Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Ale się bilety wyprzedają Już po 1 dniu pobili rekord w USA jeśli chodzi o przedsprzedaż. Nawet u mnie na wsi zostały już tylko pierwsze kilka rzędów, i to na przedpremierę. Żeby tylko pęcherz wytrzymał.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Byłem ostatnio na Kapian Marvel i tak mi się spodobał, że aż na następny dzień powtórzyłem sobie poprzednie avengersy. Do premiery nowych muszę nadrobić antmany i strange. A powiedzcie mi czy venom jest jakoś powiązany z avengers?
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Jak nigdy nie chodzę na premiery bo wkur.wia mnie trzoda w kinie przy pełnej sali to na K O N I E C G R Y bilety zaklepane na 24, ten ostatni zwiastun Edytowane 3 kwietnia 20196 l przez mcp
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l Pierwszy raz w życiu kupiłem bilety do kina w przedsprzedaży XD. Kino Cinema City Plaza IMAX 3D 26.04.2019. Brat ma unlimited to weźmiemy coś z barku.
Opublikowano 8 kwietnia 20195 l Jest sneak peek, którym Kapitan Marvel wyjaśnia (i potwierdza słowa reżyserów jej solowego filmu) dlaczego przez tyle lat nie odbierała pejdżera od Fury'ego. https://www.cbr.com/captain-marvel-avengers-thanos-endgame-clip/
Opublikowano 8 kwietnia 20195 l Kurde trochę słabo, że w Cinema City nie ma zwrotu za bilety z przedsprzedaży bo 26.04 się okazało, że nie mogę iść i musiałem kupić drugi raz. Edytowane 8 kwietnia 20195 l przez MaiorZero
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l Endgame dostało PG-13. Nie wiem sam w sumie czy to na plus czy na minus... Chcą ściągnąć więcej ludzi, ale byle nie kosztem dobrych akcji. https://www.google.com/amp/s/www.comicbookmovie.com/amp/avengers/avengers_endgame/avengers-endgame-has-officially-been-rated-pg-13-by-the-mpaa-but-what-for-a167668
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l No wlasnie, byl jakis film poza DP z tego uniwersum, ktory mial wyzszy ranking?
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l 4 minuty temu, Rudiok napisał: Endgame dostało PG-13. Nie wiem sam w sumie czy to na plus czy na minus... Chcą ściągnąć więcej ludzi, ale byle nie kosztem dobrych akcji. https://www.google.com/amp/s/www.comicbookmovie.com/amp/avengers/avengers_endgame/avengers-endgame-has-officially-been-rated-pg-13-by-the-mpaa-but-what-for-a167668 To jest chyba ku*wa złota defincja shitnewsa/posta. Każdy film Marvela ma pg-13 a Rudiok wyskakuje z tym jakby to był jakiś gorący news! Forma podana obliczona na wywołanie bezsensownej burzy w szklance wody.
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l No no, widzę, że forumek zaczyna konkurować ze stulejarzami z wykop pe el
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l Ukryta opcja DC. Wynajęty przez Kalela, opłacany przez farmera, ukrywany przez masorza.
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l Dementuje, Rudiok jest Rogue Agentem. Pewnie jara się nowymi X-menami.
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l Przepraszam, czy to ten temat, w którym piszemy na kiedy kupiliśmy bilety na Endgame?
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l Ja to widzę tak(uwaga spoilerki z innych marvelów) : Spoiler Pani Marvel odyebie SSJ2 jak w końcówce swojego filmu, je*nie jakimś kamechamecha, i Thanos umrze. Reszta zaraz się okaże, że jednak nie umarła tylko odrodziła się jako małe dzieci w innych wymiarze i będzie gruby mindfuck. A jeszcze Thor (pipi)*nie swoim młotkiem, który rozbije się na głowie jakiegoś większego Badassa od Thanosa i Pani Marvel wejdzie na SSJ3 i pół planety wtedy Gengi damą rozyebie. 200min filmu prawie (doliczam reklamy) to liczę na jakieś mocne bomby. Edytowane 9 kwietnia 20195 l przez oFi
Opublikowano 9 kwietnia 20195 l 6 godzin temu, milan napisał: Ukryta opcja DC. Wynajęty przez Kalela, opłacany przez farmera, ukrywany przez masorza. Również dementuję. Rudiok nie chciał wziąć w rozliczeniu cetnora pszenicy, a to dobra pszenica była.