puszkin 235 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Jutro 20, jest jaranko. Aż sam się sobie dziwię że tak czekam na ten film, cóż natury nie oszukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 20:30 c i a r e c z k i Wczoraj rewatch 1 części. Licze na hulka tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 liczę na: -potężne sceny z Thorem -mało ćornej pantery -potężne sceny z Thanosem Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 ja liczę, że pokażą, że Marvelówna jest rzeczywiście najpotężniejsza i liczę na fajne sceny z Hulkiem, skoro w pierwszej części go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ja liczę na dwie godziny scen z Rogersem w topless. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 -liczę na to, że scarlett nie będzie już prostowała włosów i farbowała się na biało Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Żeby nie bylo powtórki z Last Jedi, bo wtedy już w nic nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 zamiast dojenia kosmicznego zwierzaka, będzie dojenie olsenki Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zeby tylko nie było wycieczki do jakiegoś kasyna w poszukiwaniu gościa który wie gdzie mieszka Thanos Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Widzę że szykuje się kolejny najlepszy film Marvela od czasu poprzedniego filmu Marvela. No ale się zobaczy żeby przekonać czy wyszedł lepszy film niż Infinity War. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Mam nadzieję że nie bedzie żadnych kalelów obok w kinie Z całym szacunkiem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 no tak będzie, nic nie zmyślam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Liczę po prostu na coś mniej bezpiecznego. Winter Soldier to dla mnie nadal najlepszy film Marvela, cenię go wyżej niż GotG czy Strangea, i chciałbym żeby Marvel podjął trochę więcej ryzyka (jak z TWS) bo wtedy to się mocno opłaciło. Bracia Russo teraz robią ich flagowce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 ale czy takie IW było bezpieczne? znaczy ja wiem, że mocne zakończenie IW pewnie zostanie szybciutko retconowane poprzez Endgame, no ale jednak w dniu premiery film robił i nie był wcale bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Nie powiedziałbym. Ok, zgodzę się co do zakończenia bo status quo się zmienił, ale tylko na jeden film. Kurde, w samym filmie jest widzowi puszczane OLBRZYMIE oczko że jednak wszystko zostanie odkręcone i zapewnienia braci że nie odkręcą zakończenia można było wsadzić między bajki. Podobnie było z Civil War gdzie pomimo rozłamu Kapitan sam mówi że w razie w to tutaj masz telefon i się dogadamy Tony . No i dlatego lubię Winter Soldiera bo tak ostatnia scena z Wdową rzuciła trochę inne spojrzenie na świat Avengers sugerując że bohaterowie stają się coraz bardziej nie do kontrolowania. To samo zrobił, o dziwo, Ultron. No ale wiadomo że to było gówienko CGI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Jako że to ekranizacja komiksu to i tak już mniej więcej wiadomo jaki będzie finał (Thanos pokonany, ktoś tam umrze, ktoś tam się wycofa, ktoś komuś przekaże pałeczkę). Wszystko rozchodzi się o to jak to zostanie pokazane - będzie więcej żenady czy podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) no ale nie spoileruj, niektórzy myślą, że to disney na bieżąco wymyśla bohaterów tych filmów Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 ty ale nie każdy jest na tyle poyebany żeby czytać komiksy marvela, także ostrożnie z tymi spoilerami Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Chooy tam, namowiliscie. Udalo mi sie jakies pojedyncze miejsce na srodku sali wyhaczyc i ide jutro. Zaraz dla przypomnienia dwojeczka wleci i jakos ta stocznia z(pipi)ana zleci ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ja dopiero kórvens na czwartek bilety Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Rudiok napisał: Jako że to ekranizacja komiksu to i tak już mniej więcej wiadomo jaki będzie finał (Thanos pokonany, ktoś tam umrze, ktoś tam się wycofa, ktoś komuś przekaże pałeczkę). Wszystko rozchodzi się o to jak to zostanie pokazane - będzie więcej żenady czy podziwu. (pipi)a wiadomo, jak nie ma nawet połowy postaci z komiksu i fabuła w ogole innym torem idzie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 rudioki kalele będa wam odbierały smak filmów marvela Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Milan, ja ci dobrze radzę, zastanów się co piszesz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 29 minut temu, Shen napisał: (pipi)a wiadomo, jak nie ma nawet połowy postaci z komiksu i fabuła w ogole innym torem idzie xd Przecież finał jest w komiksach zawsze taki sam - zły przegrywa, dobry zwycięża, kilku umiera a potem ich wskrzeszają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ja pod kocykiem i zaraz kończę rewatch Infinity War a jutro o 21ej ENDGAME. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi