XM. 10 820 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Właśnie wyszedłem z kina - jeden z najgorszych SM - słaby przeciwnik, słaby ost, nawet cinematic experience słaby.Może to dziwnie zabrzmi w tego typu filmie, ale nawet fabula słaba i nie interesuje co się wydarzy. Edytowane 14 Lipca 2017 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 to nie idę <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Wlasnie koncze seans w Skoda 4DX. O kur.wa, musze sobie sprawic taki pokoj. Najlepszy film o pajaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 garfield xD przecież ten gość zagrał zaprzeczenie pjetrera parkiera a co, Maguire wykapany Parker? xd no zagrał lamusa obesranego a nie cool dzieciaka czyli był lepszy Ocho! Mamy tutaj fana nowego spidermana Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Nie jestem rasistą ale jak czytam o tych rotacjach karnacyjnych w komiksowych rebootach i w nowo powstających filmach to mi się rzygać chce od poprawności politycznej. Po Avengers 2 i Civil War położyłem lachę na MCU. Jedyna nadzieja w mutantach i w klaunie ruchaczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ale o co chodzi? To film o Parkerze, a nie o Moralesie. Jak już to można czepiać się panny Zendaya, którą Marvel po hejtach błyskawicznie przemodelował z MJ na "Michelle". Podobno nawet w filmie widać, że postać nie jest do końca określona. A co do poprzednich "spajderów" to: Garfield > Tobey Green Goblin/Dr Octopus > Electro/Rhino/Harry A najlepiej będzie jeśli wszyscy zapomnimy o trzecim Pająku z Sandmanem i Venomem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 emo tobey> garfield śmieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ale o co chodzi? To film o Parkerze, a nie o Moralesie. Jak już to można czepiać się panny Zendaya, którą Marvel po hejtach błyskawicznie przemodelował z MJ na "Michelle". Podobno nawet w filmie widać, że postać nie jest do końca określona. podko(pipi)e sie w Parkerze, ma ciety język, ale nie jest taka gwiazda jak ruda z komiksów. No i mowia na nią MJ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 O żeż, a więc jednak. Różnie można odbierać takie zagrania. Prawdą jest, że większość kultowych postaci z kart komiksów powstała mniej więcej w połowie XX w. Był to czas różnic kulturowych, rasizmu i uprzedzeń (dziś niewiele się zmieniło) i herosi w większości musieli być biali i najlepiej w amerykańskie barwy. Nie jest to powód do dumy ale czy celowe "kolorowanie" ponad 50-cio letnich postaci nie jest próbą wymazania przeszłości? O przeszłości nie da się zapomnieć. Należy jednak uczyć się na jej błędach. Da się umiejętnie przekazać pałeczkę następcy co wielokrotnie pokazano. Np. z Deadshotem z SS pokazano jak tego nie robić. Marvel teraz ma wypuścić "Geneations" czy coś, czyli formę współistnienia starych i nowych bohaterów: Rogers/Wilson, Banner/Cho, Tonny/ta nowa w zbroi, itd @Pupcio, bo pójdziesz do kąta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Z tego co wiem to Zendaya nie jest Mary Jane. Tylko mówią na nią w skrócie 'MJ' i na tym podobieństwo postaci się kończy. Pupcio A co do tego nowego eventu w komiksach to już nawet siły nie mam aby tym gardzić. DC zrobiło to samo. Zamiast wymyślać nowe rzeczy to oni robią przywracanie starych herosów, bo nowe originy itp stały się chyba mało opłacalne i nie dla tzw purystów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Tak jak piszesz Masorz, ale wiadomo o kogo chodzi, co tu imie zmienia. Ja jestem chyba zbyt duzym ortodoksem, nie lubi takich zmian w klasycznych historiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 emo tobey> garfield śmieć Jesteś jeszcze młody, jak będziesz już taki stary jak my, to będziesz się śmiał 3 dni i 3 noce z tego co napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Obaj do zaorania. Nie było jeszcze naprawdę dobrgo filmu o pajączku. Tylko