Zwyrodnialec 1 768 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Prawdopodobnie jedyny dobrze zapowiadający się film Marvela w tym roku. Cytuj
Shen 10 197 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Zero podjarki ten trailer, ale nigdy nie byłem fanem F4. Cytuj
suteq 292 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Nie podoba mi się CGI Thinga i też nie sądzę że to będzie jakiś dobry film. Raczej wygląda na kolejny etap do nowych Avengersów. Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 7 minut temu, suteq napisał(a): Nie podoba mi się CGI Thinga i też nie sądzę że to będzie jakiś dobry film. Raczej wygląda na kolejny etap do nowych Avengersów. To i tak byłby sukces bo Marvel od 2020 nie zna słowa "kolejny etap" tylko kręcą się ciągle w miejscu i nie przesuwają fabularnie w żadnym kierunku Cytuj
Jeez_PS 887 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Słabo wygląda, thing jaiś taki za chudy jak dla mnie, głowa mała czy coś. Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Fantastic 4 to chyba jedynie mial dobre komiksy i ewentualne występy w spider manie na fox kids. No i jeszcze był genialny iron man Cytuj
Rudiok 3 414 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego No takie 6.5 póki co. Klimacik lat '60 i Vanessa podbiją na pewno ocenę. Też coś to CGI Thinga mi nie leży, ale przynajmniej nie wygląda jak "thanks_for_not_aborting_me". Mają być Galactus, Silver Surfer, pewno Doom (stawiam, że w scenie po napisach) no i pytanie kogo gra Malkovich z trailera. Mole Man? Czy może starszą wersję Richardsa. Cytuj
PiotrekP 2 084 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Jakiś taki bezjejeczny ten trailer, z filmów chyba coś przez przypadek w TV kiedyś widziałem, z komiksów zero. Pewnie kiedyś tam może obejrzę jak trafi do sieci. (ta, jasne) Cytuj
Badus 289 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) Klimat epoki robi robotę, a jeśli recki publiki będą pozytywne, to kto wie, może w końcu i wizyta w kinie? Plus może przez osadzenie akcji w innych czasach nie będzie aż tak nasrane meta-żartami, które czynią już te produkcje nieoglądalnymi (patrzę na Ciebie, Deadpool & Wolverine...). Ps. Patrzcie, sami biali ludzie i od razu nawet głupi trailer lepiej się ogląda Edytowane 4 lutego przez Badus Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Gdyby nie Deadpool & Wolverine, to byłaby szansa na spotkanie Spoiler dwóch Pochodni Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Niech już nie robią portali czasowych, bo wtedy każdy problem będą sobie naprawiali kapsułą czasu Cytuj
mcp 2 067 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Też tak macie, że Pedro Pascal w każdym filmie wygląda dokładnie tak samo? Czy mu zrobią charakteryzację, czy nie, to w czym by nie grał wygląda identycznie, zmierzwione włosy i wąsik. A zwiastun meh, MCU już nie wie jak ratować ten bajel i będą teraz odkurzać RDJ i Evansa, światy równoległe, straty taty. Jakby wiedzieli, że ten pociąg już odjechał razem z Endgame i jedyne co przyciągnie ludzi to starzy Avengersi. 3 Cytuj
teddy 6 924 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 12 minut temu, mcp napisał(a): Też tak macie, że Pedro Pascal w każdym filmie wygląda dokładnie tak samo? Czy mu zrobią charakteryzację, czy nie, to w czym by nie grał wygląda identycznie, zmierzwione włosy i wąsik. Dokladnie. Nie pomaga tez fakt ze gość jest doslownie wszedzie wiec ciezko widziec w nim np joela w tlou jak przed chwila widzialo sie tego joela w mandalorianie albo gladiatorze 2 Cytuj
Mejm 15 530 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego F4 nigdy mnie nie grzala. Ogladalo sie za gnoja kreskowke ale wtedy czlowiek nie byl zbyt wybredny. Dzisiaj koncepcja tych bohaterow i ich mocy sa mi obojetne. Temat rodziny byl juz przewalkowany w Guardiansach. Marvel skonczyl sie na endgame, poszedl w woke i miliard spinoffow w fazie 4 czym totalnie ja przeje.bal, a teraz zaczyna powoli grac na nostalgii do starej ekipy zeby odrobic straty. Je.bac go pradem. Jedyne co moglbym zaakceptowac od nich to brutalnego origin story dla DD. Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Dopóki się to guwno sprzedaje i ludzie pieją jak zobaczą kostium żółtego wolwerina dopóty dalej będzie to jechało to na tym rowerku ulepionym z nostalgii i guwno scenariuszy, które wszyscy fani maja w doopie, bo takie mają standardy. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Trailer, a raczej ,,teaser teaser trailera" (bo niestety bardzo skąpo się zaprezentował ten materiał) do ,,Fantastyczna 4: Pierwsze kroki"... totalnie dupska nie urywa. Totalnie! Mało odkrywcza, jałowa treść filmiku sklejkowego ze scen z filmu. Nie wiem nawet czy można tego rodzaju teaser nazwać ,,teaserem", to raczej przywitanie się z widzem, który ma zobaczyć jak wizualnie, pod względem kreacji charakteru kultowych marvelowskich postaci, pod względem jakości efektów VFX, może i montażu, nawiązań do komiksów o Fantastycznej Czwórce etc etc., będzie się ten film prezentował. To takie kilkadziesiąt sekund w stylu ,,siema, tu ekipa fantastycznej czwórki, witamy w MCU!". I wiecie co, nie poczułem z tego niby-zwiastuna żadnych emocji, jakby taki ,,meh", i tyle. Jedynie to polot zaintrygowania - poczekam z chęcią na oficjalny ,,kruci konkretny!" trailer, a nie jakieś ochłapy. xD P.S. Jak na razie to ,,Thunderbolts*" zamiatają materiałami promocyjnymi inne produkcje Marvel Studios pod dywan (oprócz serialu z Daredevilem). A to jest mega-pozytyw! Cytuj
Shen 10 197 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego 10 godzin temu, PiotrekP napisał(a): I ta banda bohaterów klasy B, gdzie nawet żaden nie potrafi latać ma walczyć z Sentrym? Gówno do zaorania. Cytuj
Shankor 1 670 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Trailer "pokazuje", że złym będzie Spoiler The Void więc Sentry będzie raczej tym dobrym. Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego https://www.metacritic.com/movie/captain-america-brave-new-world/ 44/100 Było do przewidzenia, ale i tak : Cytuj
Mejm 15 530 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Thunderbolts takie randomy, ze musieli ich podpisac w trailerze. Do tego tak sztampowi jak tylko potrafi byc druzynowy film marvela i z ch,ujowymi zartami, ktore musialy stanowic 80% zwiastuna. Cytuj
Shen 10 197 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Widziałem walke murzyna z red Hulkiem, niezly plot armor i nerf Hulka Pewnie to samo bedzie z Sentrym Cytuj
Zwyrodnialec 1 768 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Szybko się zagotował, czy coś głupszego? Cytuj
mcp 2 067 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Można znaleźć na yt walkę. Zasnąłem podczas czytania fabuły na wiki. Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano poniedziałek o 18:03 Opublikowano poniedziałek o 18:03 Obiło mi się o uszy, że Denzel Washington ma zagrać Magneto. Nie wiem, może nie jestem na bieżąco z lore, ale chyba Denzel, pomimo, że jest aktorem wybitnym, nie bardzo pasuje mi do roli polskiego żyda, który był więźniem w Auschwitz. Ale może się mylę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi