Pacquiao 889 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Skakanie po autobusach, no w ogóle nie wygląda to tak, że mamy do czynienia z babką, która może trząść kosmosem :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Tymczasem... Marvel (a raczej Disney) wyniuchał, podobnie jak DC, że serwis streamingowy ma potencjał więc startują powoli z własnymi projektami. I tak padły zapowiedzi serii z Lokim i Scarlet Witch. Na chwilę obecną wiadomo, że serie będą ściśle powiązane z MCU (bardziej niż seriale z Netflixa i ABC). Za produkcję weźmie się oczywiście Kevin Feige, a zapowiedzi są szumne: serie po 6-8 odcinków wraz z budżetem godnym dobrych filmów. Jaką formę przyjmą serie i ile ich będzie jeszcze nie wiadomo. Wiadomo natomiast, że można zapomnieć o mini serii z Iron Manem, Kapitanem czy Black Widow jednak nie zabraknie innych postaci znanych z filmów. Tłumaczy się to tym, iż serie mają skupiać się na pobocznych postaciach nieposiadających swoich własnych filmów (choć obstawiam, że bardziej rozchodzi się o przyszłość tych postaci w MCU). Disney chce mieć gotowy przynajmniej jeden projekt już na start serwisu, czyli gdzieś w IV kwartale 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 22 godziny temu, ragus napisał: Xdddddddddd o (pipi)a xd ktoś tu jeszcze wierzy w inteligentny projekt? wciąż najleprzy Peter Parker i Spodermon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Jedynka i dwójką Raimiego lepsze, ten disneyowy to bezpłciowe guwno Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Oj, odśwież sobie te filmy, a okaże się że jedynym typem, który dawał tam radę to JJJ oraz main villany. Parker nawet po przemianie jest tam mega pisdą. Albo zwyczajnie obczaj to xd Jak dla mnie Homecoming to udane rozdanie dla nowego pokolenia, wychowanego na Ultimate Spodermonie i portalach społecznościowych. No i w końcu, prócz postaci, które w końcu są jakieś, dostaliśmy typa, który wygląda jak nastolatek, a nie 30-letniego starucha udającego licealistę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Powtarzałem ostatnio Spidery Raimiego i matko bosko, jak te filmy się strasznie zestarzały ale i tak mam do nich mega sentyment, pierwszy Spider chyba na dobre rozpętał szaleństwo na ekranizacje komiksów o superbohaterach, byłem w kinie i mocno mi się wyrył w pamięci, nawet "Hero" Nickelback słuchałem xddd Po tym zwiastunie Cpt. Marvel mam dziwne uczucie nadmiernej gromkopierdności, chyba całe to "girl power" mnie negatywnie nastawia do tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 32 minuty temu, nobody napisał: Oj, odśwież sobie te filmy, a okaże się że jedynym typem, który dawał tam radę to JJJ oraz main villany no to już ma przewagę nad homecoming wiem, że czas nie jest dla nich łaskawy, ale dalej bawię się przy nich lepiej niż przy tym nowym, z którego nie pamiętam NIC xd Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Homecoming? Najgorszy Spiderman, obok "trójeczki". Dla mnie nadal SM2 i ASM1 beściory. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 no tak średnio z tym porównaniem do 3. dopiero w Homecoming Keaton jako pierwszy dostarczył zarówno charyzmatycznego, jak i działającego logicznie od początku do końca badguya, a w 3 to było jakieś choy wie co 1 godzinę temu, ragus napisał: no to już ma przewagę nad homecoming na plus JJ, Doc Oc i cheesowy Osborn, na minus speszony Parker, wieczna chorągiewka MJ i młody Osborn grający na wy(pipi)ce, więc bilans po latach wychodzi na 0. W HC idealna chemia jest zarówno między Keatonem i Hollandem, jak i nowymi iteracjai Flasha i MJ a w sumie oba spojrzenia to kino klasy 6 max 7/10 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Przecież te filmy Raimiego, to taki paździeż, że skarpety na nogach same się zwijają :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Jak ktoś ma ciśnienie na xmenów to po sieci krąży nagrywany ziemniakiem ruski zwiastun Dark Phoenix. Jak dla mnie meh ok, dałem do Marvela a to ma swój temat Edytowane 25 Września 2018 przez mcp Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Jest fotka (robiona pralką) Pająka w nowym ciuszku w Spider-Man: Far From Home. Spoiler Ciężko jednoznacznie stwierdzić ale wygląda na to, że "stealth suit" inspirowany jest serią Spoiler Spider-Man Noir. Ale do momentu aż nie wypłynie lepsze foto to może być także tylko jeden z gadżetów w stroju Pająka ze zmianą koloru Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Spajder właśnie zakończył zdjęcia w Czechach więc i fragment z finału Spoiler Spoiler Oczywiście wdupc dostaje Mysterio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 https://naekranie.pl/aktualnosci/avengers-4-czy-to-jest-opis-zwiastuna-jesli-tak-mcu-trzesie-sie-w-posadach-3631856/amp Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Brzmi (pipi) fejkowo. Gdzieś wrzucałem spoielry które zdają się potwierdzać wycieki zdjęcia zabawek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 "Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face." Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 i cyk jeden aktor mniej z listy płac Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 263 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Takie podwojne zamkniecie obecnego MCU. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ciekawe czy będą go wsadzac dalej jako CGI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Trailer "Detective Pikachu" go wykończył.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 1 minutę temu, milan napisał: Ciekawe czy będą go wsadzac dalej jako CGI. może dubler? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 3 godziny temu, milan napisał: Ciekawe czy będą go wsadzac dalej jako CGI. Mają nakręconych kilka cameosów do przyszłych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 10 minut temu, chmurqab napisał: Mają nakręconych kilka cameosów do przyszłych filmów. powiedz że to żart xd. aż czuć tę chłodną kalkulację ze strony producentów. niedługo pewnie umrze, więc musimy natrzepać ile się da teraz. brzmi jak Disney Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 https://screenrant.com/stan-lee-cameos-mcu-captain-marvel-ant-man/ Zasadniczo kręcili po kilka na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi