Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Bardzo dobre filmy sci-fi :DD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 pominałeś drugi człon o superbohaterach, głąbie Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 O czym by nie były, kategorią nadrzędną jest sci-fi, głąbie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Kategoria nadrzedna jest akcja, głąbie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Tym gorzej dla tego gówna, głąbie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 24 minuty temu, szejdj napisał: Avengers i Deadpool? Bardzo dobre filmy sci-fi o superbohaterach w swojej kategorii, trochę gorsze w kategorii dramatów obyczajowych. a teraz zm Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Można? Można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 35 minut temu, milan napisał: A czy komiksy avengers i deadpool ci wchodziły bez zgrzytania? Nie czytałem Mówie o filmach, jako produkcji filmowej nie interesuje mnie akurat material źródlowy. 36 minut temu, milan napisał: Poza tym żałosne jest oglądanie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Długo się z tego śmiałes? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Śmieje się nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Godzinę temu, _Be_ napisał: Moze filmu, który da się ogladać bez zgrzytania zębami? Bartek napisz konkretnie, dlaczego na Avengersach i Deadpoolu zgrzytałeś zębami a na Cornej Panterze nie. Bo ja miałem dokładnie na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Pisałem opinie o filmie, nie chce mi się już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 No ja też miałem na odwrót, Deadpool zayebisty, Różowa pantera z Afryki cringefest. Nie wiem jak z Avengersami, bo żadnej części nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Ja mysle ze bartek jest wiezniem samego siebie. Nie wazne czy A3 czy D2 sa spoko czy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Jestem więzniem bo nie podobał mi się Deadpool i Avengers Kurde a dziwnym trafem Thor, Pantera czy GOTG 2 mi się podobaly, spisek! Chyba ktoś zapomina o tym, że jest coś takiego jak osobiste preferencje, gust i inne takie. Wam może smakowac Pizza Hut i kasztelan ja wole coś innego, więc trzeba zwyzywać drugą osobę od żenujacych idiotów czyż nie? Stare konie a zachowują się nadal jak podstawówce. PRZESTAŃ NIE LUBIĆ TEGO CO JA LUBIĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Nie pamiętam kiedy ostatnio kogos obraziłem personalnie na forum poza wujaszkiem. Nie personalnie też rzadko kiedy. Wolę inne spoosby wyprowadzania z równowagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 nowe IW? no znakomity podział na humor, akcję, patos i przygodę. bałem się, że przez przeładowanie postaciami, będzie kupa z fajnymi momentami, a tak, prócz fajnego popkorniaka; jest i chemia między większością najważniejszych postaci (Thor i Strażnicy, IM, Strange i Spodermon i główny zły, z nareszcie sensownym punktem widzenia. No wiem co tu nie zagrało w pacingu, może bezbeczny Banner. 9/10 w kategorii odstaw fedorę i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 4 minuty temu, milan napisał: Wolę inne spoosby wyprowadzania z równowagi. To weź się już wprowadz w równowagę bo nie da się czytać ostatnio twojego bełkotu. 2 minuty temu, nobody napisał: 9/10 w kategorii odstaw fedorę i będzie ok Chciałem, ale miałem tak, że kurczę no bardzo usypialem na tym filmie, jakbym mial iśc na to drugi raz to chyba bym wolał chodzić po szkle. W sumie podobnie mialem po ostatnich SW a 7 i Rouge mi się podobały ;c czyżbyś sugerował, że fedora mi się przykleiła stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 2 minuty temu, _Be_ napisał: To weź się już wprowadz w równowagę bo nie da się czytać ostatnio twojego bełkotu. Wujaszka czuć w tobie dużego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Ja sugeruję, żebyście dalej offtopowali w 'Pieprzeniu'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 1 minutę temu, milan napisał: Wujaszka czuć w tobie dużego. czy ja jestem pierwszą osobą, która to sugeruje? Nie, więc zastanów się na swoim zachowaniem bo nie chce dzwonić po qbka żeby tanczył kankana w komornikach Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 może nie na stałe, ale przysypianie na tak fajnie wyreżyserowanych scenach i chemii większości postaci, wydaje mi się abstrakcyjne no było mocno w stylu Platinum Games Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 2 minuty temu, Masorz napisał: Ja sugeruję, żebyście dalej offtopowali w 'Pieprzeniu'. Ja już skończyłem. Ajgetłatajkejmfor Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Winter Soldier to bardzo dobry dramat o poszukiwaniu własnego ja i odnajdywaniu się we współczesnym świecie. Czarna Pantera to jakieś pie.rdy o wysoko rozwiniętej cywilizacji murzynów, no saj-faj większe niż gwiezdne wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) 3 godziny temu, _Be_ napisał: Chciałem, ale miałem tak, że kurczę no bardzo usypialem na tym filmie Nawet na wątku w Wakandzie? BP to idealna pożywka dla afroamerykańskich kompleksów. Nie wystarczy czarny prezydent i masa powszechnie cenionych czarnych artystów i sportowców. Ciekawe ile jeszcze stuleci tej społeczności zajmie, żeby wyleczyć się z potrzeby udowadniania wszystkim, że czarny stronk i że black lives matter, oczywiście znacznie bardziej niż white. Podoba mi się, jak bardzo w tej swojej uberczarności czarna pantera popada chwilami w nieświadomy rasizm. Np. w pewnym momencie bez żadnego kontekstu ani sensu wbija się amerykański hip hop. Przepraszam bardzo, czy akcja tego filmu ma miejsce na bronxie? Czy nie bardziej pasowałby jakiś motyw plemienny albo jak już rapy, to może chociaż jakiś afrykański artysta? Bo tak, to wychodzi trochę głupio, że hip hop, no bo czarni ludzie na ekranie. Edytowane 23 Maja 2018 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi