oFi 2 469 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Opublikowano 12 kwietnia 2023 (edytowane) Nawet sobię rewatch zrobilem Pana Dziwaka pierwszej części i jakie to wszystko fajne bylo. Pani Łysa fajną role miala, szkoda ze większej roli nie dostala na kolejne części. Obejrzałem wszystkie te trailery z mcu ostatnie i chyba disney+ nie przedłuże na kolejny rok. Guardiansi jedynie chyba trzymają sie swojego klimatu, a cala reszta wyglada bezjajecznie. Mialem nadzieje ze bedzie nowy aktor do spidera bo ten holland to poziom aktorstwa super girl i nie da sie go dłużej ogladac niz jeden film... I ta jego bezjajeczna dziewczyna...chyba jeszcze gorzej od niego wypada aktorsko. Ja mam wrażenie ze marvel to wybiera aktorow na podstawie zasiegow na Instagramie.... Edytowane 12 kwietnia 2023 przez oFi Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Opublikowano 12 kwietnia 2023 3 baby protagoniski, baba bad guy - po co? Nie znam żadnych kobiet, które kiedykolwiek się jarały mcu a tym bardziej komiksami. Może kilka coś tam obejrzało z filmów "bo modne było". Ciekawe czy Brie dostała jakieś szkolenie z charyzmy. Czekam na box office bo to przynajmniej będzie śmieszne. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Niby spermiaze chca oglądać bijaxe się kobity, ale nie w ten sposób i nie takie xD Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Ostatnio skończyłem w końcu nową Czarną Pantere, ależ to było słabe, jedna z najgorszych części Marvela, a oglądałem prawie wszystko. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Już nawet nie czekam, to tak te marvelowe filmy srogo zjadły swój ogon, że nie mam siły. Ostatni oglądałem Wakandę i było słabiutko. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Seriale odpuściłem kompletnie. Ale coś mnie ostatnio wzięło aby sobie jednak obejrzeć te główne filmy. Odpaliłem multiversum obłędu i powiem, że jestem w szoku bo podobało mi się mimo iż ogólnie nie lubię tej postaci. Teraz będzie Thor i czarna pantera. Wilkołaka odpuszczam, a eternalsów nie zmęczyłem. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Opublikowano 13 kwietnia 2023 5 minut temu, creatinfreak napisał: Wilkołaka odpuszczam Jaki marvel byl o wilkolaku? Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Wilkołak nocą czy jakoś tak. Fajny, ale przehajpowany. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 kwietnia 2023 Opublikowano 18 kwietnia 2023 Ant-man 3 już dopłynął do Zatoki jakby co Chyba se wieczorem obejrzę. Btw. https://naekranie.pl/aktualnosci/jonathan-majors-stracil-agenta-kang-1681807375 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 kwietnia 2023 Opublikowano 23 kwietnia 2023 Ant-man Kwantumania. Dobrze się bawiłem. Jednak po obejrzeniu filmu w mojej głowie pojawiły się takie myśli jak: -stary i stara oraz Wasp to właściwie tylko "byli" -totalnie zmarnowany koncept multiwersum (może tak miało być) -Kang dobry wariat, świetna rola -efekty specjalne bardzo dobre Finalnie daję 6+/10 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 24 kwietnia 2023 Opublikowano 24 kwietnia 2023 Oglądałem szyderczy skrót tego tryharda i film wygląda na niezła srake. Zresztą nigdy nie lubiłem antmana. Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 5 maja 2023 Opublikowano 5 maja 2023 jednak co Gunn to Gunn, przyjemne zakończenie Strażników. nie ma mowy o ch,ujni jak przy ostatnim Thorze. inna sprawa, że spływają te marvele zaraz po wyjściu z sali. nawet te dobre jak Guardiansi 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 5 maja 2023 Opublikowano 5 maja 2023 Ja ostatnio obejrzałem tego nowego Thora i boże jaki to był cringe..... Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Nie no, co prawda żadnej konkurencji nie było, ale Gunn stworzył najlepszą serie filmów w Marvely. Volume 3 to dużo lepszy film niż Volume 2,ale tez wiele brakuje mu do jedynki. Jak dla mnie część postaci wychodzi tutaj na super plus (Mantis, Nebula i główny villain), ale tez to co się dzieje z Quillem przez pierwszą połowę filmu jest po prostu przykre do oglądania. szkoda że się kończy, ale może to dobrze? Ile składanek dobrej muzyki można wyciągnąć z szafy? 8-/10 Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Pre-produkcja filmu Blade została wytrzymana w związku ze strajkiem scenarzystów. Film miał ukazać się 6 września 2024, no ale chyba jednak nie Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Te ku.rwy od disneya tez strajkuja? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Wierzę w Strażników Galaktyki. Po śmierci Thanosa wyłożyłem kutange na filmy Marvela i niczego nie widziałem w całości. Albo przeskakiwalem na podglądzie żeby się nie męczyć albo olewałem całkowicie. Ale Strażników nie oleje Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Ostatnie te filmy są tak nijakie, że nawet nie wiem co, gdzie jak. Wywalone totalnie i czasem obejrzę coś co wpadnie do Disney +. Po czym po sekundzie zapominam że coś oglądałem. Przeczuwam upadek mcu. Jeśli nie wezmą pod warsztat kogoś dużego i znanego to to zdechnie. Sam Spiderman tego nie pociągnie. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Na Strażników to akurat trzeba pójść do kina. Dwóch kumpli już było i są zachwyceni. Idziemy w kilka osób w czwartek. Liczę na najlepszego Marvela od czasu Endgame. To chyba nie powinno być trudne Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 1 godzinę temu, darkos napisał: Po śmierci Thanosa wyłożyłem kutange na filmy Marvela MCU to już zdechło po śmierci Spoiler Tonyego Starka Bo to była główna postać, która w dużej mierze podciągała to całe MCU. A dalej to już równia pochyła z tym uniwersum. Po 4 fazie to już wiadomo, że dalej będą chujnie robić. Kurwa, Eternals? Serio? Obejrzałem i za chuja już tego filmu nie pamiętałem po seanise, lpgwakanda 2 to samo. Teraz to trza powoli spierdalać na DCU i liczyć, że coś tam wypichcą z Jokerem i Batmanem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 4 godziny temu, Mejm napisał: Te ku.rwy od disneya tez strajkuja? Chyba wszyscy, sytuacja jak w 2007 roku. Zaorali mi wtedy fajne seriale jak Heroes. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Mam nadzieje ze tym razem zaoraja myszke miki. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 No to szykujcie się na dwa lata reality show z zerową fabułą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi