Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Tom Holland nowym Spider-Manem w reżyserii Jon'a Watts'a.

tom-holland-685683l.jpg

Edytowane przez Shankor

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 470,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Co z nim jest nie tak? Przecież wiadomo było, że będzie małolat, do Civil War ta koncepcja pasuje, dlaczego powinienem być zbulwersowany?

Opublikowano

Ło matko :( :facepalmz:

Opublikowano

Miałem nadzieję na Stathama albo chociaz Elbe!

Opublikowano

Szkoda że nie Denzel albo Neeson :/

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Będziemy mogli go ocenić po filmie z Thorem gdzie będą obaj polować na wieloryba giganta.

Opublikowano
  • Autor

chu.jowy wybór. liczyłem na tego małolata z białaczką z telenoweli z olivią spencer.

Opublikowano

Myślałem że dla odmiany dadzą już dorosłego Parkera, a nie kolejnego małolata. No ale jest biały, wiec ujdzie.

Opublikowano

czemu co chwile robia reeboty spidermana ?  lepiej bylo by wrzucic jak peter jest juz dorosly a nie kolejny malolat 

Opublikowano

Przecież od początku było mówione, że to będzie reboot i Peter wróci do czasów licealnych. Co wy tacy zdziwieni nagle?

Opublikowano

Z mordy IMO lepszy niż Garfield. Mniejszy cwaniaczek. Szkoda tylko wujka Bena.

Opublikowano

Jeszcze 20 dni, kurde jestem strasznie ciekawy co z tego wyjdzie.

11391362_837671592986636_584948235522136

edit:

oczywiście że 20.  :turned:  my bad.

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

Do 17 jest znacznie więcej niż 10 dni. ;]

Opublikowano
  • Autor

wielka niewiadoma. ale przed gotg też tak się mówiło, a wszyscy pamiętamy jak sprawa się zakończyła.

Opublikowano

Po gotg ludzie nie wiedzieli czego sie spodziewac, bo to raczej mało znany komiks. Tutaj mamy kolesia co sie zmniejsza i lata na owadzie.

Opublikowano

Ten trailer już jakoś lepiej wygląda. Może nawet do kina się przejdę.

Opublikowano
  • Autor

James gunn mówii, że człowiek mrówka to jego ulubiony film marvela zaraz po ajron menie i gotg :).

Opublikowano

Bardzo pozytywna recenzja na IGN, niezły nowy trailer, wygląda na to, że Marvelowi znowu się udało zrobić film co najmniej przyzwoity.

Opublikowano
  • Autor

merisa tomei podobno ma zagrać ciotkę Parkera. jak jej włosy je.bną siwe to bardzo pasuje na may w wersji Ultimate.