Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też sobie w weekend obejrzałem tego Shang-chi i w sumie to nic specjalnego. Takie do obejrzenia po niedzielnym obiedzie z rodziną. Jedynie choreografia walk i podkład muzyczny do niej na plus. A no i pierwsza połowa filmu fajniejsza.

Opublikowano
2 godziny temu, Kalel napisał:

Mam dziwne wrażenie że Kingpina mocno teasują w Hawkeye'u

w jakim sensie bo nie ogladam. To, że sie pojawi to juz niby potwierdzone? Coś czytałem, że mają go powiekszyc CGI, nie wiem czy to prawda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mozna lubic mcu lub nie, ale przyznać trzeba, że mają wszystko genialne rozplanowane. Pojawienie się w tym samym tygodniu

Spoiler

Kingpina i Matta cos pieknego.

Zastanawiam się co zrobią z Punisherem, czy eventualnym powrotem Deadpoola. Mcu jest dla dzieci, ale Punisher z pg13? Znowu bedzie przypalac przeciwników lodami na patyku?

Moze Moon Knight coś zmieni, bo w komiksach równiez był dosc brutalny i jestem ciekawy jak wyjdzie serial.

Opublikowano

Taaak Fist zdecydowanie potrzebuje recastu. 

Elektra z kolei moim zdaniem dobra aktorka, ale ten cały wątek the hand był tak chujowo, że wydawała się mało interesująca XD

Opublikowano

Ja tam zawsze lubiłem Garfielda jako pająka. Wiadomo, to nie to samo co Tobey ale o wiele lepszy niż Holland chociaż i on się powoli zaczyna wyrabiać. Mam nadzieję że trójka powstanie, zwłaszcza po ostatnim filmie z Hollandem. 

Opublikowano
2 godziny temu, _mike napisał:

Po tym trailerze Dziwago 2 mam nadzieję tylko na XMenow w MCU. Nieważne, w której linii czasowej. Nie ma co czekać i niech idą w wersję z serialu animowanego.

Ten trailer to chyba ta druga scena po napisach w Spiderze3?

Kevin Feige ostatnio mówił, że na Xmenów w MCU jeszcze parę lat poczekamy.

Opublikowano

No pewnie muszą to jakoś sensownie połączyć a nie wjebać na siłę bez ładu i składu aby tylko byli. No ale to będzie piękna chwila zobaczyć Spider-mana stojącego obok Wolverine'a. :banderas: