flavio 107 Opublikowano 23 maja 2022 Opublikowano 23 maja 2022 17 godzin temu, smoo napisał: Na koniec, daleko mi do bycia simpem ale Elizabeth Olsen jest tak zjawiskowo i niebanalnie piękna że nie mogłem oderwać od niej wzroku (mimo że jej postać była bardzo irytująca pod względem motywacji, to ciężko jej nie lubić w przeciwieństwie do np takiej cpt Marvel, gdzie aktorka obrzydza nam postać pozytywną). No masakra, nie miałem takiego crusha do aktorki od czasów jak za gówniarza obejrzałem pierwsze odcinki Friendsów z Jennifer Aniston . Olsenka zdecydowanie jest najpiękniejsza <3 i ten jej kolor włosów, no nie ukrywam można się rozmarzyć 2 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 Ten pierwszy trailer bardziej robił, no ale i tak się zobaczy. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 Świetny trailer Mam nadzieję, że już wszystkie nowe filmy z uniwersum będą na poziomie nowego Spidera, Thora i Strange'a, a nie Shang-Chi czy Eternalsów. 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 Shang-Chi mi się podobało, czemu niby jest to zły film? Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 1 godzinę temu, SnoD napisał: Świetny trailer Mam nadzieję, że już wszystkie nowe filmy z uniwersum będą na poziomie nowego Spidera, Thora i Strange'a, a nie Shang-Chi czy Eternalsów. No, jak mają być na poziomie Nołejhołm, to ja podziękuję bardzo. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 Shang-Chi był dobry do momentu jak w drugiej połowie nie zaczęli czerpać za dużo z produkcji w stylu Przyczajony Tygrys. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 Eh kurde nawet Christian Bale się sprzedał Nie ma już świętości. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 Nie ma tego złego, współczuje im na planie filmowym Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Eh kurde nawet Christian Bale się sprzedał Nie ma już świętości. Ale dlaczego się niby sprzedał? Ma dobre role na koncie, ma statuetki, to dlaczego nie może się pobawić na planie? Może chciał spróbować, tak jak Hopkins czy Blanchett. Przecież niczego mu to nie ujmuje i nic nie musi udowadniać, a do tego to jego praca jak każda inna. No i dodatkowo zarobi trochę grosza. Więc według mnie win-win sytuacja. Ja chętnie zobaczę go w kinie Edytowane 24 maja 2022 przez Luqat 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 7 godzin temu, Czoperrr napisał: Eh kurde nawet Christian Bale się sprzedał Nie ma już świętości. To teraz wyznacznikiem "jakości" aktorów jest to, czy nie grają w widowiskach Marvela? To za dużo tych "dobrych" aktorów nie zostało Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 7 godzin temu, Czoperrr napisał: Eh kurde nawet Christian Bale się sprzedał Nie ma już świętości. Juz latał wczesniej z peleryna i to w 3 filmach. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 24 maja 2022 Opublikowano 24 maja 2022 Batman jeszcze okej, trochę poważniejszy ton niż wesołe miasteczko marvela 1 Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 No, szczególnie ostatnia część i holowanie atomówki np. Nadal nie rozumiem. To coś zmieni w jego dotychczasowej karierze? Ujmie coś? Dobrze będzie zobaczyć go w luźniejszej roli, zawsze może pokazać inną stronę warsztatu, a nie tylko "mroczne" i "poważne" klimaty. Poza tym jak mówię, może chce spróbować czegoś innego i przy okazji się dobrze pobawić, do tego ze świetnym reżyserem. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 Myśle że za dużo filizofowania dorabaicie do tego że chłop chce sobie większa chatę w Malibu kupić. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 Od ponad 10 lat przez filmy Marvela przewinęło się stado aktorów, no ale Bale się sprzedał. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 Jestem po prostu hejterem filmów Marvela Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 A to spore wyzwanie być hejterem filmów Marvela i widzieć, co odpierdala DC Marvele fajne bajeczki. Jedne gorsze, inne lepsze. Śledzę jak serial, czyli w sumie jak... kiedyś komiksy. Bale się sprzedał xD nie, żeby coś, ale w MCU byli już znacznie lepsi i lepiej cenieni aktorzy. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 Gdzieś czytałem, że marvel poza xmenami nie ma już żadnych rozpozawalnych postaci do wprowadzenia w MCU, więc wprowadzając jakieś niszowe pokemony będą się starać robić hajp stawiając na znane mordy. Tak jak Theron w tej beznadziejnej scence po napisach w MoM. Swoją drogą wygląda tak kuriozalnie, że jej nie poznałem i zastanawiałem się, czy to czasem nie Jolie, ale nie pasowało mi, bo ona przecież dopiero w tych paździeżowych eternalsach była. Cytuj
Krzysztof93 1 351 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 A dlaczego CGI w filmach Marvela jest coraz gorsze? Mają jakieś kłopoty finansowe czy po prostu stwierdzili, że taki poziom wystarcza, szkoda zasobów na lepsze i lecimy z następnym filmem. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 5 minut temu, Tokar napisał: Gdzieś czytałem, że marvel poza xmenami nie ma już żadnych rozpozawalnych postaci do wprowadzenia w MCU Fantastyczna Czwórka, Silver Surfer, Adam Warlock, Blade, Punisher, Daredevil, Luke Cage, Dr. Doom, Miles Morales, Nova, Ghost Rider.. trochę tego jeszcze zostało 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 7 minut temu, Krzysztof93 napisał: A dlaczego CGI w filmach Marvela jest coraz gorsze? Mają jakieś kłopoty finansowe czy po prostu stwierdzili, że taki poziom wystarcza, szkoda zasobów na lepsze i lecimy z następnym filmem. Podstawy biznesu jak dotarłeś do magicznej granicy maksymalnego zysku to jedyną opcją, żeby zarobić jeszcze więcej jest cięcie kosztów To, co pokazali w serialu o babie Halku to jest kurła parodia i plucie widzowi do mordy Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 25 maja 2022 Opublikowano 25 maja 2022 Do sierpnia mają trochę czasu poprawić te efekty. Zobaczymy co to z tego wyjdzie. A ten trailer Thora 4 jakoś nie zrobił na mnie wrażenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi