Masorz 13 193 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Imho ten film nie powstanie, albo powstanie, ale nie z Alim bo ten po prostu odejdzie. Ponoć się już wkurwiał parę razy na Marvela. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Na całe szczęście w zanadrzu jest jeszcze jeden bardzo zdolny aktor, który sądzę, że na luzaczku dałby radę pociągnąć tę rolę. Zwłaszcza w przypadku obrania bardziej progresywnego kierunku Spoiler Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Logo "Blade", filmu z MCU, powinno lada moment ,,wygasnąć"... Ależ kompromitacja Marvel Studios - w zarządzie Disney'a to już chyba sraczki dostają z powodu bólu czterech liter, co do decyzji, ,,co z tym Blade'em robić". Main Gott! Produkcja Blade’a ma po prostu prze*****e. I to grubo. Cały proces tworzenia od podstaw tego tytułu na potrzeby MCU to jakby nie patrzeć... okres 6-7 lat? Czyli listopad 2025 jako okres premiery ,,Blade'a" odpada. Mahershala Ali powinien z angażu w ten koszmarek realizacyjny Marvel Studios zrezygnować. Jak dobrze pójdzie to film skończy na streamingu za rok, bo ktoś w końcu weźmie się za to po taniości, żeby tylko mieć to z głowy, co mogłoby się skończyć tak jak to wypadło z produkcją i jej odbiorem "Madame Web". 16 godzin temu, Josh napisał(a): No, ale w Disneju chyba dalej nie zdecydowali czy główne skrzypce ma grać silny facet czy stado jeszcze silniejszych bab (bo wiadomo, że z tytułu wcale nie wynika kto jest głównym bohaterem), kto ma to w ogóle nakręcić i jakie stężenie przekazu powinno się znaleźć w filmie. Chylę czoło przed tymi mistrzami. Plus taki, że jak to w końcu wyjdzie w 2028, to może do tego czasu ogarną ten chlew u siebie, przypomną sobie dla kogo takie filmy w ogóle powstają i zrobią to tak jak należy. W ,,Disney", korpomachinie dojącej fanów jak jakiś opętaniec, to liczy się tylko dobro, wolo i prawo ,,Akcjonariuszy". Czyli zysk ponad wszystko, a towar, który się tworzy - ważne że by był i się sprzedawał. Ależ tam bałagan jest! Cytuj
Badus 272 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Ali niech spierdala z tego, szkoda spoko aktora na obecną kondycję Disney-Marvel. Imo prędzej James Gunn go ściągnie do Warnera/DC niż Myszka Miki dowiezie tego Blade'a. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 4 godziny temu, Josh napisał(a): Na całe szczęście w zanadrzu jest jeszcze jeden bardzo zdolny aktor, który sądzę, że na luzaczku dałby radę pociągnąć tę rolę. Zwłaszcza w przypadku obrania bardziej progresywnego kierunku Ukryj zawartość Obejrzałeś chociaż 1 odcinek? Akurat Doktorem to on jest bardzo dobrym. W kurwę lepszym, niż była nim Jodie Whittaker. Ale na Blade'a to mi on za nic nie pasuje. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Wcześniej z Bladem łączony był Aaron Pierre, ale on sam powiedział że opuścił projekt, więc lipa, bo ładny chłopczyk. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 14 minut temu, Masorz napisał(a): Obejrzałeś chociaż 1 odcinek? Akurat Doktorem to on jest bardzo dobrym. W kurwę lepszym, niż była nim Jodie Whittaker. Ale na Blade'a to mi on za nic nie pasuje. Obejrzałem razem z Critical Drinkerem. Doktor całujący się z jakimś typkiem, paradujący w spódnicy oraz walczący z transem jako głównym antagonistą to niekoniecznie moje klimaty. Widziałem z nim też dwa sezony Sex Education i naprawdę ciężko mi stwierdzić czy on w ogóle gra jakieś postacie czy sam siebie. Anyway, po trzech latach na siłowni i jakieś ostrej terapii sterydowej może mógłby zagrać chociaż w parodii Blade'a. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano sobota o 17:20 Opublikowano sobota o 17:20 Cuda, pi******e cuda! Ha! ,,Fan edit" dla tego rodzaju filmu, a nawet i serialu, który zobaczę w kinsch czy na jakimś streamingu zawsze, kurnia nawet i zaraz! Miks montażowy, który moze i trąci myszką technicznie, no ale... u fanów wywołuje najróżniejsze reakcje: od niedowierzania aż po śmiech i mega zachwyt. Taa, u mnie to jak najbardziej pozytywne emocje przy tym filmiku się udzieliły! Ej, no bo WoW! Chciałem kiedyś filmu ,,Marvel vs DC", no to dostałem przynajmniej wizję od jakiegoś fana odnośnie tego rodzaju pomysłu, całkiem rozsądną, z ciekawym podziałem ról herosów i tego głównego Villaina, i ich wagi w fabule filmiku. Mam ten zamiennik mega crossoveru, który mógłby zarobić pierdyliardy dolarów na całym świecie w Box Office. I na razie tą ,,fanfikową edycję" zaakceptuję! LoooooL. Najs, jak najbardziej naaaajs. Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano niedziela o 20:40 Opublikowano niedziela o 20:40 Próbują iść w "zimowego żołnierza", ale murzyn że skrzydłami tego nie dźwignie 1 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano niedziela o 20:42 Opublikowano niedziela o 20:42 Rozumiem że te wszystkie wygibasy i przecinanie pojazdów na pół, lądowanie na kolana z podmuchem to bez serum, tylko tarcza i zbroja ze skrzydłami? to nieźle trzeba nagiąć wyobraźnię, bo takich bzdur jeszcze w marvelu nie było. Cytuj
Badus 272 Opublikowano niedziela o 21:40 Opublikowano niedziela o 21:40 (edytowane) Typ jest przede wszystkim nijaki, maksymalnie drugoplanowiec i w tej roli w Zimowym żołnierzu się dobrze sprawił. Ciekawe czy będzie flop. Edytowane niedziela o 21:40 przez Badus 1 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano niedziela o 22:52 Opublikowano niedziela o 22:52 Oni tam chyba z 4 razy dokrętki robili. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano poniedziałek o 02:53 Opublikowano poniedziałek o 02:53 Już chyba to kiedyś pisałem, ale Anthony Mackie to zabójca marek. Udupił Falcon & Winter Soldier i Altered Carbon, no raczej mocne w swoim czasie tytuły. Świetnie nadaje się na przydupasa na 5 minut, więcej nie udźwignie. Na tą chwilę Thunderbolts* z podróbką Kapitana Ameryki i innymi odpadami z MCU wygląda lepiej. Ford, który od lat gra jakby chciał już umrzeć, tu nie pomoże. Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano poniedziałek o 08:52 Opublikowano poniedziałek o 08:52 12 godzin temu, Rtooj napisał(a): Rozumiem że te wszystkie wygibasy i przecinanie pojazdów na pół, lądowanie na kolana z podmuchem to bez serum, tylko tarcza i zbroja ze skrzydłami? to nieźle trzeba nagiąć wyobraźnię, bo takich bzdur jeszcze w marvelu nie było. Pewnie dostanie zbroję z wibrabium czy innego adamantium, tak to wytłumaczą Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano poniedziałek o 09:24 Opublikowano poniedziałek o 09:24 29 minut temu, mcp napisał(a): Pewnie dostanie zbroję z wibrabium czy innego adamantium, tak to wytłumaczą On tu chyba ma co najmniej 3 kamienie Thanosa. Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano poniedziałek o 10:18 Opublikowano poniedziałek o 10:18 11 godzin temu, Square napisał(a): Oni tam chyba z 4 razy dokrętki robili. Gdzieś trzeba było wcisnąć sceny z grubymi lesbijkami w różowych włosach. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano poniedziałek o 19:19 Opublikowano poniedziałek o 19:19 ,,Marvel Suicide Squad"? No a czemu by nie? Kilka minut niby nowego ,,mięska" z materiału nakręconego do ,,Thunderbolts*" wskazuje na to, że nie będzie to jakoś mega oszałamiające pod względem fabuły widowisko, ani coś, co szerzej zainteresuje zwykłą widownię, pragnącą tylko i aż popcorniakowej rozrywki. Przy tej produkcji Marvel Studios, gawiedzi musi mieć bekę i się po prostu dobrze bawić, a nie toczyć po jej seansie dysputy między geekami właśnie o to ,,jak bardzo całe Thunderbolts wpłynęło na wydarzenia Multiversum MCU; czy ten film jest w jakiś sposób istotny dla tego Świata" etc. Ble, ble, ble. Nawet jeśli to będzie zapychacz filmowych Faz MCU, to przynajmniej coś mega nietuzinkowego i dynamicznego będzie się tu działo. Przynajmniej wizualnie ten tytuł wygląda na to, iż zaprezentuje się o wiele lepiej niż nowy ,,Captain America". ,,Thunderbolts*" jest atrakcyjnie nakręcony, ma taki zimny, niby neutralny guilty pleasure styl widoczny w warstwie obrazu. To chyba będzie ten przykład filmu MCU, w którym będziemy kibicować bohaterom, tym wyrzutkom, pozytywnie szajbniętym postaciom z Marvela, i za każdym razem, gdy będziemy widzieć ich w akcji morda sam będzie się śmiać od ucha do ucha. Naaaajs! Nieoczekiwanie pozytywna reakcja z mojej strony. I nieoczekiwanie przyznam: strasznie czekam na ten film! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi