Shen 9 610 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Czego się po marvelu spodziewałeś? Bohater tez nieciekawy, bedzie nuda jak w panterze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 No nie spodziewałem się Super Sayiana więc tutaj mnie zaskoczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dokładnie, zero podjary i mocny meh tak jak przy panterze czy antmanie. Obejrzy się w necie przed premierą IW part 2. ps przewiduję w necie mocne recenzje 7/10 za girl power Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ciekawe po ilu scenach komputerowy Fury zacznie męczyć oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 już aquaman lepiej wyglądał, strasznie nijaka ta Brie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 łoł oglądałeś już film? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 A dla mnie spoko na wyjscie do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 18 minut temu, szejdj napisał: łoł oglądałeś już film? to ty nie wiesz, że w internecie można oceniać film już po zwiastunach? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 no właśnie widzę, że po dwóch trailerach, które składają się może z 30 sekund filmu a część tego i tak nie będzie umieszczona w samym filmie niektórzy już są w stanie ocenić grę aktorską oraz fabułę Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Jest taka otoczka wokół filmów DC i filmów Marvela. Wokół DC to taki zapach łajna, powaga wymieszana z kiepskimi zartami i plastikowymi strojami, gdzie nie ma problemu by pół murzyna pół robota rozmawiało z człowiekiem nietoperzem i facetem od rybek. Niewazne co nakrecą, jak bardo się postarają ten zapach jest, zapach tragediii i porażki. U marvela za to jest zapach fiołków, widzisz wspaniałą synergię między bohaterami, strukturę całości, czasami z kiepskimi odnogami, ale jednak tworzącą cąłość. Smieszne zarty wypowiadane rpzez zdystansowanych bohaterów, w swoich slicznych strojach ze skóty a nie skaji z bazaru. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 No ale co za dużo to i świnia nie zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 16 minut temu, szejdj napisał: no właśnie widzę, że po dwóch trailerach, które składają się może z 30 sekund filmu a część tego i tak nie będzie umieszczona w samym filmie niektórzy już są w stanie ocenić grę aktorską oraz fabułę a gdzie ja oceniłem grę aktorską i fabułę? od tego są zwiastuny, żeby zachęcić. Na obu Brie wygląda jakby spała i była tam za karę, mnie to nie zachęca i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Film na kwartał? Co miesiąc to byłaby przesada. Dlatego żadnych seriali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Strong female protagonist. I czy jej kolezanka pilot(xD) jest niema czy to tylko takie pozdrowienie zgapione od Ronaldinho? Trailer oczywiscie pokazal juz wszystko, od tego kim byla, co sie stalo ze sie stala i kim potrafi byc. Obejrzy sie jaj kokoszka przyniesie do kurnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 17 minut temu, milan napisał: Jest taka otoczka wokół filmów DC i filmów Marvela. Wokół DC to taki zapach łajna, powaga wymieszana z kiepskimi zartami i plastikowymi strojami, gdzie nie ma problemu by pół murzyna pół robota rozmawiało z człowiekiem nietoperzem i facetem od rybek. Niewazne co nakrecą, jak bardo się postarają ten zapach jest, zapach tragediii i porażki. U marvela za to jest zapach fiołków, widzisz wspaniałą synergię między bohaterami, strukturę całości, czasami z kiepskimi odnogami, ale jednak tworzącą cąłość. Smieszne zarty wypowiadane rpzez zdystansowanych bohaterów, w swoich slicznych strojach ze skóty a nie skaji z bazaru. Fajny trolling. Taki nie za dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 No to jaki w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 3 minuty temu, milan napisał: Film na kwartał? Co miesiąc to byłaby przesada. Dlatego żadnych seriali. Dla mnie dwa na rok to już jest za dużo a teraz chcą upychać trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nie wiem jak w Wawie, ale u nas nie zaganiają do kina pod groźbą strzału w potylice Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 2 minuty temu, milan napisał: Nie wiem jak w Wawie, ale u nas nie zaganiają do kina pod groźbą strzału w potylice Ale wiesz, że te filmy są połączone nie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 To sobie przeczytaj na wikipedii streszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 ech, od Fazy drugiej Marvela wystarczy obejrzeć sceny w trakcie/po napisach i jesteś good to go. Ew. krótki opis filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Niektóre tak se, myśle ze thora ragnaroka można by ominąć doczytując tylko gdzie był i kogo odnalazł na jakies planecie. Czarna pantera do strzeszczenia w jednym zdaniu. Antman nowy w zasadzie pół zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 48 minut temu, Mejm napisał: I czy jej kolezanka pilot(xD) jest niema czy to tylko takie pozdrowienie zgapione od Ronaldinho? Trailer oczywiscie pokazal juz wszystko, od tego kim byla, co sie stalo ze sie stala i kim potrafi byc. Obejrzy sie jaj kokoszka przyniesie do kurnika. To jest montaż trailerowy w którym nie ma dialogów z filmu xddd nie oglądałeś nigdy trailerów filmowych? po drugie trailer niczego nowego nie pokazał, to wszystko jest wiadome już z komiksów sprzed ponad dekady Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 47 minut temu, Kalel napisał: ech, od Fazy drugiej Marvela wystarczy obejrzeć sceny w trakcie/po napisach i jesteś good to go. Ew. krótki opis filmu. 47 minut temu, milan napisał: Niektóre tak se, myśle ze thora ragnaroka można by ominąć doczytując tylko gdzie był i kogo odnalazł na jakies planecie. Czarna pantera do strzeszczenia w jednym zdaniu. Antman nowy w zasadzie pół zdania. Ale wiecie, że mnie to nie satysfakcjonuje? To jak granie w WIedzmina od trzeciej cześci czy Mass Effecta 2 z komiksem z jedynki. Można ale nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi