Rudiok 3 371 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Bo to jest tylko jeden kierunek - Bigger, More. A zapomnieli o Better. Woke gówno też tu zrobiło robotę, ale zgadzam się, że scenariuszowo to są gnioty. Na początku to było jeszcze poszanowanie dla materiału źródłowego. A teraz to są zwykłe nudne procedurale z logo Marvela. Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Gówniany aktor, który wszędzie gra tak samo. Gówniany pomysł, żeby zamienić Stiwa Rodżersa na jego przydupasa, którego i tak nikt nie kojarzy. Gówniane, generyczne story jak w każdym Marvelu od jakichś 5 lat. Czekam na wyniki box office, bo jestem ciekaw jak bardzo ten film wtopi. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Kolejna sraka się szykuje, szkoda nawet transferu, żeby to zajebać z torrentów. Czekam tylko na Deadpoola 3 z mcu. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Wciąż nie czaje powodu, dla którego wybrali Falcona zamiast Zimowego żołnierza (oprócz oczywistego ). Red Hulk będzie zrobiony po taniości, jak she-hulk w serialu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Za 350mln to Seagal kręci 20 takich filmów. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 109 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca ,,Nowy Wspaniały Świat" od Kapitana Ameryki - to wcale nie musi być ,,aż tak zły!" film jak o tym piszecie. Widziałem ten trailer dwa razy - pierwszy raz, jako ogólne oglądnięcie, a drugi raz zaangażowałem się w ten materiał dość solidnie. Nowa odsłona MCU, na którą musimy czekać do lutego 2025, pokaże obraz, co podejrzewam, z gatunku thriller polityczny akcji. Nie jestem fanboyem MCU, bo obecnie nie siedzę w tym Multiversum jak to było do 2019 roku (teraz jest to zaangażowanie sporadyczne z mojej strony; liczy się obecnie dla mnie tylko Deadpool & Wolverine), ale na "Nowy Wspaniały Świat" hohoho to ja się na pewno wybiorę - i to mi wygląda na dynamiczne kino akcji, z prostą fabułą, jakimś suspensem w tle, zwrotami w fabule, no i poukładanymi solidnie do kupy efektami specjalnymi (CGI nie wygląda tu źle - nie widzę w tym sztuczności i typowego generowania wszystkiego dookoła przez SI. Na razie jest na dobrą czwórkę z plusem xD). Samo widowisko będzie miało ciekawy filtr obrazu. ,,Srał pies fabułę" tego tytułu - ja oczekuję rozwałki w tego rodzaju gatunku z odczuwalnym przy tym w miarę dobrym napięciem, jakim będzie (chyba) to coś. Rozrywka na całego?! Raczej tak, i tego tylko oczekuję. Tylko. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca O cię chuju jebany. Wraca X23, ciężar jest troszkę większy. Boję się oglądać koleje trailrey i teasery. Lecą równo i po całości (raczej kiepska taktyka, niemniej jednak skuteczna). Wcześniej mówili, że nie będą tykać "Logana", no ale ewidentnie idą w tą stronę (nie wiadomo jak bardzo - to może być 1 minutowe nawiązanie). Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Piątek godzina 18 Dawno nie byłem tak nakrecony na żaden film, a na mcu ostatni raz bylem na Spider manach Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 109 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Z MCU i Kevinem Feige jest tak: ,,Jeśli możesz to możesz, a jeśli nie możesz to nie możesz i tyle... więc sobie wybierz". Podejrzewam że Feige ma określony kierunek, w którym miało iść jak do tej pory MCU; ,,jak do tej pory" oznacza, iż był to ten kierunek, który ciągnął się jeszcze wraz z "Avengers: Endgame" i "Far From Home" aż do okolicy 2021 roku, po którym to okresie całe to sławetne Multiwersum z lekka mówiąc powoli zaczął szlag trafiać, a Kevin prawdopodobnie nie był temu winien, bo dostawał odpowiednie ,,dyspozycje produkcyjne" z góry, tam od rekinów biznesu Disneya. Dlatego MCU obecnie jest takie jakby rozdarte, niezdecydowane, czego efekt mamy na salach kinowych i streamingach. Nowy ,,Cap" z 2025 roku będzie jedynie na przetrzymanie - czeka nas albo hit albo kit. "D&W" już na ten moment zapowiada się rewelacyjnie, a film powinien zarobić. Humor jedynie podbić może mi taka oto plotka z serwisu Screenrant: \ Wierzę głęboko, że to jednak się wydarzy i tytuł ten będzie tak samo świetny jak poprzednie filmy z Hollandem jako Spideyem w roli głównej. Bang! Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Jutro idę na Deadpoola, oby nie był przekombinowany. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca (edytowane) Trochę mieszane uczucia po seansie. Czasem za bardzo przegadane, innym razem za dużo niepotrzebnej akcji. Dużo rzeczy nawrzucanych do jednego koszyka aby było. Bardziej kameralna 2 lepiej siadła. Edytowane 25 lipca przez SnoD Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Deadpool & Wolverine. Fanserwis 20/10. Genialne cameo, mnóstwo easter eggów, nawet niezły humor choć miejscami kloaczny. Sam film tak 6/10. W tym pędzie za fanserwisem zapomnieli o dobrej i wciągającej historii. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca W sumie pod względem fabularnym to nie za bardzo wiadomo po co powstał ten film. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Ano niestety. Przez pierwsze pół godziny łudziłem się, że będzie jakaś historia, którą chociaż można się przejąć, ale niestety. Został (fajny bo fajny) zlepek scen i walk. Szkoda w sumie. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Najbardziej co mi zapadło w pamięć z wczorajszego seansu to trailer nowego filmu z Hardym :p Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Czyli można śmiało poczekać aż w leci na streaming? Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca No jak cię w międzyczasie spoilery nie zniszczą to tak. Jedną z większych wartości jest tu element zaskoczenia jeśli chodzi o bohaterów a obawiam się, że internet szybko wybuchnie. Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca To będzie trzeba się wybrać. Z reguły udaje mi się unikać spoilerów, bo nie oglądam recenzji itp, ale zawsze gdzieś na mema czy shorta można się wbić Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Ja już po sensie. Dostałem to czego oczekiwałem - lekki akcyjniak z lubianymi przeze mnie bohaterami, niektóre cameo były świetne, chylę czoła za pomysłowość niektórych scen. Fabuły za bardzo nie ma, @Rudiok dobrze napisał, to taki zlepek akcji. Ale ja jestem zadowolony ode mnie 7+. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Zajebiste kino, Ryan chyba zadbał, zeby utrzymać poziom poprzednich części. Na scenie z Spoiler Human Torchem jebłem Nie spodziewałem się też, że pojawi się Spoiler Blade Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Film wykurwisty, chyba se pójdę drugi raz. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Lektor mówi chodzący za dnia, ktoś od napisów za to się popisał 1 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Te cameosy w Martwym Basenie i Rosomaku to nowe sceny czy jak we Flashu wycięte z innych obrazów i zmontowane w słabym CGI? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi