LukeSpidey 929 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Trzeci epizod What If...? chyba najlepszy jak do tej pory. Po raz pierwszy nie patrzyłem na zegar w czasie seansu. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Shang-Chi - na pewno lepszy od Czarnej Wdowy. Bez pardonu wprowadza od razu do akcji, walki są świetnie zagrane i nakręcone, ale jednak pierwsza połowa podobała mi się bardziej niż druga. Później robi się już.... baśniowo, Disneyowo, taki mix Mulana z Przyczajony tygrys, ukryty smok. Aktorzy bardzo dobrze dobrani, cała obsada na 5+. Są dwie sceny po napisach i ta pierwsza wprowadza dopiero jakąś zajawkę na temat Pierścieni, bo niestety mimo tytułu film nic nie mówi o legendzie... Jest sporo cameo, z czego jedno dość wczesne i naprawdę genialnie wkomponowane w film. Takie 7/10 a jedno oczko więcej bo to w sumie wprowadzenie do nowej fazy Marvela. 1 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 5 września 2021 Opublikowano 5 września 2021 yep, dobryyy Marvel. chyba jeden z lepszych originów i przede wszystkim w końcu film wnoszacy cos po endgame (no nie licząc końcówki Lokiego). Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 nei dajcie się zwieść. Shang Chi to znowu to samo, tym razem w chińskim papierku. Solidne 5/10, z bohaterem który jest nijaki i ma marginalny wpływa na rozwój fabuły. O ile peirwsze połowa coś fajnego zapowiadała tak druga wszystko rozwiewa. 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Połknęliśmy z dzieciakami 7 epizodów What if... Totalne zaskoczenie, naprawdę dobre historie, świetna animacja, widać też, że scenarzyści mieli wolną rękę. Na plus szeroki wachlarz gatunków, które zostały użyte: od komedii, przez dramaty i mroczne wizje. Czekam na więcej. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 Black widow odpaliłem z nudow, nie wiem co mnie podkusiło. Tak spierdolić Taskmastera, rzygam tym disneyem pierdolonym. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 8 hours ago, Shen said: Black widow odpaliłem z nudow, nie wiem co mnie podkusiło. Tak spierdolić Taskmastera, rzygam tym disneyem pierdolonym. Mozna gdzieś w PL legitnie to obejrzeć ? Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 Trochę przesunięć w marvelowych premierach: https://screenrant.com/disney-mcu-movie-release-dates-delays-2022-2023/ Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 https://naekranie.pl/aktualnosci/eternals-mcu-opinie-pierwsze-arcydzielo-odlot-1634625126 No to mamy arcydzieło! Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 Przy kazdym gownie z mcu tak pisza przeciez. 3 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 Eternals to najlepszy film Marvela od czasu ostatniego filmu Marvela. 1 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 Uwaga, podaję hasła do recenzyjnego bingo: - "Wow!" - "Best Marvel in years" - "Begining of a new chapter" - "Amazing!" - "Worth the wait" - "Setting a high bar" 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 Jeszcze zapomniałeś o "Best origin story" (do czasu kolejnego nowego bohatera/ów) Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z uniwersum, ale po trailerze dygnął mi bardziej niż to cale Enternals Monkey Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 https://www.metacritic.com/movie/eternals?ref=hp huhuhu Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Jo wiedziołek ze tak bedzie. Dawać Spajder-mona a nie jakieś ochłapy. 1 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Eternals - nie wiem czemu tak jadą po nim krytycy. Fakt, film jest spokojniejszy niż inne Marvele, ale w niczym to nie przeszkadza. Efekty są dopieszczone na maksa (w końcu to ILM), aktorzy dają radę (Angelina <3), finał ma odpowiednie pierdolnięcie, a sami Celestianie zachwycają rozmiarem i skalą. Szalenie ciężko było ich pokazać żeby nie popaść w groteskę, ale wg mnie udało się bardzo dobrze i każda scena z nimi autentycznie zachwyca, Kirby byłby dumny. Po filmie dwie sceny, które ustawiają kolejne elementy układanki i już się micha cieszy. Na chłodno to chyba póki co najbardziej spójny i jednolity film z nowej fazy, daję okejkę. Spoiler Eros i Pip strzelam, że będą mieszać w nowych Strażnikach a Black Knight w Avengersach. 1 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 10 listopada 2021 Opublikowano 10 listopada 2021 Wczoraj byłem w kinie na Eternals i też nie rozumiem aż takiej krytyki. Na pewno nie jest to najgorszy film MCU. Raczej stawiałbym go pod koniec top 10 tego uniwersum. No i jestem ciekaw tego co dalej z postaciami ze scen po napisach (również tej, której jedynie słychać głos) Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 10 listopada 2021 Opublikowano 10 listopada 2021 Shang-Chi obejrzany. Było całkiem przyjemnie, aż do końcówki które jest CGI-festem. Główny aktor na duży plus, Awkwafina jak dla mnie irytująca, główny zły bardzo na propsie, cameo zajebiste, scena po napisach - meh. Polecam i z wrażenia chyba pójdę na Eternals. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) Byłem na Eternals i może niech Chloe nie dają już nic innego do reżyserowania, bo film wyszedł po prostu żenujący. Co jest nie tak? Po pierwsze, to w założeniu mieliśmy dostać wszechmocnych kosmicznych herosów, a skończyło się na słabych lamusach, z których połowa to by chyba nie przeżyła bójki w pubie. Po drugie, nowi bohaterowie są po prostu bezjajeczni, bez jakiegokolwiek charakteru i największą sympatię budzi chyba Eternal, która nie mówi i posługuje się językiem migowym (Co samo w sobie jest idiotyzmem najwyższych lotów biorąc pod uwagę czym są i jak powstali Eternals). Poprawność polityczna podkręcona na 300%, chwilami miałem wrażenie, że oglądam niskobudżetową telenowelę Netflixa. Naprawdę zastanawiam się po co na siłę wciskać na ekran wątki homoseksualne, gdy nie ma to żadnego uzasadnienia w fabule i musimy oglądać całujących sie gejów nawet w filmie o herosach ciskających piorunami i strzelających laserami z oczu. Kogo w takim filmie w ogóle interesuje orientacja seksualna bohaterów? Dewianci okazali się jakimiś popierdółkami, w sumie to niczym nie różnili się od tej hordy Thanosa. Do tego było ckliwie i żenująco mało akcji. Edytowane 12 listopada 2021 przez SnoD 1 1 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 17.11 trailer sm3 Ale chyba nie obejrzę i już poczekam spokojnie miesiąc do premiery. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 17 listopada 2021 Opublikowano 17 listopada 2021 Poprzedni zwiastun wywołał większy hype, ten jest zaledwie ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi