Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
27 minut temu, Jakim napisał:

Chyba jedyny film z tego uniwersum, którym jestem o dziwo zaciekawiony. Na wszystko po skończeniu wojny z Thanosem miałem do tej pory wysrane.

Jedyny film po Thanosie to na razie tylko Wdowa, która i tak się liczy bo dzieje się wcześniej.

Zwiastun kapitalny, dobrze będzie zobaczyć Goblina i Octopusa nawet jeśli będzie to tylko przez chwilę.

Opublikowano
1 minutę temu, Kalel napisał:

kolego, uważaj na spoilery.

Czyli na podstawie trailera

Ukryj zawartość

Sinister Six - Goblin, Electro, Lizard, Sandman, Octopus i (?)

Vulture. 

I to żaden spoiler, przecież cała idea multiwersum się wokół tego obraca. 

Opublikowano
24 minuty temu, Square napisał:

Jedyny film po Thanosie to na razie tylko Wdowa, która i tak się liczy bo dzieje się wcześniej.

Poprzedni spiderek (far from home) dzieje się po endgamie. 

3 minuty temu, Rudiok napisał:

Garfield i Tobey też w sumie (dzięki leakom) potwierdzeni.

Te leaki to chyba tylko nadzieje/teorie fanów. Ostatnio nawet Garfield w wywiadzie mówił, że chciałby, ale nikt w tej sprawie się z nim nie kontaktował. Oczywiście są tacy co dalej twierdzą, że musi tak mówić, aby nie psuć niespodzianki - sytuacja trochę jak z Abandoned :D  

Oficjalnie, oprócz Octopusa, w obsadzie jest jeszcze Jamie Foxx, czyli Electro - swoją drogą dziwne, że zdecydowali się akurat na jego powrót, bo jego kreacja raczej nie wzbudziła zachwytu fanów, a wręcz przeciwnie.

Opublikowano

To jest jeden SM, konkretnie Tobey.

Wygląda na jeden i ten sam. Ogólnie zapowiada się mega, sama ilość smaczków będzie robiła.

Edytka: To fejk, w zwiastunie go tam nie ma.

Opublikowano
13 minut temu, Figuś napisał:

Tak, jest nawet na trailerze ;)

Nie wiadomo do końca tylko kto ma być 6 złolem, ale prawdopodobnie będzie to Volture Keatona

3 godziny temu, Rudiok napisał:

Vulture

No przecież to klasyczny członek S6, więc któż by inny. 

Opublikowano

Ja tam lubię tego nowego pajączka. Od początku trzymałem kciuki za Holanda i tutaj kolejna część też zapowiada się super 

Oby szybko to wypuścili, bo jak najszybciej chcę sobie zatrzeć złe wrażenia po Wdowie

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Ten Shang-Chi to chyba tylko pod rynek chinski zrobiony, bo nie widze, zeby sie tym ktos jarał

Dwóch recenzentów, których oglądam było pozytywnie zaskoczonych.

Jeremy Jahns

Chris Stuckmann

Recki w spoilerze

Spoiler

Opublikowano

Kurde wygląda bardzo fajnie. Już miałem dosyć Marvela, a fajna wdowa, dobre trailery eternalsow i spiderka oraz optymistyczne wieści o shangu i czekam znowu na kolejne filmy.