Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 470,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Biorę w ciemno. Jedynka była fajowa, więc liczę na podobny luz. Poza tym Pająk to mój ulubiony superhero z tej bandy, a Holland świetnie sprawdza się w roli.

Jeśli powtórzy się passa pająka z Homecoming to znów dostaniemy złoczyńcę o jakimś znaczeniu.

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

Ten trailer jest duuuuuuuuuuuuuuuużo lepszy niż pierwszy. Teraz nawet jestem zainteresowany wyjściem do kina. 

Opublikowano

ciekawe jak długo będą jeszcze grali kartą

Spoiler

Mysterio jako good guya

albo odwiną z nim

Spoiler

Octaviusa?

Opublikowano

Spoko ten zwiastun. Lepszy od pierwszego. Zachęca do wizyty w kinie.

Opublikowano
4 godziny temu, szejdj napisał:

miziają się z multiversum? ciekawe, ciekawe

Ciekawe ale i niebezpieczne. Śmierć, dobry, zły... wszystko w tym momencie przestaje mieć znaczenie skoro w kolejnych częściach wyskoczy typek z innego kapelusza. DC przejechało się już na tym, Marvel też. Kredyt zaufania jest ale zobaczymy jak to rozwiążą. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Farmer napisał:

Ciekawe ale i niebezpieczne. Śmierć, dobry, zły... wszystko w tym momencie przestaje mieć znaczenie

No, nie to co waga i ciężar gatunkowy śmierci postaci 

Spoiler

w obliczu podróży w czasie, które przywracają do życia niemal każdego i które działają tak, jak to akurat scenarzystom pasuje.

Opublikowano

Ale po co ten spoiler?

Opublikowano
20 godzin temu, Tokar napisał:

No, nie to co waga i ciężar gatunkowy śmierci postaci 

Ukryj zawartość

w obliczu podróży w czasie, które przywracają do życia niemal każdego i które działają tak, jak to akurat scenarzystom pasuje.

Jedno jest konsekwencją drugiego, a oba posiadają spory repertuar możliwości.

Multiversum aż prosi się o jedno:

Spoiler

Miles Morales. Nie zdziwiłbym się gdyby padły nawiązania do Moralesa, a może nawet magicznie przywieje go do świata Parkera ze świata Mysterio.

Opublikowano
13 godzin temu, Farmer napisał:

Ukryj zawartość

Miles Morales. Nie zdziwiłbym się gdyby padły nawiązania do Moralesa, a może nawet magicznie przywieje go do świata Parkera ze świata Mysterio.

Aż tak chyba nie popsują tego pająka. Może jeszcze Miles miałby być w klasie wyżej i to PP by sie od niego uczył fachu? 

Opublikowano

W skrócie: nic ciekawego. :kaz: 

Opublikowano

Nie no, pożegnanie Harrisona z rolą Indiany może być ciekawe (mam nadzieję, że lepsze niż z Solo w TFA):lapka:

Opublikowano

Jak Indiana, to mam nadzieję, że bez tego debila o głupim imieniu i nazwisku:dry:

Opublikowano

Wystarczy charakteryzacja jak w Cloud Atlas

article-2223473-15B320BD000005DC-39_1024

Opublikowano
Cytat

Oprócz tego umiejętności - nie ma zbyt dużo facetów, którzy potrafią grać, tańczyć, walczyć wręcz i jeszcze do tego mieć ten smak Blade'a. Nie ma zbyt dużo czekoladek, które to potrafią. Jeśli wybiorą czekoladkę. Jak chcą iść w wanilię to... ech, nie wiem 

Szkoda, że Michael B. Jordan już zaliczył występ w MCU. Na białasa się nie zdecydują, to pewne.

PS. Blade tańczył i śpiewał? 

Opublikowano
51 minut temu, Shankor napisał:
Cytat

Szkoda, że Michael B. Jordan już zaliczył występ w MCU. Na białasa się nie zdecydują, to pewne.

PS. Blade tańczył i śpiewał? 

Michael ma się pojawić również w drugiej części ponoć. Co do tańca i śpiewu to chyba ich trochę poniosło :D

Opublikowano

Nie ogladalem ale mi nie spieszno.

Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał:

Nie ogladalem ale mi nie spieszno.

Ok dzięki za info 

Opublikowano

akurat spoko film, nie dla mejmów tego świata