Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Ale bym pstryknął rudioka w te poliki

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 474,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

zaraz odpalam infinity war i no nie powiem, odczuwam napięcie przed jutrzejszym seansem jak przed premierą Force Awekens, ale no licze na wiekszy roz(pipi) 

aż mi się przypomniał ten filmik:

i tak muzyka z oryginalnej trylogii <3 w majówkę poleci rewatch wszystkiego chyba i (pipi)a mi zrobicie

Opublikowano
11 godzin temu, szejdj napisał:

ja liczę, że pokażą, że Marvelówna jest rzeczywiście najpotężniejsza i liczę na fajne sceny z Hulkiem, skoro w pierwszej części go nie było

fajnie jakby Kapitan Marvel zginęła ale dzięki temu Avengersi znaleźliby sposób na Thanosa

liczę na dużo trupów, tym razem na stałe :cool: 

Opublikowano

Kapitan Marvel to najświeższa postać w tym MCU, oby było jej jak najwięcej na ekranie.

Opublikowano
8 godzin temu, szejdj napisał:

Kapitan Marvel to najświeższa postać w tym MCU, oby było jej jak najwięcej na ekranie.

Slaby zart xD

Opublikowano

96% na pomidorkach

Opublikowano

I komu tu wierzyc... filmweb 7/10 :D ja proszę o jedno - chociaż minimum logiki plus innowacyjny pomysł na pokonanie Thanosa.

Opublikowano

Filmweb? Nie szanuję. 

Dziś rano zrobiłem powtórkę IW, nadal się fajnie oglądało, i patrząc na to co się na świecie dzieje to Thanos nie miał wcale złego tego swojego planu... 

Opublikowano

Patrząc po  forumku to Thanos powinien wyczyścic po prostu starych.

Opublikowano

rzeczowa recenzja, w której film jest chwalony, ale jemnioły już toczą pianę na pysku, bo się cyferka nie podoba 

ayyyyyy

Opublikowano

milan, to tylko jeden klip, tylko wyostrzy ci apetyt. Co złego może się zdarzyć?

Opublikowano

7/10?

Jakby to było Console Wars to oznaczałoby grę nie wartą splunięcia. ;)

Opublikowano

Milan nie klikaj, kliknąłem i żałuję

Opublikowano

Zero trailerów, zero spoilerów, polecam ten styl życia. 

Opublikowano

No ale ocena 7/10 spoko recke warto czytać a nie tylko na ocene zerkać. Ot kolejny blockbuster świetny film do kina ale nie na rozkminy po seansie. 

Opublikowano

Tyci pytanie do kogoś kto już obejrzał film albo jest rozeznany, czy warto czekać aż do końca końców napisów? Czy Meh?

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Tyci pytanie do kogoś kto już obejrzał film albo jest rozeznany, czy warto czekać aż do końca końców napisów? Czy Meh?

Podobno

nie ma nic po napisach

Opublikowano
Spoiler

nawet po scenie zabicia kapitana ameryki?

Opublikowano

@milanSerwis CBR potwierdził, że nie ma żadnej sceny końcowej po napisach. Z dobrych źródeł wiem jednak, że jest na końcu mały, krótki dźwiękowy smaczek. Raczej nie warty czekania.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Możesz zasymulować ten dzwięk?