Opublikowano 14 grudnia 20177 l Cytat OFFICIAL: The Walt Disney Company acquires 21st Century Fox assets, the X-MEN and FANTASTIC FOUR are heading to the Marvel Cinematic Universe! Z facebooka Marvel Cinematic Universe.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Jak na tym etapie MCU planują sensownie wrzucić w to xmenów, to nie mam pojęcia.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Cóż, Thor znajduje tajemniczy i oczywiście magiczny kamyk teleportacyjny i przenosi Xmenów do swojego wymiaru
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Rozumiem, że będzie reset (w sensie x-menów, bo w F4 nie ma co resetować ). Ciekawe czy dokończą ten przyszłoroczny film (dark phoenix) czy już sobie darują? W sumie po co mieliby ciągnąć te "stare" uniwersum...
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Spoko, x-meni do tej pory żyli w ukryciu, ale po pojawieniu się Thanosa postanowili się ujawnić.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l 3 minuty temu, Shankor napisał: Spoko, x-meni do tej pory żyli w ukryciu, ale po pojawieniu się pokonaniu Thanosa postanowili się ujawnić. Nie masz szans, żeby się pojawili w IW czy A4 (a później Thanos chyba nie jest już przewidziany). Pewnie w czwórce rzucą tylko jakąś wzmiankę o nich i tyle.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Nie martw się o logikę Wolverina można wrzucić i wszyscy będą zadowoleni.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Na początku raczej gościnne wystepy X-menów u Avengersów i na odwrót. Na łączenie odmiennych uniwersów na szybko bym nie liczył.
Opublikowano 15 grudnia 20177 l 15 godzin temu, Shankor napisał: Spoko, x-meni do tej pory żyli w ukryciu, ale po pojawieniu się Thanosa postanowili się ujawnić. nie byli mistrzami konspiracji.
Opublikowano 15 grudnia 20177 l Miałem na myśli wersję dla MCU. Bo chyba nikt nie myśli że skorzystają z usług dotychczasowych aktorów.
Opublikowano 16 grudnia 20177 l myślę, że nie ma żadnych przeszkód Z drugiej strony jak Jackman nie jest już Wolverinem to reszta obsady mi wisi
Opublikowano 16 grudnia 20177 l Pewnie zrobią, że X-men byli po prostu na innej Ziemi. Ta z filmów Marvela to Earth- 19999, więc podepną jakąś inną i zrobią portal. Po kłopocie
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Marvel creator Stan Lee, 95, is accused of groping nurses and demanding oral sex in the shower http://www.dailymail.co.uk/news/article-5250513/Marvel-creator-Stan-Lee-95-accused-groping-nurses.html stary grzyb XD
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Śmieszne już się robią te oskarżenia. "The owner at the nursing company has openly said to people that Stan has sexually harassed every single nurse that has been to the house." I tak wysyłali kolejne, żadna nie ostrzegła koleżanek, nikt nic nie nagrał. Ja wiem. że to ameryka, siano łatwo wyciągnąć na ugodach, no ale (pipi)a xd
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Z kombinezonem mogą być dwie kwestie. Albo będzie kolorowany w postprodukcji albo jest to uniform Kree. Wg koloru odpowiada właśnie randze kapitana w jednostkach Kree jak się nie mylę.