Opublikowano 21 lutego 20187 l Last Jedi = shit, jest gdzieś na forum moja "recka". Thor Ragnarok to jeden z fajniejszych Marvela które ostatnio widziałem ale nadal to nie to co bym chciał zobaczyć
Opublikowano 21 lutego 20187 l O (pipi)a, sprawa jest poważna, wynik 95% To ja chyba pier,dole ten film.
Opublikowano 22 lutego 20187 l W dniu 15.02.2018 o 15:18, gekon napisał: co to jest mój stasiu? btw, jaram się filmem bo podobno to przełom dla Marvela i pierwszy raz w historii, kiedy antagonista nie jest popierdołką na strzała, w ogóle jakiś jest no i ma sensowniejsze motywacje. A i taka ciekawostka. Zostawię tutaj to (pipi). Kinomaniaka szanowałem jak miałem 7 latek a on miał jeszcze włosy. Oglądałem może też chyba dlatego, że nie było niczego podobne innego w TV? No nieważne. Unsub poleciał już dawno, bo typ wyraźnie myli opowiadanie filmu z recenzowaniem. Ale z tą "recenzją" to już jest maks przypał. Rozpoczynając od naprawdę żenujących żartów i nieznajomości komiksu, przez to, że o samym filmie nie powiedział NIC (jak zwykle z resztą) po naprawdę bzdurne i żenujące... eh. Chyba nawet czuł podświadomie, że coś nie gra, bo wyjątkowo nie wstawił do filmiku swojej łysej pały. Jak zwykle leci trailer filmu, jak zawsze kinomaniak opowiada film i jak zawsze nie ma tu ani grama recenzji. Lubię się pośmiać z mniejszości, może bliżej mi też do prawaka niż lewaka, ale TO mnie zażenowało totalnie i obraziło. Lol, jedzie niby po filmie, że scenariusz głupi, no bo jak to tak w Afryce nie ma szałasów i dzieci jedzących kupę, a jedynym plusem filmu jest 2 białych aktorów xD Daję temu kinomaniakowi jeden, możeee jeden minus, bo jest żałosną łysą pałą Najlepszy jest zarzut, że film pędzi od sceny do sceny...
Opublikowano 23 lutego 20187 l Krótko - warta coś ta Pantera? Poziom Ragnaroka/WS/GotG czy raczej IM3/Ultron/GotG2?
Opublikowano 23 lutego 20187 l Ultron, iron man 3 i kapitan ameryka 1 to marvele których więcej nie powtórzę. I spiderman.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Pantera takie wyzsze sfery srednich marvelow. Mniej crindzowatego humoru niz w thor3 czyli jakies 90% mniej. Zdecydowanie warto obejrzec i przekonac sie samemu. Nie bedzie az takiej skify jak Thor1.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Tak szczerze mowiac to te marvele mimo, ze je sie dobrze oglada to nie zapadaja w pamiec. Thora 2 nie pamietam w ogole. Ameryki 1 i 2 tez. Thor 3 cos tam z hulkiem. Ironmen 2 czlowiek z pejczem? Dr Strange mimo ze niedawno ogladany to w sumie nie wiem o co w nim biegalo. Avengersi jak juz zaczynaja sie mieszac inni bohaterowie poza glownymi to wychodzi papka. Wiec tu nie ma co sie zastanawiac czy Pantera fajna czy nie. Trzeba obejrzec i albo zapomniec albo sie jarac.
Opublikowano 23 lutego 20187 l 16 minut temu, Mejm napisał: Mniej crindzowatego humoru niz w thor3 czyli jakies 90% mniej sam jesteś crindzowy
Opublikowano 23 lutego 20187 l Ja bardzo. Wszelkie teksty Bannera były złote. Oraz Goldbluma i Kerga.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Wciaz nie wiem xD Banner jako Banner to bylo to 10%. Jak slyszalem akcent Hemswortha to mi sie przypomnial filmik Plinketta o Ghostbusters 3 i scena jak improwizowali na rozmowie kwalifikacyjnej. Brrr.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Milan ma na mysli cameo Taiki Waittiego - Korga super mnie śmieszyły te sceny, cały film był wyborny, crindzowy moze był początek jak Thor był w łańcuchu i się kręcił ale pózniej? Goldblum też zaorał.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Jezu, kto się na tym nie śmiał xD Jezu, powinni zabijać jutuberów za ten "wkład własny"
Opublikowano 23 lutego 20187 l Black panther na trailerach wyglądał na typowe marvelowe 6/10. Do tego podobno we wszystkich scenach akcji shaky cam, efekty na poziomie green screena z the room, a ten pierwszy "ciekawy" złoczyńca w historii MCU znika na cały film i pojawia się pod koniec z zamiarem przejęcia władzy nad światem ponieważ w sumie czemu nie xd Może kiedyś wypożyczę, żeby wiedzieć czemu sceny bitewne w infiny war będą wyglądały jak w królu lwie.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Klaw? On miał tylko namieszać. Prawdziwym przeciwnikiem jest Killmonger. Podobno Jordan fajnie wypadł w tej roli i w sumie jestem ciekaw czy ten cały hype to tylko propaganda czy może coś jest na rzeczy. Obejrzy się.
Opublikowano 23 lutego 20187 l No ja sie ku.rwa nie dziwie, ze komiks mial tyle lat pod gorke jak oni tak rysowali i projektowali bohaterow