Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie podoba mi się CGI Thinga i też nie sądzę że to będzie jakiś dobry film. Raczej wygląda na kolejny etap do nowych Avengersów. 

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał(a):

Nie podoba mi się CGI Thinga i też nie sądzę że to będzie jakiś dobry film. Raczej wygląda na kolejny etap do nowych Avengersów. 

To i tak byłby sukces bo Marvel od 2020 nie zna słowa "kolejny etap" tylko kręcą się ciągle w miejscu i nie przesuwają fabularnie w żadnym kierunku 

Opublikowano

Fantastic 4 to chyba jedynie mial dobre komiksy i ewentualne występy w spider manie na fox kids. 

No i jeszcze był genialny iron man :banderas:

Opublikowano

No takie 6.5 póki co. Klimacik lat '60 i Vanessa podbiją na pewno ocenę. Też coś to CGI Thinga mi nie leży, ale przynajmniej nie wygląda jak "thanks_for_not_aborting_me".

Mają być Galactus, Silver Surfer, pewno Doom (stawiam, że w scenie po napisach) no i pytanie kogo gra Malkovich z trailera. Mole Man? Czy może starszą wersję Richardsa. 

Opublikowano (edytowane)

Klimat epoki robi robotę, a jeśli recki publiki będą pozytywne, to kto wie, może w końcu i wizyta w kinie? Plus może przez osadzenie akcji w innych czasach nie będzie aż tak nasrane meta-żartami, które czynią już te produkcje nieoglądalnymi (patrzę na Ciebie, Deadpool & Wolverine...).

Ps. Patrzcie, sami biali ludzie i od razu nawet głupi trailer lepiej się ogląda :leo:

Edytowane przez Badus
Opublikowano

Też tak macie, że Pedro Pascal w każdym filmie wygląda dokładnie tak samo? Czy mu zrobią charakteryzację, czy nie, to w czym by nie grał wygląda identycznie, zmierzwione włosy i wąsik. 

A zwiastun meh, MCU już nie wie jak ratować ten bajel i będą teraz odkurzać RDJ i Evansa, światy równoległe, straty taty. Jakby wiedzieli, że ten pociąg już odjechał razem z Endgame i jedyne co przyciągnie ludzi to starzy Avengersi.

• Plusik 3
Opublikowano
12 minut temu, mcp napisał(a):

Też tak macie, że Pedro Pascal w każdym filmie wygląda dokładnie tak samo? Czy mu zrobią charakteryzację, czy nie, to w czym by nie grał wygląda identycznie, zmierzwione włosy i wąsik. 

Dokladnie. Nie pomaga tez fakt ze gość jest doslownie wszedzie wiec ciezko widziec w nim np joela w tlou jak przed chwila widzialo sie tego joela w mandalorianie albo gladiatorze 2

Opublikowano

F4 nigdy mnie nie grzala. Ogladalo sie za gnoja kreskowke ale wtedy czlowiek nie byl zbyt wybredny. Dzisiaj koncepcja tych bohaterow i ich mocy sa mi obojetne. Temat rodziny byl juz przewalkowany w Guardiansach. Marvel skonczyl sie na endgame, poszedl w woke i miliard spinoffow w fazie 4 czym totalnie ja przeje.bal, a teraz zaczyna powoli grac na nostalgii do starej ekipy zeby odrobic straty. Je.bac go pradem. Jedyne co moglbym zaakceptowac od nich to brutalnego origin story dla DD.

Opublikowano

Dopóki się to guwno sprzedaje i ludzie pieją jak zobaczą kostium żółtego wolwerina dopóty dalej będzie to jechało to na tym rowerku ulepionym z nostalgii i guwno scenariuszy, które wszyscy fani maja w doopie, bo takie mają standardy.

Opublikowano

Trailer, a raczej ,,teaser teaser trailera" (bo niestety bardzo skąpo się zaprezentował ten materiał) do ,,Fantastyczna 4: Pierwsze kroki"... totalnie dupska nie urywa. Totalnie! Mało odkrywcza, jałowa treść filmiku sklejkowego ze scen z filmu. Nie wiem nawet czy można tego rodzaju teaser nazwać ,,teaserem", to raczej przywitanie się z widzem, który ma zobaczyć jak wizualnie, pod względem kreacji charakteru kultowych marvelowskich postaci, pod względem jakości efektów VFX, może i montażu, nawiązań do komiksów o Fantastycznej Czwórce etc etc., będzie się ten film prezentował. To takie kilkadziesiąt sekund w stylu ,,siema, tu ekipa fantastycznej czwórki, witamy w MCU!". I wiecie co, nie poczułem z tego niby-zwiastuna żadnych emocji, jakby taki ,,meh", i tyle. Jedynie to polot zaintrygowania - poczekam z chęcią na oficjalny ,,kruci konkretny!" trailer, a nie jakieś ochłapy. xD

P.S. Jak na razie to ,,Thunderbolts*" zamiatają materiałami promocyjnymi inne produkcje Marvel Studios pod dywan (oprócz serialu z Daredevilem). A to jest mega-pozytyw! :headbanger:

Opublikowano
10 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

I ta banda bohaterów klasy B, gdzie nawet żaden nie potrafi latać ma walczyć z Sentrym? Gówno do zaorania.

Opublikowano

Thunderbolts takie randomy, ze musieli ich podpisac w trailerze. Do tego tak sztampowi jak tylko potrafi byc druzynowy film marvela i z ch,ujowymi zartami, ktore musialy stanowic 80% zwiastuna.

Opublikowano

Obiło mi się o uszy, że Denzel Washington ma zagrać Magneto. Nie wiem, może nie jestem na bieżąco z lore, ale chyba Denzel, pomimo, że jest aktorem wybitnym, nie bardzo pasuje mi do roli polskiego żyda, który był więźniem w Auschwitz. Ale może się mylę