Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jestem po seansie F4, od razu mówię, że w kinie nie byłem.........

i bardzo dobrze, że nie poszedłem bo bym się chyba wku.rwił :joe: .

Co to ma być!! Wiało nudą od początku do końca, dobrze, że tylko 1,5h.

Początek rozumiem, poznanie się wszystkich, zbudowanie teleportera a później siup ledwo co się obrócisz i beznadziejna walka finałowa z Doomem (który wyglądał jak świecąca choinkaWsdX0Tx.gif) i został pokonany w 4 min, serioo??!! W sumie to nie ma co więcej pisać bo w nie ma o czym.

Fox proszę przekaż prawa Marvelowi bo to już trzeci film o najstarszej komiksowej rodzince i trzeci raz spier.dolony jest to film.

Ocena :joe::joe: /10

ps.

Chcesz oglądnąć? Zobacz w necie, nie warto nawet na czekać na Blu-Ray czy DVD. Wiem, że szerzę piractwo ale litości, nie warto dokładać pieniądze Foxowi za takie coś.

Edytowane przez Malibu
Opublikowano (edytowane)

Myślałem że Pixels będzie moim najgorszym kinowym wydatkiem w tym oku. Nieźle się myliłem bo Fantastyczna Czwórka to jak spuszczanie 40 zeta w kiblu przez półtorej godziny.  Nie dość że to nieziemsko nudne było to jeszcze przez 90% filmu nic się nie dzieje żeby na koniec dać denną pseudo walkę.  Już wolałbym utrzymanie całości w tonie początku filmu i wywalenie Dooma lub pokazanie go dopiero w sequelu.

http://gameplay.pl/news.asp?ID=93460

Edytowane przez Dante
Opublikowano

nadal najlepszy film Marvela.

lol. GOtG? Cała reszta?

Szczerze to mi się tylko strażnicy galaktyki podobali, kapitan 2 i trochę iron man jeden. Reszta mogłaby nie istnieć. 

Opublikowano (edytowane)

Z serii plotki ploteczki 

Są przypuszczenia iż nowy film o Bladzie będzie powiązany z komiksem (który został opóźniony) Blade All-New All-Different, którego bohaterką jest córka Blada Fallon Grey. W.Snipes pojawił by się jako ojciec i zapewne mentor.

Blade-art-e1440528007811.jpg

http://www.bleedingcool.com/2015/08/25/next-blade-film-will-be-based-on-marvels-new-female-blade/

Pamiętajcie jest to Plotka  ^_^ 

Edytowane przez Malibu
Opublikowano (edytowane)

UWAGA (pipi)! Civil War promo postery z drużynami. Kto nie chce sobie spojlować tego kto będzie trzymał z kim - niech nie zagląda!

oyErlz.jpg

rsSka2.jpg

Tutaj mamy podpierdalaczy i policyjne (pipi). War Machine, Black Widow, Iron-Man, Black Panther i Vision

7bkD6q.jpg

A tu mamy team JP2. Hawkeye, agentka jakastam, Kapitan Flaga, Falcon, Winter SOldier

mUtCgk.jpg

Osobiscie sympatyzuję z teamem Kapitana ale...wiecie...

Edytowane przez ornit
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

O, Falcon będzie ptaszki przyzywał? A gdzie Antek? :/

Ant man siedzi na Capie w ostatnim posterze. :D

HULK będzie trzecią drużyną? xd

Edytowane przez koval
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

O, Falcon będzie ptaszki przyzywał? A gdzie Antek? :/

Ant man siedzi na Capie w ostatnim posterze. :D

Fucktycznie :) kupili mnie

Edytowane przez Rudiok
Opublikowano (edytowane)

A mnie brakuje tu Pajączka oraz Scarlet Witch. 

Zauważyliście prawidłowy kolor na stroju Hawkeya?  ^_^

CNbqHysWEAAsV9Q.jpg

Edit:

Mads Mikkelsen jako jeden z czarnych charakterów w Dr. Strange? Jestem za  :sorcerer:

http://comicbook.com/2015/08/27/mads-mikkelsen-up-for-villain-role-in-doctor-strange/

Edytowane przez Malibu