogóle dooma gra toby kebell, wcześniej kojarzyłem typa jedynie z nazwiska bo jest wymieniany jako jeden z potencjalnych przyszłych hollywoodzkich pierwszoligowców (gra jedną z głównych ról w warcrafcie Duncana Jonesa), ale niedawno widziałem go w Black mirror i dawał radę. ten film pewnie będzie końską spie.rdoliną no, ale widzę jakieśtam światełka w tunelu.

Opublikowano

W oczekiwaniu na film:

https://www.youtube.com/watch?v=IC06u-mPNZY&index=1&list=PLKYq1YUeKWf0ESJEcDtZHIXEJXHBr-qcB

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  • Autor

animowany spider-man od Phila lorda i Chrisa Millera (lego Movie) pod banerem sory w kinach w 2018!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

(pipi)e, nie oglądam. Same najlepsze urywki pokazują, a w kinie bez emocji będzie się oglądało. Nie, dziękuję.

Opublikowano
  • Autor

też Pie.rdole. tease z oczmi mi w zupełności wystarczy. ale hulk vs hulkbuster :obama:.

Opublikowano
  • Autor

siedzisz na wygnajewie to masz.

Opublikowano
  • Autor

to jest ten moment, w którym odpinam modem żeby nie widzieć pojawiających się camów :reggie:.

Opublikowano

U nas kiedy oficjalnie w kinach?

Opublikowano
  • Autor

w zależności od kina siódmy albo ósmy.

Opublikowano

Duzo lepiej moim zdaniem. Wiecej akcji, w jedynce pierwsza połowa filmu to jakieś smuty.

Opublikowano

Porównywalny z jedynka.

Duży plus za walkę Starka z Bannerem.

Wielki minus za prywatę Hawkeye'a.

Ale przy GOTG slabiutko.

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 25.04.2015 o 22:56, wet_willy napisał(a):

Zaliczone

Tak dobrze jak poprzednio

czyli takie naciągane 7/10?

Opublikowano

Chyba największy zarzut jaki czytałem to taki, że w sumie ten film jest totalnie niepotrzebny. Jest spoko, ale formuła MCU się wyczerpuje.