Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Jutro 20, jest jaranko. Aż sam się sobie dziwię że tak czekam na ten film, cóż natury nie oszukasz.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 474,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

20:30

c i a r e c z  k i

Wczoraj rewatch 1 części.

Licze na hulka tym razem.

Opublikowano

liczę na:

-potężne sceny z Thorem

-mało ćornej pantery

-potężne sceny z Thanosem

Opublikowano

ja liczę, że pokażą, że Marvelówna jest rzeczywiście najpotężniejsza i liczę na fajne sceny z Hulkiem, skoro w pierwszej części go nie było

Opublikowano

Ja liczę na dwie godziny scen z Rogersem w topless.

Opublikowano

-liczę na to, że scarlett nie będzie już prostowała włosów i farbowała się na biało :sapek: 

Opublikowano

Żeby nie bylo powtórki z Last Jedi, bo wtedy już w nic nie wierze

Opublikowano

zamiast dojenia kosmicznego zwierzaka, będzie dojenie olsenki 

Opublikowano

Zeby tylko nie było wycieczki do jakiegoś kasyna w poszukiwaniu gościa który wie gdzie mieszka Thanos

Opublikowano

Widzę że szykuje się kolejny najlepszy film Marvela od czasu poprzedniego filmu Marvela.

No ale się zobaczy żeby przekonać czy wyszedł lepszy film niż Infinity War.

Opublikowano

Mam nadzieję że nie bedzie żadnych kalelów obok w kinie :(

Z całym szacunkiem oczywiście ;)

Opublikowano

mdgm62t6o6x01.png

no tak będzie, nic nie zmyślam

Opublikowano

Liczę po prostu na coś mniej bezpiecznego. Winter Soldier to dla mnie nadal najlepszy film Marvela, cenię go wyżej niż GotG czy Strangea, i chciałbym żeby Marvel podjął trochę więcej ryzyka  (jak z TWS) bo wtedy to się mocno opłaciło. Bracia Russo teraz robią ich flagowce.

Opublikowano

ale czy takie IW było bezpieczne? znaczy ja wiem, że mocne zakończenie IW pewnie zostanie szybciutko retconowane poprzez Endgame, no ale jednak w dniu premiery film robił i nie był wcale bezpieczny

Opublikowano

Nie powiedziałbym. Ok, zgodzę się co do zakończenia bo status quo się zmienił, ale tylko na jeden film. Kurde, w samym filmie jest widzowi puszczane OLBRZYMIE oczko że jednak wszystko zostanie odkręcone i zapewnienia braci że nie odkręcą zakończenia można było wsadzić między bajki. Podobnie było z Civil War gdzie pomimo rozłamu

Kapitan sam mówi że w razie w to tutaj masz telefon i się dogadamy Tony

. No i dlatego lubię Winter Soldiera bo tak ostatnia scena z Wdową rzuciła trochę inne spojrzenie na świat Avengers sugerując że bohaterowie stają się coraz bardziej nie do kontrolowania. To samo zrobił, o dziwo, Ultron. No ale wiadomo że to było gówienko CGI.

Opublikowano

Jako że to ekranizacja komiksu to i tak już mniej więcej wiadomo jaki będzie finał (Thanos pokonany, ktoś tam umrze, ktoś tam się wycofa, ktoś komuś przekaże pałeczkę). Wszystko rozchodzi się o to jak to zostanie pokazane - będzie więcej żenady czy podziwu. 

Opublikowano

no ale nie spoileruj, niektórzy myślą, że to disney na bieżąco wymyśla bohaterów tych filmów

Edytowane przez szejdj

Opublikowano

ty ale nie każdy jest na tyle poyebany żeby czytać komiksy marvela, także ostrożnie z tymi spoilerami

Opublikowano

Chooy tam, namowiliscie. Udalo mi sie jakies pojedyncze miejsce na srodku sali wyhaczyc i ide jutro. 

Zaraz dla przypomnienia dwojeczka wleci i jakos ta stocznia z(pipi)ana zleci ;x

Opublikowano

Ja dopiero kórvens na czwartek bilety :smutas:

Opublikowano
4 godziny temu, Rudiok napisał:

Jako że to ekranizacja komiksu to i tak już mniej więcej wiadomo jaki będzie finał (Thanos pokonany, ktoś tam umrze, ktoś tam się wycofa, ktoś komuś przekaże pałeczkę). Wszystko rozchodzi się o to jak to zostanie pokazane - będzie więcej żenady czy podziwu. 

(pipi)a wiadomo, jak nie ma nawet połowy postaci z komiksu i fabuła w ogole innym torem idzie xd

Opublikowano

rudioki kalele będa wam odbierały smak filmów marvela

Opublikowano
29 minut temu, Shen napisał:

(pipi)a wiadomo, jak nie ma nawet połowy postaci z komiksu i fabuła w ogole innym torem idzie xd

Przecież finał jest w komiksach zawsze taki sam - zły przegrywa, dobry zwycięża, kilku umiera a potem ich wskrzeszają. 

Opublikowano

Ja pod kocykiem i zaraz kończę rewatch Infinity War a jutro o 21ej ENDGAME.