Gość ragus Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Mejm napisał: Czemu gotg2 tak yebane na forumie? Pamietam z niego wiecej niz z zimowych zolnierzy i ragnarokow. Ze malo piu piu a wiecej familly hugs? Milan powinien propsowac filmy gdzie glowny bohater wpier.dala swojemi staremu. banicja za same pier,dolone zakończenie, gdzie każdy każdego kocha i przeprasza za wszystko Edytowane 1 Maja 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Ale ten watek fajnie pasuje do tego typa ze strzala. Skoro rajtuziarze pod ta cala tandeta przemycaja powazniejsze tematy to ten byl nader oryginalny. A nie ciagle "z duza moca duza odpowiedzialnisc" i rasizm. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Yondu był spoko postacią w pierwszej części, w drugiej poszli z nim już kompletnie w jakieś z du.py wyjęte daddy issues ze Starlordem, ten tekst na końcu "żałuję, że nie mieliśmy więcej czasu" xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 13 godzin temu, mcp napisał: Nigdy nie czaiłem tych spustów nad guardiansami, przecież w tej ekipie nie ma żadnej postaci którą można polubić. Pratt to klaun, Bautista to drewno jakich mało, jego kwestie są śmieszne, że boki zrywać, Saldana jest tak nijaka, że równie dobrze mogłaby tą postać zagrać każda inna aktorka i nie zrobiłoby to żadnej różnicy. Do tego pyskaty szop o głosie irytującego Coopera i drzewo aj em grut łolaboga ale ubaw. Twórcy komiksów muszą w takim razie przeprosić za to, że stworzyli postacie o takich charakterach. A yebany Gunn powinien wziąć Hardiego jako Rocketa i napisać jakieś normalne dialogi drzewu. Skandal (pipi)aaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 A tam od razu skandal, przecież to tylko film na podstawie komiksu, nie denerwuj się tak Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Godzinę temu, mcp napisał: Yondu był spoko postacią w pierwszej części, w drugiej poszli z nim już kompletnie w jakieś z du.py wyjęte daddy issues ze Starlordem, ten tekst na końcu "żałuję, że nie mieliśmy więcej czasu" xddd Wspanialy watek. Quill walczy ze swoim prawdziwym ojcem podczas gdy jego doszywany okazuje sie prawdziwym bohaterem. Wzruszylem sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 W dniu 30.04.2019 o 16:32, ragus napisał: gotg1 gotg2 homecoming powiedzmy że jedynka jeszcze do obejrzenia. ale dwójka xd? homecoming xd? pierwsi Guardani są cudowni, już nie popadajmy w aż taki nihilizm, ale ty weź napisz w końcu czemu Civil War taki zawód, bo za każdym razem jak do tego wracasz, muszę się przespacerować po pokoju powtórzyłem sobie ostatnio Winter Soldier, oraz nadrobiłem Civil i konflikt ideologiczny Starka i Rogersa, był osom, a i ostatnie 30 minut, to była miła odmiana po Majkelu Bayu, w który zamienił się pod koniec WS Bracia Russo? No niesamowici faceci ogółem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) civil war? jeden z lepszych filmów MCU nowa strona więc prawda Edytowane 1 Maja 2019 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 "He killed my mom" Wspanialy film. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 może chodzi o to, że początek na statku, intryga badgajów, oraz AI i blond protagonista kojarzą się z mgs2, a Civil War czytane od tyłu brzmi jak Snake Eater Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 1 godzinę temu, nobody napisał: pierwsi Guardani są cudowni, już nie popadajmy w aż taki nihilizm, ale ty weź napisz w końcu czemu Civil War taki zawód, bo za każdym razem jak do tego wracasz, muszę się przespacerować po pokoju powtórzyłem sobie ostatnio Winter Soldier, oraz nadrobiłem Civil i konflikt ideologiczny Starka i Rogersa, był osom, a i ostatnie 30 minut, to była miła odmiana po Majkelu Bayu, w który zamienił się pod koniec WS Bracia Russo? No niesamowici faceci ogółem Musiałbym odświeżyć bo ma ten moment Civil War i Ultron to dla mnie jedna bezkształtna papka. Nie pamiętam nic oprócz tego złego co grał niki laudę w tym filmie o formule 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Ultron plus za wprowadzenie Wandy, winter soldier to najlepszy marvel. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 a jakby tak Russo zrobili nowe Gwiezde Wojny? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 ale sw juz zniszczone, musieliby oficjalnie anulowac, co i tak byloby nieczytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 chris evans jest bezrobotny, moglby zagrac jakies jedi Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 30 minut temu, szejdj napisał: chris evans jest bezrobotny Mhm. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 to był żart Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Mhm. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 no ale sądzisz że myślałem że aktor ktory nagral kilka miliardowych filmow w ostatnich latach jest nagle bezrobotny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 258 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Mhm. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 piniondze ma, to może być bezrobotny Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Uwaga na spoilery z Avengersów. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Zapowiada sie swietnie a na pewno lepiej niz mizerna na slodko jedynka. Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Rany. Ten nowy pająk to Tony’s bitch na całego no i oczywiście jest to odwzorowane relacji Fury-Peter ze świata Ultimate. Gdyby nie te efekty specjalne to nie byłoby nic interesującego w tym trailerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Zapowiada się zaje.biscie. i do tego Pan M. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi