Plugawy 3 687 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Jak zobaczyłem odpowiedź w temacie to bałem sie, że to pytanie padnie XD Ogolnie 4/10 moze 5/10, nadal lepiej niż ostatni Thor. Boli dużo głupot nawet jak na film marvelowski, troche dłużyzn, zdecydowanie za malo walk a te w większosci średnie, oprocz tej na moście, która była bardzo dobrze zrobiona i dawała radę. Efekty specjalne pół na pół, raz świetne, raz żenada, Iron Heart beka, plastik fantastic, miałem wrażenie, że ktoś odpalił Avengers na konsoli. Pewnie w komiksie jest wyjaśnione jak młoda genialna i z budżetem sama szybko zbudowała tę zbroję, ale na litość, przypomnieć sobie trzeba ile Stark jebał sie ze starymi zbrojami, żeby coś dobrego z nich wyszło. Do tego aktorka mnie nei przekonuje, wygląda jak przed 30tką a gra 19latkę. Podwodny lud fajny, ale czuje,że nie wykorzystali ich potencjału niestety. Muzyka za to bardzo dobra zwłaszcza w pierwszej polowie filmu, potem troche słabiej. Dzisiaj obejrzałem Avengers Infinity War i byłem w szoku jak te efekty specjalne miażdżą te z Black Panther 2, do tego choreografia walk też jest lepsza. Jak wspomniałem walka na moście w BP2 zbliża się do tego poziomu. Ogólnie, nie obejrze tego drugi raz na 100%. 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Marvela to tylko pierwszego iron mana lubię rewatch zrobić jedynie. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 32 minuty temu, Plugawy napisał: zdecydowanie za malo walk a te w większosci średnie, oprocz tej na moście, która była bardzo dobrze zrobiona i dawała radę. Przez chwile myslalem, ze piszesz o jedynce ale potem doczytalem zdanie do konca xD Lubie PB ale jego juz nie ma wiec tym razem marvel nie powacha moich pienionszkuff. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Też bym dał tak 5/10. Cały hołd dla Chadwicka bardzo na plus, ale potem zaczyna się taki misz masz i zlepek różnych wątków, że nie wiadomo który jest główny i stosunek ekspozycji do akcji jest mocno zachwiany na minus. Zgadzam się też, że Ironheart to najsłabsze ogniwo filmu, po prostu laska się pojawia z dupy i udaje, że jest Iron Manem. Wątek Freemana również zupełnie zbędny. Najlepszą postacią jest Namor (i tu odszczekuję, że wzięli go tylko żeby poprawić inkluzywność już i tak kolorowej ekipy), zarówno aktorsko jak i scenariuszowo. Jest dokładnie taki jak klasyczny komiksowy Namor, prawdziwy władca i samiec alfa. Zaraz po nim królowa, która słowem mówionym potrafi z siebie więcej wykrzesać niż wojownicy z walk na kapiszony. Oj słaba ta obecna faza, słabiutka. 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 14 listopada 2022 Opublikowano 14 listopada 2022 po prostu zapomnieliście wyłączyć mózgów i dobrze się bawić! 1 Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 14 listopada 2022 Opublikowano 14 listopada 2022 Fakt, może jestem za mało żeby docenić ten kunszt. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 W tym trailer’ze za duzo sie nie dzieje. Chodza, gadaja, skacza jak pilki, zapodaja teksty typu „I’m done running” (bo jakze by inaczej) i Groot uwaza, ze cala druzyna jest Grootem. Widzac ta cala faze smiem stwierdzic, ze bedzie padaka. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Oni wszyscy mają tam jedną wielką fazę. 2 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Może ktoś chętny na metalowa replike? https://www.shopdisney.com/captain-america-vibranium-shield-with-carrying-case-461063517964.html?isProductSearch=0&plpPosition=32 Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 2 stycznia 2023 Opublikowano 2 stycznia 2023 Hawkeye jest ciężko ranny, ale stan stabilny, tak podali do informacji publicznej, chodzi o aktora Jeremy Renner. 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 2 stycznia 2023 Opublikowano 2 stycznia 2023 Dobrze, że napisałeś, bo widzę, że wszędzie wpisy "Marvel actor" i w sumie to aż mnie zatelepało, widząc, że w tym temacie jest to info. Taki zajebisty aktor z wieloma świetnymi rolami, a wszyscy kojarzą go tylko z tej chałtury, którą odwala dla Marvela Stan podobno KRYTYCZNY, wypadek przy odśnieżaniu na ranczo - kij wie, czy pługiem gdzieś się zjebał do wąwozu, bo nigdzie nie ma szczegółów. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 2 stycznia 2023 Opublikowano 2 stycznia 2023 Słabo. Serial z kate bishop wyszedł fajnie i w sumie czekam na drugi sezon. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Żona czytała, że płóg przejechał mu po nodze i przeciął mu tętnicę. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Hawkeye już po pierwszej operacji: https://www.o2.pl/plotki/jeremy-renner-przeszedl-operacje-rodzina-gwiazdora-zabrala-glos-6851479204985664a?amp=1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 Jaram się, lubię takie klimaty. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 Oglądam BP2 na Disney+ Przecież to wygląda jak jakaś wersja przed obróbką techniczną bez efektów specjalnych nagrane na taśmie rodem z tanich filmów telewizyjnych... Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Nudny film, nieciekawe postaci. Nie wiem czy bym w kinie wysiedział. Disney ma ciężki orzech do zgryzienia jak wyprowadzić marvela na prostą. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Mi się zajebiście BP2 podobał bo podczas jego seansu usprawniłem technikę którą odkryłem Zoolander 2 - po prostu napierdalać "+15 sek" jak tylko ktoś gada dłużej niż 40 sekund. kurwa laska dostała nomiancje do Osakara za to że pokrzyczała chwile xD Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Ja oglądałem te seriale i nie mam z tym problemu. Przed serialami ludzie czytający komiksy mieli więcej kontekstu i nikt nie narzekał. Wypstrykali się z heavy hitterów jeżeli chodzi o postaci i oddali wszystko pod kontrolę młodszym "talentom" (mówię o kulisach), którzy w dupie mają markę i chcą tylko promować różnego rodzaju mniejszości. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Obejrzałem właśnie BP2 i przyłączam się do opinii o najgorszym filmie Marvela. Ciekawe czy Ant-Man też będzie takim szajsem, bo zwiastuny mnie nie grzeją niestety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi