Plugawy 3 685 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 (edytowane) Ano, wczoraj widziałem Spudermana i jest 8/10. W sumie lepiej bawiłem się niż na End Game. Gyllenhaal świetnie zagrał, do tego efekty specjalne były naprawdę dobre. Młody idealnie pasuje do roli Parkera. Edytowane 9 lipca 2019 przez Plugawy Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 (edytowane) Wreszcie gimbusiarskie dow(pipi)sy Marvela pasują do postaci. Ed. Co do sceny po napisach: Co to była za baza kosmiczna? Są jakieś wyjaśnienia z komiksów? Edytowane 9 lipca 2019 przez McDrive Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 9 godzin temu, McDrive napisał: Ed. Co do sceny po napisach: Ukryj zawartość Co to była za baza kosmiczna? Są jakieś wyjaśnienia z komiksów? Niezbyt, ale ja stawiam na siedzibę S.W.O.R.D. 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 No i jest bardzo dobrze, 8/10 na spokojnie i bawiłem się o wiele lepiej niż na endgame. Jak kogoś zawiódł Homecoming jak mnie może spokojnie iść na FFH. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 No to niech jeszcze ogarną dobrego Octopusa w następnym filmie, oraz wrócą Keaton, jako Vulture i ten pan z trudnym nazwiskiem w roli Mysterio i za 2 filmy skleją nam Sinister Six na jaki nie zasługujemy. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Spider monk 8+/10 Finałowa scena była tak różnorodna w różne sceny akcji, że byłem pod wrażeniem. Do tego film zrobiony z mniejszym patosem, za to z humorkiem. I guwniaki zachowywały się jak guwniaki (i mean normalnie, a nie udajemy dorosłych i będziemy teraz walczyć z dorosłymi, bo tak trzeba). Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Przyjemny popcorniaczek. Nawet uśmiałem się parę razy, efekty też dawały radę, postacie dobrze zagrane, fabuła głupiutka. Lepszy niż homecoming, ale jednak spider-verse dalej najlepszym filmem o pajonku. I tak szczerze to zero hajpu na fazę 4. Po cichu liczyłem jeszcze na ostatnie cameo Stana :< Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Dla mnie aktualnie jedynym filmem marvela na jakiego czekam to nowi strażnicy galaktyki. Team tag rocket + thor. To nie może się nie udać Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Na 4 fazę u mnie też zero hajpu, ale no ciekaw jestem co w jej skład wejdzie. Kiedy info jakiegos można się spodziewać? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Może coś na Comic Con 18 lipca powiedzą. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 3 już w miarę potwierdzone: - Black Widow - Eternals - GotG 3 Chciałbym też w miarę prędko trzeciego Pająka, bo dwójeczka bardzo mi siadła. Obstawiam tytuł kontynuującą domową tradycję i biorący pod uwagę okoliczności przedstawione w końcówce: Spoiler Home Invasion Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Black Widow jest już przecież w fazie zdjęć. Pokazali (prawdopodobnie) Taskmastera https://wegotthiscovered.com/movies/photo-black-widow-set-taskmaster/#gallery-1 Eternals zaś są wielkim main eventem kolejnych faz (przynajmniej na razie) więc logiczne, że filmy będą krążyć wokół nich. Prawdopodobnie też kolejni (nowi) Avengersi będą zmagać się ze Spoiler Skrullami w Secret Invasion sądząc po spekulacjach jak i scenie w nowym Spajderze. Trzeba czekać na to co powie papa Feige na ComicConie. Mnie jednak bardziej interesują seriale. Doszły chociażby słuchy, że scenarzysta Johna Wicka dołącza do ekipy klecących przygody Falcona/Winter Soldiera, wraca Bruhl jako Zemo, agentka 13... może być dobrze. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 9 godzin temu, XM. napisał: Na 4 fazę u mnie też zero hajpu, ale no ciekaw jestem co w jej skład wejdzie. Kiedy info jakiegos można się spodziewać? Films Black Widow (TBA) To be added The Eternals (TBA) To be added Doctor Strange 2 (TBA) To be added Black Panther 2 (TBA) To be added Shang-Chi (TBA) To be added Guardians of the Galaxy Vol. 3 (TBA) Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 16 lipca 2019 Opublikowano 16 lipca 2019 Thor nr 4 oficjalnie zapowiedzainy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 lipca 2019 Opublikowano 17 lipca 2019 Warto dodać, że Taika Waititi wraca jako reżyser. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 17 lipca 2019 Opublikowano 17 lipca 2019 Liczyłem bardziej na thor&strażnicy, ale w sumie jedno nie wyklucza drugiego. I szkoda trochę, że w takim razie Akira od Waititi'ego schodzi na drugi plan. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 Ciekaw jestem tylko jak wyjdzie Blade i moze to What if, no nie jaram sie. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 Nie wszystko to filmy - np Wanda czy loki to seriale. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 NIe wszystko to filmy. What If - serial animowany, Loki - serial, Wanda Vision - serial, Hawkeye - serial. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 No ok, nie zmienia to faktu, że sporo tego wepchnięte w jeden rok. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 No muszą dowalić na start Disney+ Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 Falcon i Winter Soldier też serial. Falcon zresztą już miał okazję przymierzyć znoszony, zapocony strój Kapitana Wraca też Daniel Bruhl jako Zemo i to podobno w wersji klasycznej z kultową maską. W Thorze będzie też Valkierie oraz Jane Foster w nowej roli (komiksiarze wiedzą o co biega). Dr. Strange zapowiada się ciekawie bo będzie sporo mroczniejszy niż pierwsza część (lub w ogóle jakikolwiek film Marela). Ma iść w stronę horrorów. Zobaczymy jak to wyjdzie. Plus będzie tam Wanda jako łącznik filmu i Disney +. Dla Black Widow potwierdzili, że główny zły to Taskmaster. Przedstawią też Yelenę Belovą I czemu nit nie napisał, że nowym Bladem będzie Mahershala Ali? Będą też zmiany w składach herosów. Np. Hawkeye'a zastąpi Kate Bishop Potwierdzono też los Spoiler Lokiego w MCU. Serial będzie alternatywną historią Zapowiedziano też inne filmy, które będą wchodzić w skład MCU: Fantastic Four, Captain Marvel 2, Black Panther 2, GotG 3 Shang-Chi ma podobno składać się tylko i wyłącznie z azjatyckich aktorów. Mandarin obsadzony (ci co widzieli one shot do Iron Mana 3 wiedzą o co chodzi). Zagra go Tony Leung 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 Alez ludzie beda tym wszystkim rzygali po dwoch latach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi