Opublikowano 23 czerwca 20159 l Tom Holland nowym Spider-Manem w reżyserii Jon'a Watts'a. Edytowane 23 czerwca 20159 l przez Shankor
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Co z nim jest nie tak? Przecież wiadomo było, że będzie małolat, do Civil War ta koncepcja pasuje, dlaczego powinienem być zbulwersowany?
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Szkoda że nie Denzel albo Neeson Edytowane 23 czerwca 20159 l przez Rudiok
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Będziemy mogli go ocenić po filmie z Thorem gdzie będą obaj polować na wieloryba giganta.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Autor chu.jowy wybór. liczyłem na tego małolata z białaczką z telenoweli z olivią spencer.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Myślałem że dla odmiany dadzą już dorosłego Parkera, a nie kolejnego małolata. No ale jest biały, wiec ujdzie.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l czemu co chwile robia reeboty spidermana ? lepiej bylo by wrzucic jak peter jest juz dorosly a nie kolejny malolat
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Przecież od początku było mówione, że to będzie reboot i Peter wróci do czasów licealnych. Co wy tacy zdziwieni nagle?
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Z mordy IMO lepszy niż Garfield. Mniejszy cwaniaczek. Szkoda tylko wujka Bena.
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Zobaczymy co z niego będzie, dla mnie dobry wybór, wygląda jak młodziak (przecież taki miał być nowy Spidey). Podobno Robert Downey Jr. miał wpływ co do wyboru aktora.https://instagram.com/p/4MeUrXMdqo/ Edytowane 24 czerwca 20159 l przez Malibu
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Jeszcze 20 dni, kurde jestem strasznie ciekawy co z tego wyjdzie. edit: oczywiście że 20. my bad. Edytowane 27 czerwca 20159 l przez Bjały
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Autor wielka niewiadoma. ale przed gotg też tak się mówiło, a wszyscy pamiętamy jak sprawa się zakończyła.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Po gotg ludzie nie wiedzieli czego sie spodziewac, bo to raczej mało znany komiks. Tutaj mamy kolesia co sie zmniejsza i lata na owadzie.
Opublikowano 4 lipca 20159 l Autor James gunn mówii, że człowiek mrówka to jego ulubiony film marvela zaraz po ajron menie i gotg .
Opublikowano 8 lipca 20159 l Bardzo pozytywna recenzja na IGN, niezły nowy trailer, wygląda na to, że Marvelowi znowu się udało zrobić film co najmniej przyzwoity.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Autor merisa tomei podobno ma zagrać ciotkę Parkera. jak jej włosy je.bną siwe to bardzo pasuje na may w wersji Ultimate.