Square 8 610 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 W tym zwiastunie nie ma nic co by mnie zaciekawiło. Kiedyś musiał być ten pierwszy raz chyba. 1 Cytuj
funditto 658 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Jak dla mnie zwiastun bardzo spoko. Najbardziej ciekawi mnie: - Kang - to czy Scott Lang zginie - Quantum Realm - Bill Murray Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Ja ostarnio obejrzalem spider mana no way home - Jezu co to był za sztryms. Obejrzalem tylko po to by mieć wprowadzenie do drugiej części strange którego jedynie akceptuje z tych ostatnich marvelow. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 października 2022 Opublikowano 26 października 2022 Thor: The Dark World > Thor: Love And Thunder Miałem niskie oczekiwania a film okazał się być jeszcze gorszy Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 https://naekranie.pl/aktualnosci/czarna-pantera-wakanda-w-moim-sercu-recenzja-marvel-opinie-wzruszajacy-hit-1666856087 Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Taaa... Kolejny mesjasz i "najlepszy film Marvela" i każdy się będzie bał powiedzieć inaczej no bo Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Lubilem CP w poprzednich fazach, oprocz Wandy moj ulubiony avenger, na jedynke nawet poszedlem do kina (a bylem chyba tylko na pierwszym IM) ale dwojka to bedzie je.bala agenda i progresywnoscia na kilometr. Jak zreszta cala faza 4. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 1 godzinę temu, Masorz napisał: https://naekranie.pl/aktualnosci/czarna-pantera-wakanda-w-moim-sercu-recenzja-marvel-opinie-wzruszajacy-hit-1666856087 O kierwa, cytat z tego wysrywu:. Cytat Niektórzy z dziennikarzy podkreślają wybitną rolę Angeli Bassett, wspominając również o scenie po napisach, w trakcie której "zbiera się szczękę z podłogi". Akcentuje się w dodatku pojawiające się w konkretnych sekwencjach "brutalność" czy "dzikość scen walki". Ciekawe im płacą za takie kłamstwa. Wstyd się tak sprzedać za 2foryou w mcdolanie.... Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 pamietam jak przy premierze jednego z filmów komiksowych, to była bodaj Wonder Woman, dziennikarka nieopatrznie pokazała jakie paczki z giftami dostała od studia. Podobnie jak w świecie gier. Cytuj
yaczes 14 490 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 O wiele bardziej wolę DC, marvela nie da się oglądać już od dłuższego czasu. Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Thor Ragnarok to jeden z moich ulubionych filmów Marvela, dlatego pokładałem niemałe nadzieje w Love and Thunder, pomimo średnich recenzji. Niestety rozczarowałem się dużo bardziej, niż przypuszczałem, a film uważam jest jakościowo mocno poniżej średniej. Ani to śmieszne, ani dramatyczne, ani efektowne... Właściwie to nie wiem, do kogo był film skierowany. Postacie z poprzednich filmów zachowują się jak idioci, żarty są żenujące, a efekty specjalne tak sztuczne, że można by przypuszczać, iż film powstał 10 lat temu. W sumie fajny pomysł z fem-Thor, ale po grzyba tam taki nacisk na te dzieciarnię? Mnie to akurat odrzuca od oglądania ewentualnych kolejnych odsłon. 3 Cytuj
Homelander 2 087 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Skończyłem właśnie Doktora Strange 2. Wcześniej naczytałem się pierdół, że trzeba takie i takie seriale obejrzeć, bo inaczej chuj. Seriale, poza WandaVision były tak zamulające, że olałem całe MCU na kilka miesięcy. No ale dziś postanowiłem tak z niczego obejrzeć właśnie Strange 2. I w sumie spoko film. Chyba gorszy niż większość filmów z tego universium, oglądało się ok, ale bez jakiejś specjalnej podjarki. Co to multiversium wyjaśnili w 3 min, motywy Wandy w 2 (w sumie WandaVision można sobie więc darować, chociaż warto obejrzeć), smaczki z poprzednich filmów może były ze 2. A reszta to gorsza lub lepsza rozpierducha i efekty. No w sumie dałbym naciągane 6/10, bo było ok. Do obejrzenia i zapomnienia Cytuj
Homelander 2 087 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Bezsenność spowodowana moimi lekami po operacji ma ten skutek uboczny, że nadrabiam filmy i wreszcie natrafiłem na taki, którego nie obejrzę do końca. Chodzi o Black Widow - film tak potwornie nudny, słaby, generyczny i zwyczajnie nieciekawy, że jest to wręcz niewiarygodne. Przecież wystarczy, żeby Scarlett kopała dupska w lateksowym wdzianku z kamerą skierowaną na jej perfekcyjny tyłek i już ocena wyjściowa byłaby 8/10. A co Marvel zrobił z tego to nawet nie chce mi się komentować. Przestałem oglądać po akcji w więzieniu Cytuj
mcp 2 020 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 they came from the wotaah #rap> #nie wiem gdzie leży Afryka, ale się identyfikuję, bo jestem czarny Cytuj
Homelander 2 087 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Obejrzałem nowego Thora. Nie wiem, może mam spieprzony gust, ale ja lubię jak czy gra czy film jest spójny, jest tym czym powinien być i nie udaje czegoś innego. Nowy Thor miał być efektowny, zabawny, nie traktować siebie poważnie i taki dokładnie jest! Zero nadęcia, patosu, jakiś chorych treści, udawania czegoś poważnego. Sama czysta i niczym nie zmącona zabawa w rytm zajebistej muzyki. Dodatkowo bardzo fajny główny złol, ciekawy pomysł z Jane. No kurde dobre filmidło i oglądałem z przyjemnością. Jakaż odmiana po silącym się na niewiadomo co Black Widow. 4 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Wreszcie rzetelna recenzja: https://www.telegraph.co.uk/films/0/black-panther-wakanda-forever-review-drab-crushing-disappointment/ Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 "CZARNA PANTERA: WAKANDA W MOIM SERCU" Cytuj
drozdu7 2 799 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Stawiam 5zł w ciemno że będzie nominacja do Oskara w kat najlepszy film Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Teraz, drozdu7 napisał: Stawiam 5zł w ciemno że będzie nominacja do Oskara w kat najlepszy film No raczej Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 a wiadomo co w scenie po napisach jest? Cytuj
funditto 658 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 (edytowane) Właśnie wróciłem z kina z Wakanda Forever. No i sam nie wiem do końca co myśleć. Ogólnie film mi się podobał, ale ma swoje problemy. Na plus: - Namor - kradnie ten film i mam wrażenie, że to obecnie najciekawsza postać w MCU. Oby dołączył do Avengers - kilka naprawdę zaskakujących motywów - to, że konflikt nie jest jednoznaczny, osobiście byłem za Talokanami - w czwartej fazie chyba tylko Shang Chi miał lepsze sceny walki - muzyka Na minus: - niektóre momenty (związane z opłakiwaniem T’Challi) lekko się dłużyły - film jest za ciemny przez co widać mało detali (szczególnie w wodzie) - w domu na dobrym TV może być lepiej niż w kinie - postać Shuri jest trochę irytująca - kostium Iron Heart wygląda jak z Transformers, a nie jak naśladujący Iron Mana Ogólnie 7/10. W poprzednim tygodniu obejrzałem jeszcze raz pierwszą część i chyba tutaj bawiłem się trochę lepiej Edytowane 10 listopada 2022 przez funditto Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 z tym, że film jest trochę za ciemny to trochę rasistowskie ;/ 1 5 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Dzisiaj ide na Wakandę i mam nadzieję, że sie nie zawiodę, cokolwiek by to znaczyło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi