XM. 10 825 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 On będzie w A4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 11 godzin temu, Kyo napisał: No to tak samo jak z Gamorą i Star-Lordem: Ukryj zawartość Gamora: Peter, obiecaj że mnie zabijesz bo inaczej Thanos dowie się gdzie jest kamień. Chwilę później Gamora: Nieeee zostaw moją siostrę, powiem Ci gdzie jest kamień xD (pipi) tam że wybije połowę wszechświata... No (pipi)a konsekwencja jak w przedszkolu ale to już czepianie się na siłę - napisałem tylko to co mi przeszkadzało. A to akurat nie przeszkadzało. Ten zarzut pasuje do... wszystkich wątków w tym filmie. W skrócie mogli zrobić inaczej, zrobili tak, jak w sumie zawsze się postępuje kiedy chce się budować jakiś tam dramatyzm. Film w którym Scarlet dojeżdża Visiona kiedy ten ją o to prosi, Strange psuje sobie kamyk jak jest okazja, Star Lord i Gamora nie poddają się porywom serca itp. itd. pewnie skończyłby się ich fantastycznym zwycięstwem po tym jak do(pipi)any Thor miałby przed sobą Thanosa z leszczarską ilością kamieni. Ot ludzie z ich słabościami vs gość ich pozbawiony/spoiler] Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Wszystko fajnie, ale przykro mi, że nowe marvele są dużo fajniejsze od ostatnich Star Warsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) @szejdj Hulk dostał taki łomot od Thanos ponieważ na rękawicy był power gem i nie dostał jednego ciosu a srogi wpier... a inni po jednym ciosie i już leżeli nieprzytomni Edytowane 3 Maja 2018 przez Malibu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 http://www.didthanoskill.me/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Spoiler Kurde no, jak dotąd żadnym filmem Marvela się tak nie zajarałem jak Infinity War. Tak się zastanawiam nad tymi postaciami co zniknęły i nie wierzę, że Thanos wybił pół wszechświata, pozabijał Avengersów i tak o wszyscy umarli. Myślę, że w Avengers 4 jakoś to cofną, czy to cofną się w czasie czy też użyją kamyczków jak Thanos. Poza tym Dr. Strange widział 14 milionów rozwiązań historii i tylko jedna była szczęśliwa. Po chwili dobrowolnie oddał kamień Thanosowi - musiał wiedzieć, że to jedyny sposób na wygraną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 A co jeśli Ci co się rozpłynęli przeżyli? A cała reszta nie żyje tylko jeszcze o tym nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 a wyspa była czyśćcem Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Patrząc na to kto umarł a kto przeżył to miałoby to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 No właśnie od tego wyszedłem. Byłby taki twist na dzień dobry w A4. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 ciekawe czy w Ms Marvel bedzie jakas kontynuacja tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Jak już to chyba przy samym końcu albo po napisach. Będzie origin i młody Nick Fury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Nadrobiłem Pantere, troche przydługie, wynudzilem się. Chyba najgorsze cgi z wszystkich filmów, najgorzej waliło po oczach przy scenach z kostiumem pantery. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Wczoraj byłem drugi raz na seansie i tera tak: Spoiler 1) jak Groot podniósł młot Thora z ziemi? 2) Ciekawe czy Thor zabił Thanosa tym młotem. Chyba nie, bo potem jest scena jak patrzy na zachód słońca. 3) No i widać, że rozpadli się w pył tylko ci, co mają osobne filmy i Avengers 4 zakończy tę sagę. No kurde, jestem niesamowicie ciekaw co się będzie działo w następnym filmie, strasznie się zajarałem tym IW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Venom nie będzie częścią MCU https://www.cbr.com/venom-isnt-in-mcu-confirmed/ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 (edytowane) 2 godziny temu, szejdj napisał: Wczoraj byłem drugi raz na seansie i tera tak: Pokaż ukrytą zawartość 1) jak Groot podniósł młot Thora z ziemi? 2) Ciekawe czy Thor zabił Thanosa tym młotem. Chyba nie, bo potem jest scena jak patrzy na zachód słońca. 3) No i widać, że rozpadli się w pył tylko ci, co mają osobne filmy i Avengers 4 zakończy tę sagę. No kurde, jestem niesamowicie ciekaw co się będzie działo w następnym filmie, strasznie się zajarałem tym IW. pewnie chodziło oto ze był bez rękojeści i dlatego mógł go podnieść stormbreakera. Albo po prostu tylko mjolnira nie mogl podniesc nikt procz Thora. No i thor nie zabił thanosa, sam thanos powiedział ze gdyby walnął w głowę to byłoby inaczej. Ja to codziennie myślę o tym filmie, ale po raz kolejny nie będę szedł do kina, czekam już spokojnie na BR. Edytowane 6 Maja 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Pewnie ci co się rozpłynęli są zamknięci w Soul Stone czy cuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Fabuła A4: Kpt Marvel dostaje sygnał i wpada na ziemię żeby skopać tyłek Thanosowi razem z resztkami Avengersów. Thanos robi WTF "allle osssochozzi, przecież posprzątałem i teraz chcę być drwalem". Na co dostaje wpierydol. Wkurza się i zaczyna po kolei zabijać. Wszyscy płaczą. Na placu boju zostaje Marvel, ściąga go do parteru i chce ściągnąć rękawicę, Thanos ostatkiem sił niszczy kamień czasu żeby nie można było cofnąć. Jeszcze więcej płaczu. Marvel używa rękawicy i soul stonem przywraca tych co się w proch obrócili. Team-up i mega wpierydol, Thanosa zabiera Śmierć do swojego wymiaru. Rękawicę zabiera Warlock (tie in do GotG3). Tworzy się New Avengers. Napisy. Scena po napisach i nowe postacie - Baba-Thor / Baba-Iron-Man / Bucky z tarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Bracia Russo potwierdzili, że Gamora nie tyle umarła, co została zamknięta w Soul Stone. Możliwości są teraz 2 główne wg mnie- albo wszyscy tam są i zostaną wypuszczeni, albo użyje się Time Stone i cyk. Teoria powyżej dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ale bzdura, chwilę myślałem że mają jaja i uśmiercili G. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Po zakończeniu IW nie wierze w takie proste rozwiązanie w A4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) 21 godzin temu, Masorz napisał: Bracia Russo potwierdzili, że Pokaż ukrytą zawartość Gamora nie tyle umarła, co została zamknięta w Soul Stone. Możliwości są teraz 2 główne wg mnie- albo wszyscy tam są i zostaną wypuszczeni, albo użyje się Time Stone i cyk. Teoria powyżej dobra. Gdzie to potwierdzili? A przy okazji - Gunn ujawnił, co powiedział Groot do Rocketa w swoich końcowych słowach "Tato..." Smuteczek https://twitter.com/JamesGunn/status/993265674616221696 Edytowane 7 Maja 2018 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Cedric- https://nerdist.com/infinity-war-soul-stone-world-russo-brothers-nerdist-news/ I przy okazji- takie informacje w spoiler dajemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Kórva, ale czekam na to A4, kto by pomyślał. Chyba uderze w imaxa po raz kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Jeżeli tytuł A4 ma być spoilerem, to coś czuje że New Avengers Ma jak największy sens Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi