Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Jutro 20, jest jaranko. Aż sam się sobie dziwię że tak czekam na ten film, cóż natury nie oszukasz.
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l 20:30 c i a r e c z k i Wczoraj rewatch 1 części. Licze na hulka tym razem.
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l liczę na: -potężne sceny z Thorem -mało ćornej pantery -potężne sceny z Thanosem
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l ja liczę, że pokażą, że Marvelówna jest rzeczywiście najpotężniejsza i liczę na fajne sceny z Hulkiem, skoro w pierwszej części go nie było
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l -liczę na to, że scarlett nie będzie już prostowała włosów i farbowała się na biało
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Zeby tylko nie było wycieczki do jakiegoś kasyna w poszukiwaniu gościa który wie gdzie mieszka Thanos
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Widzę że szykuje się kolejny najlepszy film Marvela od czasu poprzedniego filmu Marvela. No ale się zobaczy żeby przekonać czy wyszedł lepszy film niż Infinity War.
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Mam nadzieję że nie bedzie żadnych kalelów obok w kinie Z całym szacunkiem oczywiście
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Liczę po prostu na coś mniej bezpiecznego. Winter Soldier to dla mnie nadal najlepszy film Marvela, cenię go wyżej niż GotG czy Strangea, i chciałbym żeby Marvel podjął trochę więcej ryzyka (jak z TWS) bo wtedy to się mocno opłaciło. Bracia Russo teraz robią ich flagowce.
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l ale czy takie IW było bezpieczne? znaczy ja wiem, że mocne zakończenie IW pewnie zostanie szybciutko retconowane poprzez Endgame, no ale jednak w dniu premiery film robił i nie był wcale bezpieczny
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Nie powiedziałbym. Ok, zgodzę się co do zakończenia bo status quo się zmienił, ale tylko na jeden film. Kurde, w samym filmie jest widzowi puszczane OLBRZYMIE oczko że jednak wszystko zostanie odkręcone i zapewnienia braci że nie odkręcą zakończenia można było wsadzić między bajki. Podobnie było z Civil War gdzie pomimo rozłamu Kapitan sam mówi że w razie w to tutaj masz telefon i się dogadamy Tony . No i dlatego lubię Winter Soldiera bo tak ostatnia scena z Wdową rzuciła trochę inne spojrzenie na świat Avengers sugerując że bohaterowie stają się coraz bardziej nie do kontrolowania. To samo zrobił, o dziwo, Ultron. No ale wiadomo że to było gówienko CGI.
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Jako że to ekranizacja komiksu to i tak już mniej więcej wiadomo jaki będzie finał (Thanos pokonany, ktoś tam umrze, ktoś tam się wycofa, ktoś komuś przekaże pałeczkę). Wszystko rozchodzi się o to jak to zostanie pokazane - będzie więcej żenady czy podziwu.
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l no ale nie spoileruj, niektórzy myślą, że to disney na bieżąco wymyśla bohaterów tych filmów Edytowane 23 kwietnia 20195 l przez szejdj
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l ty ale nie każdy jest na tyle poyebany żeby czytać komiksy marvela, także ostrożnie z tymi spoilerami
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Chooy tam, namowiliscie. Udalo mi sie jakies pojedyncze miejsce na srodku sali wyhaczyc i ide jutro. Zaraz dla przypomnienia dwojeczka wleci i jakos ta stocznia z(pipi)ana zleci ;x
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l 4 godziny temu, Rudiok napisał: Jako że to ekranizacja komiksu to i tak już mniej więcej wiadomo jaki będzie finał (Thanos pokonany, ktoś tam umrze, ktoś tam się wycofa, ktoś komuś przekaże pałeczkę). Wszystko rozchodzi się o to jak to zostanie pokazane - będzie więcej żenady czy podziwu. (pipi)a wiadomo, jak nie ma nawet połowy postaci z komiksu i fabuła w ogole innym torem idzie xd
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l 29 minut temu, Shen napisał: (pipi)a wiadomo, jak nie ma nawet połowy postaci z komiksu i fabuła w ogole innym torem idzie xd Przecież finał jest w komiksach zawsze taki sam - zły przegrywa, dobry zwycięża, kilku umiera a potem ich wskrzeszają.
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Ja pod kocykiem i zaraz kończę rewatch Infinity War a jutro o 21ej ENDGAME.