Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Wujek Ben!!!

Nie będzie Bena. Stwierdzono, że kolejny origin to już przesada i od razu poznamy Parkera (licealistę) jako Spider-Mana.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 470,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Byłem, zobaczyłem

Ten sam problem co Iron Man 2. Ten film to zapowiedz 3 kolejnych filmów. 7/10

Opublikowano
  • Autor

Byłem, zobaczyłem

Ten sam problem co Iron Man 2. Ten film to zapowiedz 3 kolejnych filmów. 7/10

bardzo się cieszę, to jeden z moich ulubionych filmów pierwszej fazy :).

Opublikowano

zaklepany bilet na jutro 3d z napisami <3

Opublikowano
  • Autor

Zaklepany bilet na prawilne 2D z napisami 17:30 dziś \m/.

Opublikowano

Przyznaj, że już obczaiłeś jakiegoś cama :reggie:

Opublikowano

Bilet również zakupiony na 2D, napisy, 19:15  :cool:  :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Przyznaj, że już obczaiłeś jakiegoś cama :reggie:

nie :banana:.

Opublikowano

Obowiązkowy zakup Day One na BD. Tyle mogę powiedzieć :)

Opublikowano
  • Autor
:obama: x4,5/5 ode mnie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nie zaklepany bilet bo nie puszczają u mnie Avengersów  :smutas:  :lapka: Pocieszam się myślą, że pod koniec maja będzie Mad Max.

Opublikowano
  • Autor

Obowiązkowy zakup Day One na BD. Tyle mogę powiedzieć :)

zwłaszcza, że ma być po brzegi wypełniony dodatkowymi i rozszerzonymi scenami, o które ten film aż się prosi. @up: poleciał wiadomy zwiastun "fury Road" i mimo, że widziałem go dziesiątki razy i tak obs.rałem się na mientowo. jeszcze 2 tyg :fsg:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

W filmie jest tyle uber scen, że oglądanie tego w marnej kinowej jakości, to może z 50% wrażeń. Jak to będzie w ejcz di wyglądać to ja nawet :D Do tego masa świetnych gagów słownych. Bliźniaki zagrane wzorowo. Do tego Ultron XD

Opublikowano

Jest tylko jedna scena po napisach. Chciałem ironicznie napisać "zgadnij", ale uświadomiłem sobie, że pytasz o te drugie napisy. ;)

Film oczywiście za-je-bisty, dokładnie tak miała wyglądać kontynuacja Avengers. Wszystkie nowe postacie rewelacyjne, świetnie zbalansowana akcja, efekty pierwsza klasa. Na świeżo wrażenia mega pozytywne.

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

Bawiłem sie dobrze. Mocne 7. Od Ameryki 2 i GOTG Marvel trzyma poziom. Ultron to najlepszy wróg z całego zekranizowanego uniwersum. Robot, który był az za bardzo ludzki - dobrze się to oglądało.

Ten typek to był Quicksilver jo? A jak się nazywa ta druga typiarka? Czy marvel ma zakaz używanja słowa "mutant"?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jo Quicksilver. Pewnie chodzi Ci o jego siostrę - Scarlet Witch. Tak, z tego co wiem to nie mogą oficjalnie mówić, że tu mutanci.

P.S. Seans w sobotę w IMAXie  :sorcerer:

Edytowane przez Luqat