Opublikowano 12 maja 20168 l Obejrzałem nowego Kapitana Amerykę. Jak na kino klasy Marvelo-polo to film jest naprawdę super. A może tak mi się wydaje bo jeszcze mam przed oczami to (pipi) pt Avengers 2. W każdym razie na mojej prywatnej liscie ląduje na 4tym miejscu: GoG>WS>A1>CW>IM1>AM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>sraaaaaka. edit: Dlaczego tak nisko? Zemo... Edytowane 12 maja 20168 l przez ornit
Opublikowano 13 maja 20168 l Niefajnie zmienili mu origin. Rozumiem chęć zachowania ciagłosci i wszystkie wiążące się z tym konsekwencje ale w tym przypadku zupełnie odjechali od komiksowego pierwowzoru. Niby jakies podobieństwa z oryginałem są w Sokovii zginął mu przecież ojciec ahahahaha ale nie tego spodziewałem się jako fan komiksu. Zamiast nazistowskiego popaprańca dostałem goscia płaczącego przy odsłuchiwaniu ostatniej wiadomosci od zmarłej żony . I tak! Ronan był pod każdym względem lepszy. Miał przynajmniej fajny kostium, pragnął władzy i pokonała go siła miłosci.
Opublikowano 13 maja 20168 l A jak to wygląda na osi czasu? To Civil War działo się po 3 części Iron Mana? Bo się pogubiłem
Opublikowano 13 maja 20168 l Zemo w tym filmie miał po prostu bardzo marginalną rolę. Był tylko zapałką wrzuconą do beczki prochu, jaką jest Avengers. Co sam zresztą przyznaje - nie miał żadnych szans sam pokonać Avengersów. Bardzo fajny zabieg.
Opublikowano 13 maja 20168 l Spoilerów dyskusja o Civil War, bardzo fajnie mówią właśnie o Zemo, że był tylko zapałką wrzuconą do beczki i ogolnie o wszystkim spoczko opowiadają Edytowane 13 maja 20168 l przez Malibu
Opublikowano 16 maja 20168 l Dobry film ten nowy kapitan. Nowy kapitan > sraka > M jak miłość> Na wspolnej >>>> Awendzers
Opublikowano 20 maja 20168 l Obsada Thor: Ragnarok została powiększona o Jeffa Goldbluma i Karla Urbana ^_^ A Cait Blanchett jako główny villain Hela http://www.newsarama.com/29394-blanchett-goldblum-urban-more-join-thor-ragnarok.html Edytowane 20 maja 20168 l przez Malibu
Opublikowano 20 maja 20168 l I tak nic dobrego z tego filmu nie wyjdzie. Chociaż niby mówią, że do trzech razy sztuka.
Opublikowano 20 maja 20168 l A ja myślę, że to się może udać ze względu na to, że fabuła filmu nie będzie się rozgrywać na Ziemi. Może jakieś cameo gurdiansów
Opublikowano 20 maja 20168 l Figuś "cameo" guardiansów dopiero w nowych Avengers. Edytowane 20 maja 20168 l przez Masorz
Opublikowano 21 maja 20168 l I tak nic dobrego z tego filmu nie wyjdzie. Chociaż niby mówią, że do trzech razy sztuka. Niepopularna opinia: Thor jedynka był najlepszym filmem pierwszej fazy. Włączając Avengersów.
Opublikowano 22 maja 20168 l Najpierw kilka lat temu kochałem się w Mary-Kate i Ashley a teraz skrycie kocham się w Elizabeth :// ILE ICH JESZCZE TAM JEST?!?!?!
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Świetna wiadomość dla wszystkich polskich fanów Marvela! Polska premiera filmu "Doktor Strange" odbędzie się 26 października, półtora tygodnia przed premierą amerykańską! z FB MARVELApl