Kalel 3 634 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 Nie będą, ten pociąg niema hamulców. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 (edytowane) Prawdę mówiąc 0 hype'u u mnie na dalsze części. Wczoraj obejrzałem Spisermana i bez szału, ot film do obejrzenia raz. Tylko Dr. Strange 2 faktycznie coś mnie interesuje. Endgame było kapitalne, fantastyczne zakończenie i to chyba u mnie, ileż można. Edytowane 22 lipca 2019 przez Shago Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Zapowiedzi takie na 6 na szynach. Mi też dyga jedynie na Strange'a. Boję się, że za bardzo się rozdrobnią z filmami i serialami. Ale z pozycji producenta pewno to lepsze rozwiązanie - dywersyfikacja środków i większy margines błędu jak coś nie wypali. Jeśli będzie to wszystko powiązane to ok, ale ludzie i tak będą tęsknić do widowiska a'la Avengers a tego tu brakuje. Strzelam, że kolejna faza przyniesie New Avengers albo Avengers vs X-men. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 No taka przechodnia ta faza. Dawać xmenow w kolejnej. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Coś przebąkiwali o filmie/serialu "Mutants" czy to fake był? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Na premierę oczekuje jeszcze New Mutants (nakręcony jeszcze przez Fox i wiele razy już przekładany). Podobno disney zarządził dokrętki, które mają wpasować ten film w mcu, ale wczoraj na panelu nic o nim nie mówili, więc to raczej plotki. Aktualna premiera to początek przyszłego roku. Spoiler Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 A newmutants nie zostało zaorane? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Podobno nie, studio dalej utrzymuje, że film jest w produkcji bo dokrętki mieli i dlatego przesunęli premierę. Trailery były, film ponoć jest niemal gotowy więc nie wiem na co oni kur.wa czekają. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 (edytowane) Feigowi to raczej nie na rękę wydawać jeszcze film o mutantach niepowiązany z mcu, ale pewnie trochę im szkoda wywalać tyle kasy w błoto. Jak dla mnie powinni to sprzedać po kosztach jakiemuś gigantowi vod i zapomnieć o sprawie. Po pierwszych, testowych pokazach film nie zbierał zbyt pochlebnych opinii, więc akurat by się wpasował w filmowe portfolio netflixa Edytowane 22 lipca 2019 przez MBeniek Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Nie wiem jak to działa, ale to nie wtopa finansowa foxa? Chyba ze fox jest liczony jako disney bo wykupil ich dlugi w cenie fuzji i wtopa foxa to wtopa disneya? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 DLACZEGO DLACZEGO nikt mi nie powiedział, że Natalie bedzie żeńskim Thorem Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Na Natalię może i (bardzo) przyjemnie się patrzy, ale jej postać w mcu to było mocne meh, aktorsko też raczej nie brylowała. Myślałem, że właśnie dlatego zaorali jej wątek. No, ale Waititi potrafi czynić cuda, skoro z Thora potrafił wykrzesać jeden z najciekawszych filmów mcu, to pewnie i z nią sobie poradzi Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 10 minut temu, _Be_ napisał: DLACZEGO DLACZEGO nikt mi nie powiedział, że Natalie bedzie żeńskim Thorem Świetny nius, dowiedziałem się wczoraj i mnie mocno na plus zaskoczyli jej powrotem i to do TAKIEJ roli. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 (edytowane) ech te podwójne standardy, ciekawe kiedy prawaki sie obudzą, ze jak to kurfa kobieta thor i jak to kurfa lesbijka, hurr durr lgbt na sile bleee Edytowane 22 lipca 2019 przez Orzeszek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 (edytowane) Trochę tak jest xD Edytowane 22 lipca 2019 przez _Be_ Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Teraz przecież jest sezon na kobiety w Marvel Now. Thor, Iron (Wo)man, Hawkeye, Wolverine. 1 Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 To jak to jest? Thorowi nie wyszło z Portman, więc ta odchodzi w zapomnienie, ale jednak powróci jako damski Thor i w tym samym czasie Walkiria, która okazuję się lesbijką szuka sobie królowej, więc pozna Natalie, która okazuję się biseksualna i będą się nożyczkować? To niezła moda na sukces Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 (edytowane) Reżyser powiedział że ma finalny scenariusz i czeka na przeklepanie. Więc może tak może nie nie wiem. Może też być zabawa równoległymi światami, bo pojawia się młotek a ten został zniszczony no ale tutaj nie trzeba szukać logiki w filmie o superbohaterach, rzeczy się dzieją i tyle. Edytowane 22 lipca 2019 przez Orzeszek Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Po średniackim Endgame mam już praktycznie wywalone na rajtuzowców. Chyba tylko doktorka obejrzę i ewentualnie murzyna z kłami. 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 2 godziny temu, _Be_ napisał: DLACZEGO DLACZEGO nikt mi nie powiedział, że Natalie bedzie żeńskim Thorem Pisałem stronę wcześniej ale, że jakiś czas temu @Masorz w dziale komiksów mnie zganił i kazał w spoiler wsadzić info o żeńskim Thorze to nie chciałem tak z grubej rury bez spoilerów. Ale fajnie, że yebać biede i w ogóle 2 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 A nie bylo tak, ze Portman po prostu zrezygnowala po pierwszym thorze bo filmy dla stulejarzy to nie jej poziom, stad na predce sklecona w 2ce historyjka, ze zerwali a teraz jak okazalo sie, ze pol globu to oglada to + strong female protagonist era to wrocila? 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 40 letnia portmanowa jako she-Thor to jakiś trolink? Also Blade w pg13+ (pipi)a no nie xddd Jedynka poza niektórymi efektami wciąż jest bardzo ok, a dwójka nawet bardzo, bardzo, ale no nie widzę tego w wykonaniu Disneya, nie po tym co się odstawiało w oryginale ;/ 3 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 25 minut temu, Mejm napisał: A nie bylo tak, ze Portman po prostu zrezygnowala po pierwszym thorze bo filmy dla stulejarzy to nie jej poziom, stad na predce sklecona w 2ce historyjka, ze zerwali a teraz jak okazalo sie, ze pol globu to oglada to + strong female protagonist era to wrocila? W dwójce przecież grała normalnie. W Age of Ultron już jej nie było, tylko Thor wspomniał, że jest gdzieś tam konferencji i ma dostać Nobla. W Trójce było info, że zerwali. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Szczerze mowiac dwojki thora nie pamietam zupelnie, tak samo jak iron mana 3, stad pewnie umknela mi jej rola. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi