Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Bądźmy poważni, Civil War jest 2 klasy wyżej. To jeden z 3-4 przypadków, które byłyby w stanie obronić się jako zwykły film, a nie część MCU.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Pomyliłeś z Winter Soldier. Edytowane 30 kwietnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Poziomu WInter Soldiera chyba już nic nie przebije. Infinity War bardzo mi się podobało, jedynie nie mogłem znieść Spoiler zachowania Visiona. Ta postać w tym filmie była tak daremna, że szkoda słów. Koleś który ma takie moce nie dawał sobie rady z "pionkami" Thanosa, które zostały oklepane przez Czarną Wdowę.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l 1 godzinę temu, Tokar napisał: Bądźmy poważni, Civil War jest 2 klasy wyżej. To jeden z 3-4 przypadków, które byłyby w stanie obronić się jako zwykły film, a nie część MCU. Civil war niestety tak było wykastrowane wzgledem komiksu, że ciezko sie to ogladalo
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Bardzo dobre. Ciągła napier,dalanka bez przestojów, istniejącą chemia miedzy bohaterami, Brolin baaaaaaaardzo ok, mimo natłoku wszystkiego jakieś to takie całkiem logiczne i poukładane. No i miło że mimo dwóch części, film nie jest chamsko pocięty i jedynka mimo wszystko sama w sobie jest zgrabną historią. Zakończenie z pompą, wiadomości że w dwójce zrobią retcon, no ale oceniając to co jest teraz, daję okejkę. Scarlet Witch <3. Za te cysie daję 8/10. Edytowane 30 kwietnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Ja nawet daję osiem na szelkach. Zasłużyli. Wielkie brawa dla scenarzystów, że mieli jaja zrobić TAKIE zakończenie. Od paru ładnych lat czytałem mnóstwo komiksów Marvela i cieszę się, że poszli ostro. Jak umierał Peter Parker, to aż to odczułem, zrobiło mi się naprawdę smutno. Po Guardiansach 2 miałem taki niesmak, a tutaj wypadli bardzo dobrze i teamup z Thorem cudowny. Okej, mogę już nie oglądać facetów w rajtuzach
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Ale by w dwójce siedli Xmeni tacy, tacy w spandeksie. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że już w jedynce Thanos wyczyści ziemię. Myślałem, że widmo takiego zagrożenia będzie wisiało jeszcze do premiery dwójki, a pierwsza część skończy się po prostu rozdaniem wpier,dolu przez pana fioletowego połowie bohatyrów. Z jednej strony fajny zabieg, ale z drugiej jakoś ciężko mi się ekscytować dwójką, no bo już wiadomo co będzie. Oryginalni awendżersi + pani marvel wyjaśnią Thanosa i w magiczny sposób, pewnie za pomocą zielonego kamienia, ożywią kogo trzeba. Czyli wracamy do konwencji tak mocno wyświechtanej przez ostatnie 10 lat. Jak to w ogóle teraz wygląda terminarzowo? Tak jak Pani Marvel Powiedziała, a potem Infinity War 2? Edytowane 30 kwietnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Hej. Jeszcze w tym roku Ant-man 2 a potem w marcu Pani Marvel. Potem w maju Awendżersy 4. Venom jeszcze na listopad, ale pomimo sympatii do Hardy'ego nastawiam się na mocne 5/10.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Źle się wyraziłem, chodzi mi o filmy z MCU, które będą miały jakiś tam wpływ na IW2. no człowieka mrówkę raczej ominę.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Nie podobał ci się poprzedni? Jedynka moim zdaniem była bardzo dobra.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Godzinę temu, ragus napisał: Źle się wyraziłem, chodzi mi o filmy z MCU, które będą miały jakiś tam wpływ na IW2. no człowieka mrówkę raczej ominę. No to nic. Ant-man bardzo fajny jest, z przyjemnością obejrzę kontynuację. Jak sobie przypominam tę finałową walkę to
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l >ant-man was in infinity war all along >was small and hidden in the infinity glove >uses the time stone in some way to return to new york in avengers 1 (pictures) >kills thanos and resets the marvel comic universe back to after avengers 1 tak będzie xd
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Ta opcja jest nawet spoko, tylko że wtedy się Netflixowe seriale zaorają i ogólnie będzie wielki burdel. Reset na bank będzie. A całe uniwersum uratuje Brie Larson. Tzn nie tyle reset, co cancel samej końcówki Infinity War.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Na chłodno dwie małe wady: -Hulk, no właśnie nie wiem co tak słabo. chyba aktor koniecznie chciał trochę pokazać twarzy -Kapitan Ameryka, o jezu, nie wniósł w sumie nic
Opublikowano 1 maja 20186 l jestem po seansie i ogolnie no to poza wadami co wymieniacie kurde solide 9/10
Opublikowano 1 maja 20186 l Spoko film. Nie widziałem czarnej pantery więc cała wakanda i jej mieszkańcy byli dla mnie nieznani (i trochę głupi - zaawansowans technologia i plemienna strutktura). Cała reszta super. Tak powinien wyglądać blockbuster bez zbędnych rozterek i emo scen. Akcja, akcja i jeszcze więcej akcji dobrze zmontowanej i układajacej się w logiczna całość. 8/10
Opublikowano 1 maja 20186 l 8 godzin temu, ragus napisał: -Hulk, no właśnie nie wiem co tak słabo. chyba aktor koniecznie chciał trochę pokazać twarzy Spoiler Dostał sromotny wpierdol na samym początku, więc nic dziwnego, że nie chciał wyjść.
Opublikowano 1 maja 20186 l Mam pytanie gdzie podziała się Spoiler Valkyria z thora ostatniego. Przecież pod koniec była na statku a trupa nie pokazali ani zero wzmianki
Opublikowano 1 maja 20186 l 56 minut temu, blantman napisał: Mam pytanie gdzie podziała się Ukryj zawartość Valkyria z thora ostatniego. Przecież pod koniec była na statku a trupa nie pokazali ani zero wzmianki A mi się wydaje, że pokazali jak leżała wśród trupów. Ogólnie ucieszyłem się, że te murzyny z Asgardu dostały w(pipi) i ten (pipi)a porażka Heimdall w dreddach/pejsach zdechł. Szkoda tylko, że w drugiej części odżyją. Edytowane 1 maja 20186 l przez ornit
Opublikowano 1 maja 20186 l Na imdb aktorki nie figuruje jeszcze Avengers 4, więc cholera wie co tam z nią wymyślą.
Opublikowano 1 maja 20186 l Raczej w kolejnej części Thora ją zobaczymy. No chyba, że w A4 Thor przekaże młot komuś innemu.