Shen 10 546 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Wyciekła już jakaś niezła kopia Kapitana Afryki, ale szkoda mi nawet transferu na to. Cytuj
Masorz 13 265 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 346 milionów z box office, no to pięknie zbombili 1 Cytuj
suteq 386 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca W dniu 8.03.2025 o 15:46, Shen napisał(a): Wyciekła już jakaś niezła kopia Kapitana Afryki, ale szkoda mi nawet transferu na to. To jest bardzo bardzo średni film który najlepiej się sprawdza jako tło do robienia czegoś ciekawszego bo poza Red Hulkiem i miłym nawiązaniem do wydarzeń z pierwszego Hulka nie ma tam zbytnio nic ciekawego. No i nawiązuje pośrednio do tego co pewnie zobaczymy w nowych Avengersach ale to tyle. Cytuj
Shen 10 546 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Nowy DD już na disney. Nie spodziewałem się, ze tak szybko Spoiler White Tiger zginie, ale widzę, że aktor zmarł na raka w grudniu 2023 to nie mieli innego wyjścia, faktycznie długo ta produkcja trwała Ciekawe czy teraz wkurwiony Frank wleci Cytuj
Shankor 1 684 Opublikowano środa o 21:33 Opublikowano środa o 21:33 Będą chyba wszyscy którzy kiedykolwiek byli we wszystkich filmach łącznie z foxem. Cytuj
Shen 10 546 Opublikowano środa o 21:40 Opublikowano środa o 21:40 Nie ma Jackmana, Coxa i Hollanda, jebać. Cytuj
Masorz 13 265 Opublikowano środa o 21:43 Opublikowano środa o 21:43 To nie znaczy, że ich nie będzie. Jest jaranko. Cytuj
Shen 10 546 Opublikowano środa o 22:00 Opublikowano środa o 22:00 Ktoś z seriali w ogóle pojawił się w jakimś filmie? Bo, że postacie z filmów dostały seriale to oczywiste. Taka She Hulk mimo, że miała chujowy serial, to jako postać ma jednak potencjał, tak samo Moon Knight czy Daredevil. Cytuj
Shen 10 546 Opublikowano środa o 22:21 Opublikowano środa o 22:21 No to pamiętam, ale takie cameo 2 minuty i w cywilu sie nie liczy. Cytuj
Rudiok 3 458 Opublikowano środa o 22:22 Opublikowano środa o 22:22 Lecą X-Meny więc można liczyć kiedyś na Avengers vs X-Men I tak jeszcze pewno dojdzie w ciul cameo i innych postaci, będzie rozpierdol jak w komiksowych crossoverach. Ale tego jechania na RDJ to im nie mogę wybaczyć, spokojnie to się mogło bez niego obyć. Chyba że będzie to na zasadzie, że Doom przywdziewa na chwilę jego postać a tak naprawdę jest kimś innym. Cytuj
SnoD 2 480 Opublikowano czwartek o 07:56 Opublikowano czwartek o 07:56 (edytowane) RDJ zawsze na propsie. Bardzo chętnie zobaczę go w roli Dooma. Coś kiedyś czytałem, że to może być bardziej wariant złego Iron Mana niż komiksowego Dooma. Wcale by mnie nie zdziwił taki plot twist - pamiętacie pierwszego Mandaryna? :p Edytowane czwartek o 07:57 przez SnoD Cytuj
Masorz 13 265 Opublikowano czwartek o 08:58 Opublikowano czwartek o 08:58 10 godzin temu, Shen napisał(a): No to pamiętam, ale takie cameo 2 minuty i w cywilu sie nie liczy. Jeszcze Jarvis z Agentki Carter pojawił się na chwilkę w Endgame W sumie ze 3 lata nie byłem na Marvelu w kinie, może bym się na Thunderbolts przeszedł. 1 Cytuj
SnoD 2 480 Opublikowano czwartek o 10:02 Opublikowano czwartek o 10:02 No te Thunderbolts może być dobre ze względu na to, że tam poza Sentry nikt nie ma specjalnych mocy/zdolności, więc powinno być dużo klasycznej bitki i popisów kaskaderskich. W ogóle to wiadomo czy tam będzie jeszcze jakiś kozak poza Sentry? Bo obstawiam, że przejdzie ba jasną stronę mocy żeby kogoś uwalić. 1 Cytuj
Shankor 1 684 Opublikowano czwartek o 10:21 Opublikowano czwartek o 10:21 W dniu 10.02.2025 o 18:57, Shankor napisał(a): Trailer "pokazuje", że złym będzie Pokaż ukrytą zawartość The Void więc Sentry będzie raczej tym dobrym. Cytuj
Josh 5 607 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) https://www.superherohype.com/movies/596343-blade-mcu-movie-update-essentially-canceled Disney mógłby nam wszystkim zrobić przysługę i już po prostu zdechnąć Edytowane 13 godzin temu przez Josh 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 142 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu ,,Thunderbolts*" z premierą tuż tuż - choć jest to odważne założenie: cóż, może być to jeden z najlepszych filmów MCU od lat, a osobiście nie pamiętam czegoś ,,dobrego!" z tego Uniwersum z perspektywy filmowej od czasów ,,SM: No Way Home" i wcześniejszego ,,Far From Home" czy "Avengers: Endgame". Ekipa wykolejeńców losu ,,Thunderbolts" sądzę nie tylko będzie musiała w fabule swojego filmu radzić sobie z przepotężną mocą Sentry (to jedna z najpotężniejszych istot w dziejach komiksów Marvela); Sentry, tak mi się wydaje, będzie jedynie początkiem.... Kwestia tego, kto będzie tym prawdziwym złym fabuły. Może być tak, że sceny w trakcie i po napisach końcowych, ukażą to do czego dążył cały film, a kolejna cegiełka do tego czegoś... pojawi się w kolejnym w chronologii MCU dziele. No zobaczymy... Cytuj
suteq 386 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 2 godziny temu, Josh napisał(a): https://www.superherohype.com/movies/596343-blade-mcu-movie-update-essentially-canceled Disney mógłby nam wszystkim zrobić przysługę i już po prostu zdechnąć Patrząc na jakość filmów od czasu Endgame to dobrze że zdechło. Cytuj
Shen 10 546 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Blade imo dobry materiał na jakiś serial w stylu Daredevila. Obejrzałbym. Cytuj
Josh 5 607 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Prawda, to jest świetny materiał na coś bardziej kameralnego. Akurat czarny ziomeczek nie potrzebuje gigantycznego budżetu i efektów specjalnych na poziomie Doktora Strange'a albo Strażników galaktyki, bo i nie walczy z jakimiś kosmicznymi bóstwami. Tu wystarczyłby po prostu dobrze zrobiony klimat i konkretna choreografia. Niedawno oglądałem dwie pierwsze części filmu i omg, jak te sceny walk są zajebiście nakręcone (zwłaszcza w jedynce, bo w sequelu już trochę ich poniosło z CGI) Szkoda, że krawaciarze z Disneja są tak kurwa głupi i tego nie rozumieją. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi