kubson 3 189 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 w filmie nadal maja to samo nazwisko wiec pewnie bedzie akcja typu biedne dzieci z domu dziecka zostaly zaadoptowne ;/ ciekawe za ile lat wiekszosc bialych superbohaterow bedzie czarnymi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 nazwa dark knight nabrałby sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Tilda Swinton rozważana jako The Ancient One w Strangeu ! Edytowane 27 Maja 2015 przez Kalel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 zaje.biście, ona potrafi zagrać wszystko. jeszcze by powiedzieli czy będzie dormammu, baron mordo czy czo. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 http://blogs.indiewire.com/theplaylist/report-hopes-for-marvels-netflix-phase-2-include-series-ideas-for-punisher-blade-hulk-avengers-crossovers-more-20150603 W 2giej fazie Netflixowego MCU potencjalnie PUNISHER, GHOST RIDER, HULK, BLADE, HAWKEY, BLACK WIDOW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Black Widow zdecydowanie lepiej by przysłużył taki brudny i brutalny serial jak DD, a poza tym panna Johannson wiecznie gdzieś gra, więc nie musiała by marnować tyle czasu na promocję filmu. Upokarzacz no to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 mogli by zrobić serial widowmaker o Nataszy, clincie i bobbi morse . ten hulk ciekawe czy ma coś wspólnego z serialem nad którym pracował del Toro. punisher, blade i ghost rider kozak, ale jednak brakuje mi na tej liście Moon knighta . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ghost rider pewnie za drogi na telewizje, predzej uwierze w Punishera i Blade'a. Tego drugiego szczegolnie chetnie bym zobaczyl znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że zgodnie z polityczną poprawnością nowe wcielenie Blade'a będzie białą dziewczyną Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dobra a kto by chciał zobaczyć Jason Stathama w Daredevilu ?? http://naekranie.pl/aktualnosci/daredevil-jason-statham-jako-czarny-charakter-w-2-sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ciężko będzie w tej ostatniej roli zobaczyć kogoś innego niż 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Podobno War Zone to kupa straszna. Prawda to? Zresztą jak Punisher to tylko Dirty Laundry Nawet pierwszy Punisher z Lundgrenem miał swoje momenty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) War Zon imo był o niebo lepszy od tej parodii, którą podajesz. Stevenson jest fajnym aktorem. Były mocne sceny, a nie przypalanie lodem xD Edytowane 6 Czerwca 2015 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 gekkon ale ty piszesz o filmie z Travoltą, a ja o wersji od Adi'ego Shankara. No chyba, że wizja szanowanego producenta też wydaje ci się parodią to darujmy od razu sobie dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 dirty laundry to jest rozpie.rdol \m/. pierwszy draft gotg2 już gotowy, pratt podobno popłakał się jak czytał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Podobno będzie stary Quilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 O tym już się mówiło od dawna. Fani spekulują, że będzie twist i starym Petera okaże się być Adam Warlock. Ale trochę mi się w to nie chce wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wreszcie byłem w kinie na nowych Avengersach. Jaka miazga. Jak ja bym chciał film tylko z Hulkiem i Iron Manem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 No co się nie zanosi, bo prawa do solowych Hulków ma ciągle Universal Pictures a Iron Man póki co tylko gościnnie w Civil War. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wreszcie byłem w kinie na nowych Avengersach. Jaka miazga. Jak ja bym chciał film tylko z Hulkiem i Iron Manem. Ja we wtorek jadę. Trzymajcie kciuki żeby nie było dubbingu bo wrócę wkurzony do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 O tym już się mówiło od dawna. Fani spekulują, że będzie twist i starym Petera okaże się być Adam Warlock. Ale trochę mi się w to nie chce wierzyć. będzie normalnie jego stary z komiksów chyba. ogólnie gunn obiecuje, że film będzie się koncentrować na relacjach rodzinnych więc pewnie starlord/jego stary/jego przyszywany stary + gamora/thanos/nebula. no i jeszcze ewentualnie thanos i warlock. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja czytałem wypowiedź Gunna, że J'son Quill będzie miał inne backstory niż w komiksach, i nawet imię mu mają zmienić. Ostatnie doniesienia mówią o tym, że w dwójce będzie jeden nowy Guardian ale ogólna liczba postaci ma być mniejsza niż w GOTG. I bardzo dobrze, no przesadne tłumy to nic dobrego, jeżeli się chce charakter postaci przybliżyć widzom. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wreszcie byłem w kinie na nowych Avengersach. Jaka miazga. Jak ja bym chciał film tylko z Hulkiem i Iron Manem.Ja we wtorek jadę. Trzymajcie kciuki żeby nie było dubbingu bo wrócę wkurzony do domu.Byłem dwa razy. 3d z napisami (pasywne 3d więc wujowy obraz) i 2d ale z dubbingiem. Oryginalne głosy jak zawsze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jak można oglądać Avengersów z dubbingiem? Zwiastunu jedynki nie mogłem słuchać, a co dopiero cały film. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jak można oglądać Avengersów z dubbingiem? Zwiastunu jedynki nie mogłem słuchać, a co dopiero cały film.Jestem już przyzwyczajony A chciałem to zobaczyć jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi