Opublikowano 2 grudnia 20186 l Atmosfera tajemnicy jest tak duża, że tego filmu by mogli nawet nie reklamować a i tak pewnie zarobi 2 miliardy dolanów. Zresztą kampania marketingowa przy Avengers 4 podobno ma być drastycznie odmienna w porównaniu z Infinity War. Zobaczymy.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Jestem ciekaw kiedy ludzie beda mieli dosyc tych filmow, ja juz gdzies po drugich avengersach mialem przesyt.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Na pewno będzie trailer przed końcem roku. Może nawet dwa jeśli coś ruszy u pani Kapitan. Tymczasem panowie Russo bawili się w Q&A głównie do IW. Trzymają mordeczki zamknięte jeśli chodzi o 4.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l 3 godziny temu, Shen napisał: Jestem ciekaw kiedy ludzie beda mieli dosyc tych filmow, ja juz gdzies po drugich avengersach mialem przesyt. Ja momentami też bo jednak wyszło dosyć sporo słabych i średnich filmów, ale jednak wszystko szło w stronę finalnej konfrontacji w Avengers: IW oraz Avengers 4. I właśnie po A4 mam zamiar dać sobie spokój z MCU bo raczej wtedy większość wątków mnie interesujących zostanie zakończonych i nie będzie raczej sensu oglądać nowych filmów z jakimiś randomami.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l W tej chwili to pewnie każdy ma totalnie wywalone na girl power, wszyscy i tak czekają na avengers więc tylko ludzi wkur.wiają xd
Opublikowano 3 grudnia 20186 l no nie każdy. jak ma grac istotna role, to spoko byłoby poznac jej geneze, t.j. kiedys przynajmniej pierwszego iron mena przed A1). inna sprawa ze szykuje sie raczej sredniak
Opublikowano 3 grudnia 20186 l 2 godziny temu, nobody napisał: jak ma grac istotna role, to spoko byłoby poznac jej geneze Uwaga przewiduję przyszłość. Cpt. Marvel jest OP i rozpierdoli Thanosa. Oczywiście tuż po tym jak prawdziwi Avengers zmęczą mu bułę na tyle, że się nie będzie mógł ruszać.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l 12 godzin temu, Shen napisał: Jestem ciekaw kiedy ludzie beda mieli dosyc tych filmow, ja juz gdzies po drugich avengersach mialem przesyt. Dla mnie IW to dobre zamkniecie cyklu i mogliby sobie odpuscic na 5 lat. Ale poniewaz $$$ no to beda dalej meczyc bule. I tak nie chodze na te filmy do kina (wyjatkiem byl pantera) wiec niech se robia az ludzie sie serio zrzygaja i zaglosuja portfelami.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Cytat mogliby sobie odpuscic na 5 lat Cytat I tak nie chodze na te filmy do kina xddd
Opublikowano 3 grudnia 20186 l No i co jest nie tak? Moze gdyby przerwali na jakis czas, jakosc by sie poprawila i bym poszedl?
Opublikowano 3 grudnia 20186 l akurat co najmniej połowa obrazów mcu jest nadal co najmniej dobra. pomijając IW1, takie Civil War, Thor Ragnarok z 2016, oraz Winter Soldier i GoTG1 z 2014 nawet wy(pipi)iste
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Twoja opinia nie jest zgodna z moją, a ponieważ jesteśmy w internecie to znaczy, że czyli (pipi)isz głupoty. Nie no Winter Soldier kocham, mój ulubiony marvel. Ale guardiansów kompletnie nie trawię.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Guardiansi to chyba największy strzał w stopę Marvela bo pokazuje ze nie potrzebujesz pierdyliarda filmów żeby zrobić dobry Team up
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Jedynka guardiansów sztosik, ale dwojka jeden z gorszych filmow marvela.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Dziś w nocy/jutro rano nowy trailer kapitan Marvel a w środę/czwartek trailer A4. Skąd takie plotki? Bo Warner chciał wydać w tym tygodniu nowy trailer Godzilli i w ostatniej chwili się wycofali