Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaki może być spoiler z filmów Marvela? :yao:

Ciekawe czy poszli w stronę komiksów czy jednak nie i znowu happy end.  :teehee:

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Embargo zniesione i nowy Captain America zniszczył BvS zanim jeszcze w ogóle wylądował w kinie. Opinie są znakomite

https://twitter.com/JonSchnepp/status/718681122041782272/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Choć pan Balboa ma mieszane uczucia sądząc po wyrazie jego twarzy

Reszta w linku:

http://screenrant.com/captain-america-civil-war-reactions/

Edytowane przez Farmer.
Opublikowano

Osobiście jestem zachwycony trailer em. Doskonale oddaje charakter komiksów ze strange'm ale rzeczywiście odbiór jest mocno mieszany. Mam nadzieję, że film będzie świetny i sama obsada (chyba najlepsza do tej pory) będzie wystarczającym magnesem dla tłumów.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie rozumiem ludzi. Przecież takiego czegoś jeszcze w Marvelu nie było! Reality Warping pierwsza klasa, już się bałem, że Strange będzie cały czas promieniami nawalał jak w komiksach. Tilda jako the ancient one będzie niezwykłym atutem tego filmu ;) 

Opublikowano

No to, że pomidory walą konia do filmu Marvela to akurat zero zaskoczenia.

Opublikowano

szkoda, że w Polszy jak zwykle 90% seansów jest z dubbingiem + premiera później

Zawsze jest pół na pół seansów. Chyba, że mieszkasz na jakimś za(pipi)u to wtedy twój post ma sens.