drozdu7 2 792 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Dla mnie wszystko to takie kasztany w tej fazie od Marvela, nie to że byłbym uberfanem (Winter Soldier, Civil War, Infinity War to moje ulubione). Która to faza? 4? A tam kolejne OriginStory jak w 2008r. To Eternals też takie niezbyt zachęcające. Podejrzewam że dopiero nowy Thor albo Spider sprawia ze mi dygnie Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Wygląda równie nijako jak ten Shang-Tsung. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Co to do jasnej ciasnej, na cyborgizowane świętości, ma być? Z mojej perspektywy już lepiej będzie wyglądać Spoiler "Było sobie życie" puszczane w kinach, niżeli to coś. Widać jak nic, że to jest swego rodzaju (jest to moja teoria) zgapstwo od obrazu pt. "Prometeusz" od Ridleya Scotta, w którym to filmie Brytyjczyk zawarł wątek archetypu / pierwocin - podróży do pradziejów/początków Xenomorpha, także poniekąd ludzi. "Eternals" będą... właściwie nie wiem czym. Wizualną i fabularną porażką. Piękne kostiumy i efekty różnego sortu - no właśnie, jak to miałoby ze sobą współgrać? Kaszanutriks. Ajć. Tęsknię za MCU z lat 2014-2019. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Chujowe, nie pozdrawiam, w ogóle całe te seria eternals jest słabe jak paździerz. No jednak to już nie będzie taki Marvel po zakończeniu 3 fazy. Chociaż w 4 fazie znajdą się spoko filmy jak Spiderman, Antman, Guardian of the Galaxy i Fantastyczna Czwórka, ano i jeszcze Blade. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Wygląda słabo, nie znam tych postaci żeby się nimi podniecać, a obsada powoduje u mnie skonfundowanie. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 Chris zapierdolil formę, aż skórka z napletka sama schodzi z zachwytu 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 3 czerwca 2021 Opublikowano 3 czerwca 2021 Jak się lubi chude nóżki to może... LMAO nie mogę z tych transformacji aktorów:D Hugh Jackman też tylko góre pakował do Wolverina i wyglądało tak samo komicznie:) Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 3 czerwca 2021 Opublikowano 3 czerwca 2021 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te nogi XDDDDDDD Jak prychłem z samego rana. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 3 czerwca 2021 Opublikowano 3 czerwca 2021 (edytowane) Oj tam, fit nogi check Dadzą mu długie spodnie, ewentualnie kadrowanie od pasa w górę jak u pana Cruise Toma Edytowane 3 czerwca 2021 przez oFi Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 czerwca 2021 Opublikowano 3 czerwca 2021 Gdyby mnie tylko było stać na cykl na hormonie wzrostu Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Film chyba krojony pod chińczyków, nawet nie bedzie mi sie chcialo tego sciagac z torrentow. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Kolejny serial czy pelnometrazowka? Niewiele to zmieni niestety bo najlepsza kadra sie juz wykruszyla. “Not a great plan”. Do tych calych Falconow, Lokich i wszystkich seriali zerujacych na popcornowatosci sagi Infinity mam odczucia ambiwalentne. W zaden sposob nie chce mi sie tego ogladac, a trailery tylko pogarszaja sprawe. Chce zobaczyc jeszcze film o Natashy i koncze z tym universum na dobre. Disney potrafi tylko rujnowac franczyzy. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Wanda jest spoko, Loki na razie jest spoko. Falcon to kupsko obsrane. 1 Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 25 czerwca 2021 Opublikowano 25 czerwca 2021 Tylko Wanda mi się umiarkowanie podobała. Loki trochę za bardzo przypomina kiczowate legends of tomorrow a falcon to szkoda gadać nawet Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 czerwca 2021 Opublikowano 27 czerwca 2021 W dniu 25.06.2021 o 09:30, Yap napisał: Kolejny serial czy pelnometrazowka? Niewiele to zmieni niestety bo najlepsza kadra sie juz wykruszyla. “Not a great plan”. Do tych calych Falconow, Lokich i wszystkich seriali zerujacych na popcornowatosci sagi Infinity mam odczucia ambiwalentne. W zaden sposob nie chce mi sie tego ogladac, a trailery tylko pogarszaja sprawe. Chce zobaczyc jeszcze film o Natashy i koncze z tym universum na dobre. Disney potrafi tylko rujnowac franczyzy. no, ale przecież masz, że jest nowa faza. Zakończyli jedną to startuje kolejna z nowymi postaciami + częścią starej obsady. Jest przecież mnóstwo możliwości w tym tony stron komiksów do zekranowania. Tak materiału na jakieś 458 lat kręcenia. Teraz kilka filmów zapychaczy, budowanie nowej serii + kolejny raz rozypierdol do coli i popcornu + seriale. Falcona odpuściłem, ale Vanda była zayebista Abolutnie nie mogę zgodzić się z ostatnim zdaniem. Disney doskonale wie, jak wykorzystać franczyzę. W przeciwieństwie na przykład do DC. 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 czerwca 2021 Opublikowano 27 czerwca 2021 Rozumiem. Jestem skrzywiony w kontekscie Disney’a. Nie lubie ich za 95% tego co plodza. Moana, Reya - te animacje sa fajne. Nie chce nawet wspominac co zrobili z SW. Reszta (seriale) jest mi obojetna, a DC mam kompletnie gdzies. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 czerwca 2021 Opublikowano 27 czerwca 2021 6 godzin temu, Yap napisał: a DC mam kompletnie gdzies. To niedobrze, Doom Patrol to złoto, Titans tez nie jest złe. 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 czerwca 2021 Opublikowano 27 czerwca 2021 Titans to DC? Wisi na liscie Netflixa od miesiecu lecz nie moge sie za to zabrac. Szczerze powiedziawszy preferuje pelnometrazowe kino o superherosach. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Jak na razie u mnie z seriali Marvel: 1. Loki - po nędznym Falconie nie bardzo chciało mi się to włączać, ale zaskoczenie pozytywne. 2. Wanda Vision - pierwsze trzy odcinki przeziewałem, później było całkiem ok, po czym jak wkroczyła na scenę kolejna pani super bohaterka lekko wymiękłem, chyba za stary jestem już na te bajki... 3. Falcon - nawet komentować nie będę. @Yap Titans to DC, sezon pierwszy całkiem ok, przez drugi ciężko mi było przebrnąć, więc tego nie zrobiłem :) Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 ano na Lokiego czekam aż cały wyjdzie a Vanda bardzo spoko, tylko trochę odwrotnie miałem, bo znacznie lepiej bawiłem się na początku, kiedy serial bawił się konwencją. Było coś nowego. Na koniec to już zwykłe kino superhero tylko w na małym ekranie Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 no i fajnie, nie wiem czy to bedzie nowy DD czy stary, ale koleś pasował do roli 1 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Black Widow spoczko, bez efektu wow, spokojniejszy, nawet miejscami kameralny, ale jest okejka. Nie ma co się nastawiać na mega akcje i łubudubu rodem z Avengersów, ale aktorsko wszyscy podołali, jest trochę humoru, Taskmaster zaskoczenie na plus, no i siostra Natashy duuuuuża okejka i spokojnie może zastąpić Scarlett. Zresztą po napisach jest scena wiążąca się z teraźniejszością i serialami MCU. Film najlepiej byłoby oglądać przed Infinity War bo buduje świetnie postać Natashy, no ale wiadomex, i tak szacun, że się na to porwali. 7/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi