Square 8 517 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2021 A to poza tymi filmami i nowym Strangem ma coś być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2021 Shang-Chi, Eternals, Antman 3, Black Panther 2, Blade, Captain Marvel 2. Poza tym mówi się o F4 i X-Men. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Jezuuuu, jak Blade tam nie pasuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Galactus i jego ,, przyjaciele" z Fantastycznej Czwórki - z okazji Dnia Ziemi (22 kwiecień). W filmiku zrealizowanym w ,,figurkowym" stylu animacji poklatkowej, wytłuszczono nam, geekom, nieco inny obraz we wszechmiar potężnego pożeracza planet z Uniwersum Marvela. Kto wie, może zaliczy on solidne cameo już w trzecim filmie o Ant-Manie w MCU. To by było mega-giga coś. I jak, jest zajawka z Waszej strony, komiksowa braci, na finał "Falcon i Zimowy Żołnierz"? Uszatek anty-bohater, John Walker, pogrąży się jeszcze bardziej w oczach ,,prawego, bez skazy", świata? Przyznam, lekki hype na odcinek 6-ty tego serialu mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 mnie tam Falkon nie rusza. Wanda mi się bardzo podobała,a tutaj zero podjary, czy nawet jakiegokolwiek zainteresowania i chęci włączenia kolejnego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Finał dobry, ale dupy nie urwał. W tej kwesti WandaVision wypadli lepiej. Przygody Sama Bucky'ego rzucają jednak kilka nowych wątków na przyszłość i ciekawi mnie tylko, czy znajdą one finał w filmach czy kolejnych sezonach na Disney+. P.S. Wersja komiksowa nowego stroju Sama jakoś mniej komicznie wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Finał "Falcon i Zimowy Żołnierz", odcinek nr. 6, zresztą jak cały sezon pierwszy serialu, był świetnie zwizualizowany, z efektami komputerowymi - mówiąc ogólnie - na poziomie kinowym: wysoki standard jakości MCU w tej kwestii, oj wysoki. Natomiast sama fabuła, jej przebieg, czy nawet cukierkowanie wątku Spoiler Sharon Carter na tego... Power Brokera - mega złego typa, który w scenie po napisach końcowych epizodu nr.6 okazał się ,,tak przebiegły i potężny, że posiadł możliwość zinfiltrowania Rządu Stanów Zjednoczonych, kontrolowania go w najbardziej chytry sposób" (że co kurna; w pytę! WTF, jedno wielkie jajo?!) - wszystko to wyszło, jak dla mnie, fatalnie. Naprawdę, nie wiem co i jak w tej produkcji analizować. Zinfantylizowano dosłownie wszystko: na modłę familiady Disney'a. Nikt nie poniósł winy, każdy wyszedł z tego obronną ręką; każdy jest dobry, bo chce dobrze na swój sposób. Padaka, kaszanka, kibel. Cały sezon "Falcon i Zimowy Żołnierz" oceniam na: 5/10. Drugiego, cóż, nie obejrzę; chcę o tym zjełczałym bigosie zapomnieć. Nigdy więcej seriali MCU, nigdy. Przejechałem się okropnie. "Loki" - tego czegoś nie obejrzę, nawet zważywszy na to, iż jest to po prostu MCU. "Daredevil", "Punisher" od Netflixa number one! Only! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 "Black Panther 2", anno domini 2022; nie chcę podawać całego tytułu tego filmu. Wystarczy, że wklepię ,,2-kę" w nazwie i na tym koniec. A dlaczego? Powód jest prosty i, jak dla mnie, konkretny: podtytuł filmu z MCU (fabryka wspaniałości Marvela chyba się psuje!) jest po prostu nieprofesjonalny: oznacza jedynie ,,tribute" dla odtwórcy postaci Czarnej Pantery, św. pamięci Chadwicka Bosemana. A to, co dodatkowo kryło by się za nazwą tego kinowego obrazu, cóż, ciężko kiedykolwiek będzie stwierdzić. Za Chiny Ludowe nie mogę rozgryźć takowego podtytułu... Łej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 Tu zwiastun 4 fazy: BP2, Szang Czi do zaorania, reszta dobra albo może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 Zero podjarki, chyba tylko na Thora czekam, bo może wyjdzie z tego coś w innym stylu niż typowe marvele. Już bardziej mnie ciekawi to uniwersum Spider-mana od Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 Wywalone na MCU. Bede ogladal z nudow choc BP2 i GOTG3 jestem ciekaw najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 ja tam lubię nowego pająka i zapowiada się fajnie z tymi multiwersami. Elternals na jakims kacu se obejrzę i Strażnicy 3 + Thor 4 spoko Na resztę wywalone Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Justin Hammer; ten to mimo wszystko w "Iron Man 2" miał swój dryg do tańca. Nóżka funkowo sobie tupie; te ruchy są płynne, proste - płynie z nich niesamowity magnetyzm! Zastanawiać może jedynie to, dlaczego to w tym filmie Tony Stark tak nie zatańczył. Ten taniec potwierdza, jak wyjątkowa była cała 11-letnia działalność pierwszego cyklu twórczego MCU, od 2008, do 2019 roku. To, co Marvel Studios szykuje nam na następne lata... wygląda zbyt eksperymentalnie! Ajć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Nowego Strange'a chętnie obejrzę, i SM bo jestem ciekawy co zrobią z multiversum, reszta meh. Nie przypuszczałbym, że nastąpi u mnie przesyt filmami o superbohaterach, od jakiegoś czasu mam wrażenie, że marvel strasznie męczy bułę z tymi niszowymi postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 W dniu 3.05.2021 o 19:37, Masorz napisał: Tu zwiastun 4 fazy: BP2, Szang Czi do zaorania, reszta dobra albo może być. Czemu shang Chi do zaorania. Leją się fajnie wiec bym obejrzał jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Może dlatego, że postać wydaje się nudna do bólu i gdyby nie logo marvela to sam film mógłby być kolejnym kinem kopanym z elementami fantasy. Z tego samego powodu mam wyyebane na wdowę. Akcyjniak z tajną agentką? Tego jeszcze nie grali Jak oglądam kino superbohaterskie to chcę oglądać supermoce, a nie ludzi w szczycie kondycji fizycznej czy używających swojego ponadprzeciętnego intelektu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Sam nie wiem, jak chcą wprowadzać mutantów do uniwersum, to może lepiej zacząć od nowa? Mimo wszystko Hugh był idealny w tej roli ale ma już swoje lata. https://wegotthiscovered.com/movies/hugh-jackman-reportedly-wolverine-return-script/?fbclid=IwAR0pIOBof6vV5OGJvNPfIVmA3Ay0x_w5EcDirIyFpiwG21KgDIM0QvCnScs Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 5 listopad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Jakoś tak słabo, nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Wygląda jak inhumans czy jak tam się ten paździerz nazywał Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 wow, kolejne EPICKIE dzieło ze stajni Marvela Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 34 minuty temu, Figuś napisał: 5 listopad No nie chce mnie się na to iść. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Fajne, kolorwe, muzyczka nawet wchodzi w ucho. Obejrzy się na blurayu Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 o shiet, tak bardzo nijakie, że nie wiem, czy zapamiętam tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi