Opublikowano 25 lutego 20187 l Pantera bardzo dobra. 9/10. Fajna muzyka, dobre tempo, zwroty akcji, Klaw świetny. Myślałem, że będzie poziom pierwszych Thorów ale było dużo lepiej. IMO lepszy niż Ant-man i Dr. Strange nawet.
Opublikowano 26 lutego 20187 l Też mi się podobała, oczko niżej niż Thor i na równi z GOTG 2 czyli takie 6/10.
Opublikowano 26 lutego 20187 l Wczoraj obejrzałem tego Thora. Film dobry, zabawny. Niemniej poraża mnie poprawność polityczna w tych filmach Marvela. Nie mam nic przeciwko murzynom ale robienie z Asgardu afrykańskiej wiochy to już gruba przesada. Na minus zbroje z plastiku
Opublikowano 27 lutego 20187 l Oglądając to cały czas się głupio usmiechałem jak do najlepszych kumpli, Jeff yebany geniusz. Edytowane 27 lutego 20187 l przez milan
Opublikowano 27 lutego 20187 l (pipi)a, ten moment, kiedy ludziom łatwiej zaakceptować gadającą planetę niż miasto w afryce, które nie jest zrobione z gówna xd Edytowane 27 lutego 20187 l przez gekon
Opublikowano 27 lutego 20187 l To drugie zdecydowanie bardziej pretensjonalne. Problem z wizją zaprezentowaną w BP leży chyba nie w tym, że jest nierealistyczna, tylko że jest nieciekawa. Na trailerach wygląda to jak jakaś generyczna metropolia przyszłości, która mogłoby się mieścić gdziekolwiek, a z realiami afrykańskimi jedyny wspólny mianownik jest taki, że wszyscy są czarni.
Opublikowano 27 lutego 20187 l Nie wspominając o tym, że futurystyczne miasto w afryce to po prostu mokry sen z tych pokroju we wuz kangz n shit. Ego to nie tylko zwykła adaptacja z komiksów. Gunn poczynił wiele zmian, upodobnił go do raka, którego jedynym celem jest namnazanie i objęcie całego uniwersum. Matka Quilla zmarła na nowotwór, którym została zarażona przez Ego i właściwie walcząc z nim Peter mógł rozprawić się ze swoim najbardziej traumatycznym przeżyciem i jednocześnie uchronić galaktyke od tego samego losu. Generalnie głupi marvel ale szanujmy się. A w tej wakandzie to mogliby mieć smolistych czarnych. Wszyscy wyglądają jak czekolada mleczna ale oczywiście kompletna izolacja i nie ma białych Edytowane 27 lutego 20187 l przez Sebas
Opublikowano 8 marca 20187 l Szybkie pytanko. Wyczytałem trochę o Thanosie. Kogo on zabił z superbohaterów w komiksach ?
Opublikowano 16 marca 20187 l te okładki xd capowi rozszerzyli klatę ale zapomnieli wydłużyć nogi chyba. i co to za je.badło przy stroju ironmana? <polaczek>
Opublikowano 16 marca 20187 l wstępnie jestem zainteresowany, chociaz ostatnie awendżersy też miały git zwiastuny a wyszło 5/10
Opublikowano 16 marca 20187 l Wygląda jakby na(pipi)ali tam wszystkiego. Fabuła zapowiada się na: Armia Thanosa bije Avengersow - > ostatni bastion w Wakandzie, ostatniej nadziei białych -> armia pokonana -> A NEW CHALLENGER HAS APPEARED ->Thanos pokojnue Avengers.
Opublikowano 16 marca 20187 l Adam, przestań, cyt. Gruchę: Cytat Reżyserami filmu są Anthony Russo (m.in. "Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów", "Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz") i Joe Russo (m.in. "Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów", "Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz"). co może się nie udać. Teraz, Kalel napisał: Wygląda jakby na(pipi)ali tam wszystkiego. Fabuła zapowiada się na: Armia Thanosa bije Avengersow - > ostatni bastion w Wakandzie, ostatniej nadziei białych -> armia pokonana -> A NEW CHALLENGER HAS APPEARED ->Thanos pokojnue Avengers. No nayebali bo taka jest fabuła ;D
Opublikowano 16 marca 20187 l O boże kolejne generyczne gów,no od marvela. Dajcie lepiej następny film Taice albo nie wiem zabijcie sie plz
Opublikowano 16 marca 20187 l Aż Mnie ciary przeszły po obejrzeniu tego trailera, trzeba będzie się wybrać obowiązkowo do kina imax.
Opublikowano 16 marca 20187 l Od samego początku, od Iron Mana poprzez Avengersów aż do teraz wszystko dążyło do kulminacji, zwieńczenia 10 lat MCU. Każdy film, każda scena po napisach to cegiełka budująca jebny mur z napisem MARVEL. To nie będzie poziom Zimowego Żołnierza czy pierwszych GotG lub ostatniego Thora. Trudno tego oczekiwać przy takiej ilości postaci (chociaż np. pan Anderson w swoim specyficznym stylu radzi sobie wybornie). Ale to bracia Russo. Wiedzą co mają zrobić i to pokażą. Już kiedyś pisałem ma być ROZKURW i tego oczekuję. Czas na zmiany, może na nową generację herosów pod wodzą Danvers... Tak czy inaczej chcę widzieć jak, cytując Johna C. Reilly z GotG, "obłąkany tytan" miażdży ludzkość, a Avengersów kładzie na kolana.