blantman 5 780 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Bowie byłby najlepszym dr strange 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Widziałem, że pojawiły się doniesienia odnośnie tego w jaki sposób Avengers nawiążą walkę z Thanosem w nowym filmie (był jakiś zamknięty pokaz): Tony, Kapitan i Mrówka mają użyć technologii Pyma do przeniknięcia do alternatywnych wymiarów celem zebrania własnego kompletu Infinity Stones. To miałoby sens bo od samego początku zastanawiałem się jak niby mogliby nawiązać walkę z kimś kto może ich odparować pstryknięciem palców Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 To tylko plotka. Ciekawie wygląda sprawa z kręceniem sekwencji z pierwszych Avengersach (Battle of NY). Podejrzewa się, że użyto Spoiler Time Gema albo jak napisałeś połączonych technologii Pyma i Starka (wymiar kwantowy, który wg objaśnień Pyma z pierwszego Ant-Mana istnieje poza czasem i przestrzenią). Jak podają wieści zdjęcia obejmują nie tylko walkę z Chitauri i Lokim ale też wydarzenia po bitwie, czyli po zakończeniu Avengersów. Podobno to m.in. Tony przeniesie się w czasie. I tutaj otwiera się ciekawa furtka na uśmiercenie Iron Mana. Pamiętacie jak Tony wyniósł pocisk przez portal prosto w statek-matkę Chitauri? Nie zdziwiłbym się gdyby tak zginał stary Tony. Jak pamiętacie w momencie puszczenia pocisku zbroja się wyłączyła, a IM zamknął oczy. Co jeśli to był stary Tony, który nie wrócił do Pepper? Kopnął metalowy tyłek młodszego siebie, a sam się poświęcił? Ciekawa koncepcja. Ciekawe czy Russo to wykorzystają. Potwierdzili też, że Danvers będzie dyrygowała Avengersami w IW2, a jej moc podobno przekracza nawet możliwości Thora. A na koniec beka z Hawkeye'a. Ostatnio podczas zdjęć do jakiegoś innego filmu połamał sobie ręce... obie. Nie dość, że nie było go w IW (przez co reżyserzy dostali nawet pogróżki) to teraz łamie sobie łapska. Łucznik bez możliwości używania rąk? Oczywiście biorąc pod uwagę zakończenie IW Hawkeye będzie miał mocne argumenty by wrócić na front. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Pewnie teraz im słabsza postać tym większy wpływ na pokonanie Thanosa będzie miała. Ja i tak czekam najbardziej na cpt Marvel <3 Skoro ona jest najpotężniejszym bohaterem w całym dotychczasowym MCU to ciekawe jak to pociagna. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zawsze myślałem, że najsilniejszy z całego Marvela jest Hulk. I w sumie jestem ciekawy Spoiler jak dadzą mu szansę do zrehabilitowania się po IW. Pewnie plota ale gdzieś wyczytałem, że to właśnie Hulk będzie dzierżył alternatywną rękawicę z kamieniami i będzie w finale walczył z Thanosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Ponoc Disney w koncu wykupil Xmenow i reszte ekipy od Foxa za skromne 70mld dolarow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Będzie cameo lewej pięty Beasta w A5 i własne filmy gdzieś po 2025 hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 no ciekawe czy będzie tak dobrze jak GOTG 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Dwójka słabiutka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 3 minuty temu, ragus napisał: Dwójka słabiutka mi się bardziej podobała niż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 No dobrze mówi, trochę zbyt tryhard, jak Deadpool 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: mi się bardziej podobała niż 1 Nie mogła ci się podobać bardziej, bo była gorsza od 1. Rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 może i gorsza była ale mi sie bardziej podobała, rozumisz czy piesciami mam tlumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Antonio? I miss him already... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Gdyby kogoś interesowały wydarzenia z przed Ant-Mana & The Wasp... Plus promocyjne concept arty z A4 i Captain Marvel Kapitan goli brodę i wciska się w nowy-klasyczny uniform, Widow wraca do bycia rudą, Hawkeye robi się na Ronina, a Hulk zmienia roztargane gatki na rozciągliwy kostium. Wystarczy pojawienie się nowej laski i już chaos w ekipie. A tak serio wychodzi na to, że niedawno wyciekły fanart (czy raczej concept art) może okazać się legitny więc teorie nt Hulka też mogą być prawdziwe. Rzekomo Hulk i Banner mają połączyć się tworząc Profesora Hulka - inteligencja Bannera i cała reszta Hulka. Zresztą cały proces został zapoczątkowany w Ragnaroku i kontynuowany w IW (dwa umysły w jednym ciele) . Najwięcej zastrzeżeń co do bycia oficjalnym artem odnosiło się do Black Widow. Długie i rude włosy podczas gdy w IW ma krótkie i białe, a A4 ma dziać się zaraz po zakończeniu IW. Tutaj wchodzi teoria o Time Gem ale potwierdzenie właściwie dostaliśmy już wcześniej przy okazji informacji o kręceniu scen z bitwy o NY z pierwszych Avengersów. To są concept arty więc czy znajdą się w finalnej wersji zależy już tylko od Marvela. Nam pozostaje czekać na oficjalne. A i Holland wygadał się ostatnio nt tytułu drugiego Spider-Mana, które później potwierdziło studio. Spider-Man: Far From Home ma też (podobno) dziać się w Europie podczas letnich wakacji Pająka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 2 godziny temu, Farmer napisał: Wystarczy pojawienie się nowej laski i już chaos w ekipie. Captain Marvel na tych artach wygląda bardzo fajnie. Nie będzie łatwo wybrać kto jest bardziej atrakcyjny ona czy olsenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 A ogólnie skąd Pani Kapitan ma te swoje moce, jaki jest jej origin komiksowy itp. bo za bardzo jej nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 http://marvel.wikia.com/wiki/Carol_Danvers_(Earth-616) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 10 godzin temu, apollo napisał: Captain Marvel na tych artach wygląda bardzo fajnie. Nie będzie łatwo wybrać kto jest bardziej atrakcyjny ona czy olsenowa. To było tak pół-żartem. Dla mnie wygrywa pani Kapitan Jak jeszcze kostium będzie dolegał do tyłka tak jak na artach... Brie ma ładną figurę wiec będzie na czym oko zawiesić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jeżeli komuś, tak jak mi, nie widzi się płacić 20-30 złotych za kolejną generyczną papkę od Marvela to poniżej scena po napisach do Ant-Mana 2 https://streamable.com/e0pzz Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 wynika z tego, że Spoiler wydarzenia z Ant-Man and the Wasp dzieją się równolegle do wydarzeń z IW. No chyba, że ta scena po napisach też jest po jakimś time-skipie. Scott zostaje uwięziony w quantum realm. Bożeeeee, jeszcze tak długo musimy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 thanos by śmiesznie wyglądał gdyby dostał tym go,wnem od antmana i zmiejszył się do wielkosci pamperka lego. Pewnie dlatego go nie dali do walki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi