Opublikowano 20 czerwca 20177 l A Venoma nie mial (ma) grać Tom Hardy?... Tom fakin Hardy będzie grał z tą popierdółką Hollandem w ogóle Hardy w roli Venoma z eRką <mokry sen>
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Będą dwie wersje, R dla normalnych z wyrywaniem flaków i wiadrami krwi i PG-13 gdzie Venom szydełkuje, jest hipsterem i czuje się źle w kostiumie bo nie pokazuje jego wewnętrznego ja.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l W dniu 20.06.2017 o 17:34, mcp napisał(a): no dlatego W dniu 20.06.2017 o 16:42, mcp napisał(a): <mokry sen> i jeszcze ma być Carnege wowowowow
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Ha, no to trafiłem http://screenrant.com/venom-movie-carnage-villain/ A do roli to jak dla mnie Cletus = Jackie Earle Haley.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Spokojne mili panowie. To jest Sony, także ten... Bez nadmiernego optymizmu.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Czy ja wiem - mi się tam oba ASM bardzo podobały i nie mam żadnych obaw co do Venoma.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Mi ASM też się podobały, obydwa i chętniej zobaczyłbym ASM3 niż Iron Man Vs Birdman + jakiś chłopak z liceum
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Fakty? ASMy lepsze od trylogii z Tobey'm. Tam tylko Dafoe i Octopus dawali radę. Pierwszy ASM dobry ale Connors jako goombas dramat + płaczący Garfield. Dwójka ma zbyt wielu przeciwników i słabo napisanego Elektro (o Rhino nawet nie wspominam ).
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Rhino to miał być tylko dodatek, bo miał być pociągnięty w 3, a na początku w ogóle miało go nie być. ASM2 mimo nagonki dobrze się oglądało. Były niezłe momenty i fe no me na lna muzyka. Ale mogę być stronniczy, bo nie jaram się awendrzersami, a przez to nowym pająkiem i pewnie obejrzę na jakimś kacu i pewnie tylko dla Birdmana. Nie jestem też fanem starszych cześci.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Obawiam się, że najnowszy "Spider Man" będzie jakimś kolejnym g.ównem, jak ostatnie filmy od Sony Columbia (z wyjątkiem "Inferno", lub niezłego "Angry Birds"). Wątpie, aby film odniósł box office'owy sukces, a Stark jest w tym filmie takim piątym kołem u wozu. Jego rola w nowym "origin story" powinna skończyć się na uszyciu nowego kostiumu dla Parkera w Civil War.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Nie wiem czy to będzie gufnem (możliwe), ale skąd wątpliwość co do sprzedażowego sukcesu, skoro do tej pory filmy o pająku zarabiały min. wagon kasy?
Opublikowano 23 czerwca 20177 l W dniu 23.06.2017 o 05:25, pajgi napisał(a): Nie wiem czy to będzie gufnem (możliwe), ale skąd wątpliwość co do sprzedażowego sukcesu, skoro do tej pory filmy o pająku zarabiały min. wagon kasy? etam o pająku, pająk kogoś w ogóle? już w 2 minutowym trailerze z 18 razy nawiązywali do awendrzers a na plakatach jest Iron Man. Nie pójdziecie do kina na kolejnego awendrzersa? No ja nie, ale znam ludzi co pójdą
Opublikowano 23 czerwca 20177 l W dniu 22.06.2017 o 18:15, gekon napisał(a): Rhino to miał być tylko dodatek, bo miał być pociągnięty w 3, a na początku w ogóle miało go nie być. ASM2 mimo nagonki dobrze się oglądało. Były niezłe momenty i fe no me na lna muzyka. Ale mogę być stronniczy, bo nie jaram się awendrzersami, a przez to nowym pająkiem i pewnie obejrzę na jakimś kacu i pewnie tylko dla Birdmana. Nie jestem też fanem starszych cześci. Raczej w Sinister Six, które nigdy nie ujrzało światła dziennego. Muzyka jak najbardziej dobra. Szkoda tylko, że wycięta końcówka nie znalazła się w filmie bo wygląda sporo lepiej niż to co zaprezentowali.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Pajączek zbiera pierwsze pozytywne oceny, cieszę się ogromnie bo pomimo paru drobnostek, które mi nie pasują (młoda ciocia May, gadający strój) jest to Spider-Man na jakiego czekałem. http://planetamarvel.net/spider-man-homecoming-pozytywne-reakcje/
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Venom (2018) Ja wam mówię jak będzie. Edytowane 26 czerwca 20177 l przez wuJJek
Opublikowano 26 czerwca 20177 l W dniu 20.06.2017 o 17:26, Shen napisał(a): Jak pogodzisz Venoma z kategoria R ze Spider manem dla dzieci? nie pogodzą. to bujda
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Venom może jeszcze przejdzie, ale Carnage? Chory poj.eb i seryjny morderca? Nie widzę tego w pg13.