Zwyrodnialec 1 757 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Prawdopodobnie jedyny dobrze zapowiadający się film Marvela w tym roku. Cytuj
Shen 10 037 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Zero podjarki ten trailer, ale nigdy nie byłem fanem F4. Cytuj
suteq 268 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Nie podoba mi się CGI Thinga i też nie sądzę że to będzie jakiś dobry film. Raczej wygląda na kolejny etap do nowych Avengersów. Cytuj
XM. 11 211 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 7 minut temu, suteq napisał(a): Nie podoba mi się CGI Thinga i też nie sądzę że to będzie jakiś dobry film. Raczej wygląda na kolejny etap do nowych Avengersów. To i tak byłby sukces bo Marvel od 2020 nie zna słowa "kolejny etap" tylko kręcą się ciągle w miejscu i nie przesuwają fabularnie w żadnym kierunku Cytuj
Jeez_PS 878 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Słabo wygląda, thing jaiś taki za chudy jak dla mnie, głowa mała czy coś. Cytuj
oFi 2 539 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Fantastic 4 to chyba jedynie mial dobre komiksy i ewentualne występy w spider manie na fox kids. No i jeszcze był genialny iron man Cytuj
Rudiok 3 396 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu No takie 6.5 póki co. Klimacik lat '60 i Vanessa podbiją na pewno ocenę. Też coś to CGI Thinga mi nie leży, ale przynajmniej nie wygląda jak "thanks_for_not_aborting_me". Mają być Galactus, Silver Surfer, pewno Doom (stawiam, że w scenie po napisach) no i pytanie kogo gra Malkovich z trailera. Mole Man? Czy może starszą wersję Richardsa. Cytuj
PiotrekP 2 050 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jakiś taki bezjejeczny ten trailer, z filmów chyba coś przez przypadek w TV kiedyś widziałem, z komiksów zero. Pewnie kiedyś tam może obejrzę jak trafi do sieci. (ta, jasne) Cytuj
Badus 288 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Klimat epoki robi robotę, a jeśli recki publiki będą pozytywne, to kto wie, może w końcu i wizyta w kinie? Plus może przez osadzenie akcji w innych czasach nie będzie aż tak nasrane meta-żartami, które czynią już te produkcje nieoglądalnymi (patrzę na Ciebie, Deadpool & Wolverine...). Ps. Patrzcie, sami biali ludzie i od razu nawet głupi trailer lepiej się ogląda Edytowane 5 godzin temu przez Badus Cytuj
Masorz 13 251 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Gdyby nie Deadpool & Wolverine, to byłaby szansa na spotkanie Spoiler dwóch Pochodni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi