Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Wygląda Solidnie. Podoba mi się desing i mocne akcenty postaci, to buduje klimat. Chciałbym aby zrobili mi serial o Moon Knighcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Z tego co pamiętam były przymiarki do ekranizacji Moon Knighta. Najpierw była sugestia, że serial zrobi Netflix, a potem nawet James Gunn zarzucił pomysłem na film. Co do Pantery to jestem spokojny. Będzie solidne marvelowskie kino. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nigdy nie byłem fanem pantery, nudny bohater, zero podjary. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Fajnie wygląda. Fajny design. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Wychodzą pierwsze recenzje Thora. Zgodnie z przewidywaniami jest to najlepszy i najśmieszniejszy film Marvela od czasu... ostatniego filmu Marvela. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Czyli jednak kupa:(??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 stulejarze walą kunia Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 ten z IGN... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 :D ja (pipi)e gromadka prawdziwych stereotypowych nerdów na jednym filmiku. Ten w okularach na początku najbardziej irytujący. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 :D ja (pipi)e gromadka prawdziwych stereotypowych nerdów na jednym filmiku. Ten w okularach na początku najbardziej irytujący. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 A GDZIE PREDATOR? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Tego Kubę Koisza to kojarzę z kilku recenzji starszych Marveli (Avengers, IM3) i w sumie czegokolwiek by Marvel nie wysrał to jest podnieta. Pewnie będzie solidny Marvel, tylko tym razem polany auto-ironicznym sosem, co jest dość żenujące gdyż to Myszka Miki sprowadziła całą żanrę do kolejnych odcinków sit-comu z superhero. No ale jeśli sami z siebie zaczną się śmiać jako pierwsi, to w sumie całkiem mądrze, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 :D ja (pipi)e gromadka prawdziwych stereotypowych nerdów na jednym filmiku. Ten w okularach na początku najbardziej irytujący. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Łysy recenzuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Wracam właśnie z Thor: Ragnarok i jestem zadowolony. Dostałem kolejny auto-parodyjny popcorner od Marvela w stylu GoTG, który często puszczał oko w stronę fanów Avengersów. Thor to tutaj mega luzak i żartowniś lepszy od Lokiego. Mamy także zabawne sceny z Hulkiem, fajną lasencję, a nawet side-bohaterowie mogliby tworzyćo osobny team :) Jako że więcej tu kosmitów niż Asgardczyków, to przez większość filmu mamy faktycznie takie GoTG. Do tego te dziwnie wplecione neony, tęczowe lasery i muzyka lat 80. Niby nie pasuje do klimatu Asgardu wcale a wcale, ale fajnie się to ogląda i słucha :) Generalnie widać że Marvelowi spodobała się konwencja komediowa i co jakiś czas wypuści taką luźną adaptację komiksu (bo nie przypuszczam aby Czarna Pantera czy kolejni Avengers byli tacy komedyjni). Także jak komuś niedosyt był po GoTG to niech zaczepi o nowego Thora. Zresztą jak szukacie efektownego i lekkiego kina ze strzleaniem i praniem się po mordach, to też polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 no też włalśnie wróciłem i Dostałem kolejny auto-parodyjny popcorner od Marvela w stylu GoTG, który często puszczał oko w stronę fanów Avengersów. Thor to tutaj mega luzak i żartowniś lepszy od Lokiego. Mamy także zabawne sceny z Hulkiem, fajną lasencję, a nawet side-bohaterowie mogliby tworzyćo osobny team Początek całkiem zabawny, dalej gościnny występ pewnego pana też spoko ale dalej już trochę meh. Film to tacy GoTG tylko że z inną ekipą, jest mocne deja vu podczas seansu. Ładne efekty, fajna muzyka, jak w trailerach... ps. nie warto czekać na scenki po napisach, chu/jowszych nigdy nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Tak nawiasem, to chyba jednak kolejne filmy Marvela będą takimi komediami, patrząć na to ile na RT wykręcił Thor. https://www.rottentomatoes.com/m/thor_ragnarok_2017/ Na tą chwię 99 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Roten Tomejtos nikogo Mendrek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 I to wszystko zależy ile kasy zrobi film a nie oceny krytyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 A moim zdaniem najlepszy film Marvela. Czuć rękę normalnego reżysera, a nie zera sterowanego przez Myszkę Miki. Zabawny, ale nie tak infantylnie jak Strażnicy, z dobrą ścieżką dźwiękową i kolorkami. Jak komuś podszedł zwiastun to powinien być zadowolony. Mocne 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Czyli że lepszy od zimowego żołnierza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Inna konwencja, ale chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Byłem dzisiaj na Thorze i cóż to chyba najlepszy film jaki stworzył Marvel. Sporo akcji, dobry humor, bawiłem się b.dobrze. Takie 8/10 i szczerze polecam każdemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) O kurde, ale to było dobre. 8/10 ląduje z miejsca. Dużo akcji, niewymuszony i naprawdę dobry humor, puszczanie oka do widza i świetna obsada (Hela <3, Grandmaster, a wplecenie Korga i Mieka to już w ogóle kosmos). Ragnarok >>> GotG. Jedynie sceny po napisach niewarte czekania. A osobne brawa należą się scenie "sztuki" z Lokim i Thorem. Te cameo aktorów były po prostu w pytkę PS No i zabrakło mi bo przecież hinty puszczali w trakcie filmu. No może się doczekamy. Edytowane 27 Października 2017 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 No nawet fajny ten Thor, nie nudziłem się jak to miało miejsce na strażnikach 2. Tylko ten czerstwy humor, szczególnie wstęp jak dynda na łańcuchu, aż mnie zęby bolały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi