Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Sony potwierdziło premierę filmu Venom na 5.10.2018.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 472,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem ze tu napisałeś. No właśnie z tego co czytam to Marvel ma nie mieć nic wspólnego.

Opublikowano

Pewnie tylko Spider mana beda wypozyczac do Avengersow. Reszta solowe filmy. 

Opublikowano

No sony musi zarobić bo ostatnio ich filmowa wytwórnia przyniosła straty. Spider man to jedyny ratunek 

Opublikowano

Informację ogłosiło Sony. Oby Marvel miał w tym jakiś udział i było to jakoś powiązane z MCU.

Oby właśnie nie, bo dostaniemy ugrzecznioną wersję PG-13. Sony przynajmniej może zdecyduję się na kategorię R. 

Opublikowano

Jak dla Mnie ta postać średnio się nadaje do kina, chyba, że z wyznacznikiem R tak jak to było w przypadku Deadpoola, bo bez tego R-ki to średnio mi się widzi ten czarny charakter Venoma, pół biedy, że to Venom, a nie taki Carnage (a szkoda, że o Nim w ogóle nikt nie wspomina i nie zająknął na temat ekranizowania), ten to dopiero robił rozpierdziel w universum Marvela.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Carnage, Mysterio i Morbius. Oj, dałbym dużo za film z jednym z nich.

Opublikowano

Carnage i Morbius w jednym filmie :) Albo bezpośrednia ekranizacja Maximum Carnage.

Opublikowano

Z Morbiusem to w ogóle niewykorzystany potencjał był, który

pojawił się pod koniec filmu Blade.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Mi tam ASM 1 i 2 bardzo sie podobały także jestem dobrej mysli.

Opublikowano

Są jakieś dobre animacje z Venomem? A jak nie animacje to ktoś poleci jakieś dobre komiksy z nim? 

Opublikowano

ASM 1 było solidnym przeciętniakiem. Dwójki to na trzeźwo oglądać się nie da. Po pijaku też.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale mnie nerw bierze jak widzę wszędzie Dedpula

Opublikowano

Ale masz o to boldupy

Opublikowano

Keaton może dać radę.

Opublikowano

Będzie dobrze :)