bajka z lat 90-tych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Czołówka jakiegoś serialu, który się oglądało za gówniaka uważając go za GOTY, to zawsze jest dilbrejker w takich przepychankach. Gorzej jak człowiek sobie odpali fragment i po chwili uznaje swoje dzieciństwo za zmarnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Thanos ma już swoją rękawice i wymienił już spojrzenia z Iron Manem. To będzie piękna bitka. https://twitter.com/AgentM/status/886346999150157824/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fscreenrant.com%2Fthanos-black-order-villains-avengers-infinity-war%2F Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Byłem na nowym spidermanie. Od razu zaznaczam że z kumplami wczoraj wieczorem raczyliśmy się śmiesznymi papierosami przed seansem. Film nam się bardzo podobał. Śmieszny bez spiny i emo dramatów jak wcześniejsze spidermany. Taki sobie akcyjniak, taka sobie drama dla nastolatków ale bardzo fajna komedia. Wszyscy po seansie stwierdziliśmy że film nam się podobał. Nie jest to najlepszy film marvela ale 7/10 spokojnie mogę dać. Lepszy od wcześniejszych spider manów bo cholernie luzacki. Mi tam podoba się to podejście bo za dużo epicko pompatycznych filmów ostatnimi czasy. Oczywiście ocena ta jest oceną kompletnego nooba komiksowego. Oglądam tylko filmy a kiedyś kreskówki z tymi bohaterami. Nigdy nie czytałem komiksów. P.S.Scena po napisach rozbawiła nas setnie a wtedy to już na pewno działanie śmieszny papieros stracił. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 O kim rozmawiał w ciupie Tooms z drugim kolesiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Czy ja miałem inną scene po napisach? blant co was tam rozbawiło? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 kapitan ameryka i jego teksty o cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 aa myślałem że mówisz o tej scenie co koval. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) O kim rozmawiał w ciupie Tooms z drugim kolesiem? O SM. Tooms ukrył tożsamość spajdera żeby pewnie samemu się z nim rozprawić. Poza tym dobry hint ze ten drugi typ ma na szyi wytatuowanego skorpiona co może oznaczać właśnie postać Scorpiona w następnej części. Edytowane 16 Lipca 2017 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) O kim rozmawiał w ciupie Tooms z drugim kolesiem? O SM. Tooms ukrył tożsamość spajdera żeby pewnie samemu się z nim rozprawić. Poza tym dobry hint ze ten drugi typ ma na szyi wytatuowanego skorpiona co może oznaczać właśnie postać Scorpiona w następnej części. myslalem, ze odpuscil mu za uratowanie życia, tak jak mu dał szanse na odejście za uratowanie córki Edytowane 16 Lipca 2017 przez Shen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Słabizna straszna. Przecież to jest praktycznie to samo, co w jedynce od Raimiego, tylko z większą ilością żenującej licealnej dramy i z ugrzecznioną wersją Dafoe pod postacią Keatona. A jak już zaczął zdalnie sterować tymi swoimi skrzydłami, to tylko czekałem, aż wysunie z nich nożyk i sam się na niego nadzieje. Przydupasy Parkera też piz,dowate, po co była ta cool dziewczyna, która pokazywała tylko środkowy palec i na siłę chciała pokazać, jakim to jest specjalnym płatkiem śniegu? Gruby też był irytujący. Boy z Grand Budapest Hotel też. Wszyscy byli. Mizeria. Miała być nowa jakość, a dostaliśmy trzeci raz to samo. Twórcy mogą się wykręcać, że nie jest to origin story, ale błagam xD. Oczywiście, że jest, tylko średnio sprytnie zamaskowany. Nudy. Ciekawe czy dzieciom się podoba, ja bym chyba na ich miejscu mocno ziewał, przecież tutaj nic się nie działo. marveltykur,wo/10 Edytowane 17 Lipca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ciekawe czy dzieciom się podoba, ja bym chyba na ich miejscu mocno ziewał, przecież tutaj nic się nie działo. podoba sie ;) :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi