Opublikowano 28 marca 20178 l Widze ze ciagnie ich bardziej do Ultimate niz The Amazing, jakos poprzedni pajęczak bardziej mnie jarał.
Opublikowano 28 marca 20178 l Kolejny film - geneza jakiegoś superbohatera! O! Kolejny film o genezie pająka! I tak polecimy do kina! (pipi)ać MCU.
Opublikowano 28 marca 20178 l Kolejny film - geneza jakiegoś superbohatera! O! Kolejny film o genezie pająka! I tak polecimy do kina! (pipi) MCU. Nie będzie żadnej genezy/originu pająka, ten był CAP: CW, ta postać już jest w MCU
Opublikowano 28 marca 20178 l Po trailerze wnioskuję, że będzie: widać najpierw stary kostium potem nowy, pierwsza potyczka z super villainem, najbliższy przyjaciel pierwszy raz widzi go w stroju pająka itp., itd. Wszystko wskazuje na genezę.
Opublikowano 28 marca 20178 l To wszystko sie dzieje po civil war, po trailerze mozna wywnioskowac ze Stark zabral mu kostium.
Opublikowano 28 marca 20178 l Po trailerze wnioskuję, że będzie: widać najpierw stary kostium potem nowy, pierwsza potyczka z super villainem, najbliższy przyjaciel pierwszy raz widzi go w stroju pająka itp., itd. Wszystko wskazuje na genezę. Nie ma wujka Bena SZACH MAT
Opublikowano 28 marca 20178 l Wonder Woman też dzieje się po Batman vs Superman, a jej solowym filmem będzie geneza. Potem liga sprawiedliwości, zbieranie grupy przez batmana, początki, geneza. Spider-man - początek, tylko trochę zmieniony, pewnie jak w ultimate tylko peter biały. Genezy się sprzedają będą je trzaskać wiecznie, nawet deadpool o tym żartował w swoim filmie. Bawcie się dobrze na seansach. Ja też na pewno będę ale (pipi)ać genezy.
Opublikowano 28 marca 20178 l Wszystko wskazuje na to, że to nie będzie tak, że stary kostium nowy ---> nowy, wręcz na odwrót. SM zaliczy fuckup, Stark zabiera kostium i Peter będzie chciał dowieść, że jest godny miana bohatera o własnych siłach.
Opublikowano 28 marca 20178 l Film dzieje się po Civil War, twórcy mówili że nie będzie żadnych genez, wujek Ben is dead a po trailerze widać, że traci nowy kostium od Tony'ego na rzecz szmat. devilbot kapujesz już, czy mają to samo napisać jeszcze 4 osoby?
Opublikowano 28 marca 20178 l Ok film Spiderman: Homecoming to nie geneza pająka. Peter bedzie musiał udowodnić swoją wartość i stark odda mu nowoczesny kostium w którym ten biegał już wcześniej... To jednak geneza nie byłaby taka zła...
Opublikowano 28 marca 20178 l Czyli w skrócie chodzi o dramę nastolatka, któremu ojciec zabrał ciuchy z Reserved i kazał chodzić w tych z lumpexu. No spoko.
Opublikowano 30 marca 20178 l Z planu czego? Aha, już wiem. Black Panther. Czyli nie geneza. Edytowane 30 marca 20178 l przez Shankor
Opublikowano 30 marca 20178 l A czemu nie? Spokojnie mogą zrobić przyspieszone wdrożenie z genezą. A nawet powinni, bo ile osób zna panterę.
Opublikowano 30 marca 20178 l A czemu nie? Spokojnie mogą zrobić przyspieszone wdrożenie z genezą. A nawet powinni, bo ile osób zna panterę. Nawet jeśli w filmie pokażą genezę Black Panthera w formie jakiejś retrospekcji, to i tak cały film nie będzie genezą w stylu pierwszego Iron Mana, czy Doctora Strange'a, bo główny bohater od początku będzie Black Pantherem. Mam nadzieję, że pomogłem.
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l podchodzi mi ten trailer bardzo mocno. trailer spidermana nawet przy tym nie stał. Edytowane 10 kwietnia 20177 l przez ragus