Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale bym pstryknął rudioka w te poliki

Edytowane przez ragus
  • Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zaraz odpalam infinity war i no nie powiem, odczuwam napięcie przed jutrzejszym seansem jak przed premierą Force Awekens, ale no licze na wiekszy roz(pipi) 

aż mi się przypomniał ten filmik:

i tak muzyka z oryginalnej trylogii <3 w majówkę poleci rewatch wszystkiego chyba i (pipi)a mi zrobicie

Opublikowano
11 godzin temu, szejdj napisał:

ja liczę, że pokażą, że Marvelówna jest rzeczywiście najpotężniejsza i liczę na fajne sceny z Hulkiem, skoro w pierwszej części go nie było

fajnie jakby Kapitan Marvel zginęła ale dzięki temu Avengersi znaleźliby sposób na Thanosa

liczę na dużo trupów, tym razem na stałe :cool: 

Opublikowano

Filmweb? Nie szanuję. 

Dziś rano zrobiłem powtórkę IW, nadal się fajnie oglądało, i patrząc na to co się na świecie dzieje to Thanos nie miał wcale złego tego swojego planu... 

Opublikowano

rzeczowa recenzja, w której film jest chwalony, ale jemnioły już toczą pianę na pysku, bo się cyferka nie podoba 

ayyyyyy

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Tyci pytanie do kogoś kto już obejrzał film albo jest rozeznany, czy warto czekać aż do końca końców napisów? Czy Meh?

Podobno

nie ma nic po napisach

Opublikowano (edytowane)

@milanSerwis CBR potwierdził, że nie ma żadnej sceny końcowej po napisach. Z dobrych źródeł wiem jednak, że jest na końcu mały, krótki dźwiękowy smaczek. Raczej nie warty czekania.

Edytowane przez Cedric