gekon 1 787 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 idealna rola dla łysego z brazzers Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Pantera bardzo dobra. 9/10. Fajna muzyka, dobre tempo, zwroty akcji, Klaw świetny. Myślałem, że będzie poziom pierwszych Thorów ale było dużo lepiej. IMO lepszy niż Ant-man i Dr. Strange nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Też mi się podobała, oczko niżej niż Thor i na równi z GOTG 2 czyli takie 6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wczoraj obejrzałem tego Thora. Film dobry, zabawny. Niemniej poraża mnie poprawność polityczna w tych filmach Marvela. Nie mam nic przeciwko murzynom ale robienie z Asgardu afrykańskiej wiochy to już gruba przesada. Na minus zbroje z plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 To tylko bajka, nie denerwuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Oglądając to cały czas się głupio usmiechałem jak do najlepszych kumpli, Jeff yebany geniusz. Edytowane 27 Lutego 2018 przez milan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) (pipi)a, ten moment, kiedy ludziom łatwiej zaakceptować gadającą planetę niż miasto w afryce, które nie jest zrobione z gówna xd Edytowane 27 Lutego 2018 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 To drugie zdecydowanie bardziej pretensjonalne. Problem z wizją zaprezentowaną w BP leży chyba nie w tym, że jest nierealistyczna, tylko że jest nieciekawa. Na trailerach wygląda to jak jakaś generyczna metropolia przyszłości, która mogłoby się mieścić gdziekolwiek, a z realiami afrykańskimi jedyny wspólny mianownik jest taki, że wszyscy są czarni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Nie wspominając o tym, że futurystyczne miasto w afryce to po prostu mokry sen z tych pokroju we wuz kangz n shit. Ego to nie tylko zwykła adaptacja z komiksów. Gunn poczynił wiele zmian, upodobnił go do raka, którego jedynym celem jest namnazanie i objęcie całego uniwersum. Matka Quilla zmarła na nowotwór, którym została zarażona przez Ego i właściwie walcząc z nim Peter mógł rozprawić się ze swoim najbardziej traumatycznym przeżyciem i jednocześnie uchronić galaktyke od tego samego losu. Generalnie głupi marvel ale szanujmy się. A w tej wakandzie to mogliby mieć smolistych czarnych. Wszyscy wyglądają jak czekolada mleczna ale oczywiście kompletna izolacja i nie ma białych Edytowane 27 Lutego 2018 przez Sebas Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zlewo 233 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Szybkie pytanko. Wyczytałem trochę o Thanosie. Kogo on zabił z superbohaterów w komiksach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 te okładki xd capowi rozszerzyli klatę ale zapomnieli wydłużyć nogi chyba. i co to za je.badło przy stroju ironmana? <polaczek> Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. milan 7 022 Opublikowano 16 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Wygląda to wspaniale 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 wstępnie jestem zainteresowany, chociaz ostatnie awendżersy też miały git zwiastuny a wyszło 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Wygląda jakby na(pipi)ali tam wszystkiego. Fabuła zapowiada się na: Armia Thanosa bije Avengersow - > ostatni bastion w Wakandzie, ostatniej nadziei białych -> armia pokonana -> A NEW CHALLENGER HAS APPEARED ->Thanos pokojnue Avengers. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Adam, przestań, cyt. Gruchę: Cytat Reżyserami filmu są Anthony Russo (m.in. "Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów", "Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz") i Joe Russo (m.in. "Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów", "Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz"). co może się nie udać. Teraz, Kalel napisał: Wygląda jakby na(pipi)ali tam wszystkiego. Fabuła zapowiada się na: Armia Thanosa bije Avengersow - > ostatni bastion w Wakandzie, ostatniej nadziei białych -> armia pokonana -> A NEW CHALLENGER HAS APPEARED ->Thanos pokojnue Avengers. No nayebali bo taka jest fabuła ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 i dla voldemorta się znalazło miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 jedyna prawilna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 9 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 O boże kolejne generyczne gów,no od marvela. Dajcie lepiej następny film Taice albo nie wiem zabijcie sie plz Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 O KÓRVA kozak Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Aż Mnie ciary przeszły po obejrzeniu tego trailera, trzeba będzie się wybrać obowiązkowo do kina imax. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Od samego początku, od Iron Mana poprzez Avengersów aż do teraz wszystko dążyło do kulminacji, zwieńczenia 10 lat MCU. Każdy film, każda scena po napisach to cegiełka budująca jebny mur z napisem MARVEL. To nie będzie poziom Zimowego Żołnierza czy pierwszych GotG lub ostatniego Thora. Trudno tego oczekiwać przy takiej ilości postaci (chociaż np. pan Anderson w swoim specyficznym stylu radzi sobie wybornie). Ale to bracia Russo. Wiedzą co mają zrobić i to pokażą. Już kiedyś pisałem ma być ROZKURW i tego oczekuję. Czas na zmiany, może na nową generację herosów pod wodzą Danvers... Tak czy inaczej chcę widzieć jak, cytując Johna C. Reilly z GotG, "obłąkany tytan" miażdży ludzkość, a Avengersów kładzie na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi